Alla inlägg under november 2008

Av beatrice - 18 november 2008 22:05

Efter en slapp dag i skolan bar det hem till Linnéa med Malle. Eller tja, eftersom hon hade tappat bort nykeln fick vi ta oss en promenix bort till hennes moster i Viken för att hämta extra ^^, Hahah, clever (y) Väl inne.. Hej-det-ser-förjävligt-ut :) Tjejen had eju inte städat för fem öre sedan brakfesten i lördags! Hahahaha, illa. Seriöst, det var så jävla vidrigt, stank ju i hela lägenheten också. Haha uuuuh. Men vi städade och torkade och skrubbade och damsög och diskade och plockad eoch.. Tja, alltihopa på typ en timme. Hoppade över toaletten, den var inte alltför äcklig iaf. Hehehe.  Man känner sig ju ganska duktig iaf när det är fint igen ^^, Vi slog oss ner i soffan och såg på filmen från festen. HAHAHAHA, så jäääääävla ful! Det var typ en timme filmat. Så jävla stört. Sofia och Aksel var ju lätt roligast. Hur fulla var de ens? xP Jag hoppas på repris innom kort. Luciahelgen kanske alla har repat sig igen, heeeeeh ^^, Nej men ärligt.. Fan vad kul det var! Baaah x)

Skjuts hem förresten med Malles mammi. Gott. Hem och plugga. Renässansen, om litterära grejer.Fan, det är ju hur intressant som helst! ;o Läser mer än jag behöver.. Haah, funny :) Har hunnit med telefonen också. Daniel ringde och berättade om gårdagen, hahahaha! Vilket jävla mongo alltså! Jag döör xP Skärpning! ;) Sedan ringde Krullet-utan-krull och det blir nog fika på stan eller liknande på torsdag. Hahah, ska väl inte dissa honom lika hårt som sista (a) Ett argt krull då! Hjeeelp! :o Nej, men det blir nog trevligt vettja (y) Lite skvaller är aldrig fel. Kinapinnar, eeh ja tack? :)


Jag åker till Johan i helgen vart det bestämt nu. Eller ja, massa saker bestäms väl men det är väl mindre än hälften som hålls. Men jag antar att jag ska dit iaf? Han kommer inte hit under veckan som han sa. Jag måste väl erkänna att jag tycker det är trist när man aldrig vet vad som händer. Och villkor som jag och Malle alltid pratar om. De suger. Så jävla hårt..! Och det kan ta sig i bajan..

Annars var det väl en bra dag? Ganska. Jag är väl överkänslig eller nåt. Kalla det vad du vill, men tårarna bara rinner. ..Även fast allt är riktigt bra. Konstigt, alltihop.


vi kan ge dig ett löfte,

det finns inga krav

/b

Av beatrice - 17 november 2008 19:52

Okej, nu är det som så att.. Jag ska vara tyst. Jag ska sluta prata, för den jag vill ska lyssna gör ju ändå inte det. Ärligt talat. Vad händer? Ptja, ingenting skulle jag vilja säga. Det är inte kul längre. Det är lika bra att vara tyst. För, är det någon idé att prata om man inte får något svar? Det kan vara skön att prata me dnågon annan.. Det är väl konstigt att man får respons från alla, alla andra, utom.. Nej, jag vet inte. Kanske inte alls. Det är väl bara ointressanta saker man sägs då? Psssh.. Ens! Tyst då.



Heeeeeeeh, förresten. Johankrull (som nu är Johankrull utan krull) han vaknat till liv igen. Och när det blir lite varmare blir det allt en repris på försommaren hos honom med dricka och filt ute med folk. Satan vad sweet det var! :D Eller ja, varmare.. Det är ju fan lååångt kvar. Fikatajm får bli i vinter iaf. Höhö, gräjt.

Ja. Det är Linnéa, kullutankrull och Daniel som gör min efermiddag.

Betyder <3


Plugg är på gång. Lite arbetsmiljö. Svenskan känns för ambitiös just nu. Önska mig lycka till också, det vore skönt, eeeeeh.


things will never change,

so I don't look back

Av beatrice - 16 november 2008 16:23

Jag hade set fram mot den här helgen. Den skulle bli så förbannat perfekt! Men något hände visst.. Några saker.. Eller?

Gårdagen började hos mormor. En massa mat och en massa folk. Det var trevligt. Gulliga tanter, meheh. Sedan togs det buss till stan med Malle och Johannes. Jag och Malle åkte till Linnéa för att göra oss iordning inför kvällen. Glitter och glamour x) Johannes åkte till Alex. Det var vi tre ganska länge, folk skippade och blev sjuka och allt var det var, tråkisar! Vi som hade Matildas tema, buuu! Men vi hade mucho funny med singstar och grejer, mehehew! Folk kom, fler folk kom, massa mer folk kom, hur kul som helst! Singstar, gofylla, glitter, glamour, allt var ju perfekt! Sedan försvann Malles mobil. Sedan försvann min kamera. Några gick, fler folk kom. Jag blev hysterisk, allt blev kaos. Jag trodde jag visste vem det var, han fick brottom och drog. Jag ringde Johan, skrek och var odräglig. Jag skäms för allt som hände. Sedan blev jag en horjävel som inte fattade nånting. Sedan skulle min pojkvän bli sönderslagen, sedan skulle jag också bli sönderslagen. Den där killen hade visst kusiner. Nehej, menar du? Det blev sp jävla mycket dumt. Jag flippade ur totalt, men jag tror på Aksels teori om näringsbrist.. Heeh. Jag ville bara hem och åkte med Malle och Johannes. Prat när jag kom hem med mor&far. Fan. Allt var åt helvete och jag mådde illa.

Det skulle visst vara denhär festen som skulle vara en va debästa. Repris på svart-temat? Nej, visst inte. När jag vaknade imorse var ögonen så svullna att jag knappt kunde titta. Jag vet inte vad det berodde på, men glad blev jag när Linnéa skickade sms om att min kamera var kvar. Jag är en idiot. Sedan började minnen kommatillbaka om hur jag hade betett mig mot Johan. Min älskade Johan. Min pojkvän. Jag sa ju att jag var dum i huvudet.  Jag förstår det inte själv.. Så, Johan kom inte hit idag.Jag vet int eom det var därför eller vad det egentligen var. Jag blev sjukt besviken. Men jag kan väl förstå honom om han inte vill vara med mig nu. Det är åt helvete allting. Min kamera är inte borta iaf, det är ju alltid något. Det är jag glad för. Sedan får man väl se om man lägger en anmälan för en brun hotade mig och Johan.

Idag är en fet dag, men svullna ögon och en klump i magen. Jag saknar,har dåligt samvete och är besviken. Skön kombo. Det kunde ha blivit så bra igår. Det kunde verkigen ha blivit så himla bra igår.. Det blev inte bra.


ta mig till kärlek.

/b

Av beatrice - 14 november 2008 23:55

Pappa sa förut att jag under helgen måste jobba på loggan till Fernlöfs som jag gjorde i grafiskan. Huh? "Den måste vara klar till i jul". Men vaaae. Jag ska bara arbeta om lite smågrejer så vill han ju verkligen använda den. OPA! Detmåste jag ju säga, det är inte dåligt heller. AHMEN fy fan vad kul! :D Jag blev ju hur glad som helst, iiiihh :) Så med lite tur finns den nya loggan med på hemsidan, till att börja med, fram mot jul. Jag är mychhhhet glad :) tiiuh.


Förresten var det visst en Linnéadarling Bäckström som ringde och väckte mig ur mig skönhetssömn i soffan. Baah! Lite skvaller, sånt är kul, hahah ^^, Men wraah! Lite tjôt om imorn, sånt gillar jag :) Fy fan vad det ska bli kul imorn, miuuuuh! Det blir en redig fylla har jag små aningar om, wehehe (6) Ser fram mot massa glamour, dock utan Sids discodojor, hahahah :D Sweeet.

Nej. Sova blir ju faktiskt nu. Jag ska ju upp tidigt imorn. Ska vara hos mormor vid 12 och det är nog bäst att vara klar då antar jag.. Dusch, smink, hår, kläder, kläder för senare på kvällen. Jag får det stressigt. BAH! Feint (y) Men iiihh, det är början på en bra helg. Puss DAH! x)


if one day you wake up and find that you're missing me,
and your heart starts to wonder where on this earth I can be

/b

Av beatrice - 14 november 2008 18:39

Igårkväll kom Johan hit. Min älskadeälskade Johan. Fy satan vad jag har saknar honom..! Nästan två veckor. Ärligt, det är länge.. Min älskling :) Miiiuh. Gott att vakna bredvid honom på morgonen. Det finns inget bättre. Puss för det :)

Skolan har varit bra. Efter engelska och halv svenska lektion somnade jag i en av sofforna i mediekorridorerna med Amanda o Matilda bredvid mig. Ingen dret! Vad så förbannat trött ju. En viss pojk höll mig vaken lite väl länge under natten.. eeeeh ;o Sedan var det chill mattelektion och ingen arbetsmiljö, greeeeeeat (y) Jag följde Linnéa till busstationen. Sedan mötte jag Sofiapuddingen vid toaletterna på mitticity. Tha gang' samlingspunkt? Kom grappar! Malle och Johannes sökte upp oss, wraaah. Vandrig på satden en sväng, mychet trevligt (y) Puddo var tvungen att gå, så vi bytte ut henne med Johan. Pussis! Han köpte två pikér och blen söt igen :) Lite chill på BK innan vi drog åt varsinna håll.

När jag kom hem satt en kanin på garageuppfarten. Huh? Hej kanin! Gabiel gjorde ett tappert försök att fånga den, men icke. Cathrine och Gustav kom hem idag också. Det var så jääääävla mysigt att komma hem, syskonen var hemma. Allt var som förr. Allt var som vanligt. Jag har saknat det så otroligt mycket, det finns inte. Kärlek! Nu har mamma kommit hem, jag och Gabriel nerdar lite halvt, Cathrine och Gustav lagar mat, mamma glider, heeeeeh. Det finns inget bättre än dethär. Jag älskar det. Stämningen. Ge mig tillbaka allt. Pappa kom just hem också.  Det är så skönt att vara mycket folk hemma istället för bara jag och mamma och pappa. Det blir lite tomt då. Nu är det som jag vill ha det. Bara Johan som saknas.. Men det är underbart. Ge mig mer :)

Och. Jag blev så himla glad av att Johan ringde nyss. Han är så gullig :) Hade kommit hem nyss och grejer. Min syyyyytpiuh. Har jag någon gång nämt att jag älskar honom?


love!

/b

Av beatrice - 13 november 2008 08:41

Sitter i multimediasalen och väntar på att grafiskan ska börja.. Jag fattar det inte, jag var här 8.17(ja, man måste vara exakt) och vi börjar 8.40 Ovärt? Ptjaa, skoja inte heller. Hittade iaf Samuel som ett offer och döda lite tid med, funny ^^, Weeek, vi börjar och Linnéa är inte här? Inte Matilda eller Lollo heller för den delen. Dååligt det där.. Jag får sitta här slldeles ensam med massa mp2a-or. Kanske inte alltför skrämmande människor, men ändå. Heeeh 8) mje, jag får väl börja nu då. Fast, jag är klar. Ska bara spara om mina loggor i pdf-filer så har jag inte så mycket mer att göra just för tillfället. Bjeeeeee..


Förresten gjorde pappa ett hål i väggen i morse. Typ, dörröppning. Mellan hallen och vardagsrummet. Det blir nog bra, mamma var nöjd.  Bräbrä. Vi ska och bestämma tapeter i eftermiddag var det tänkt. Det blir nog feeeeeint (y) Och så vi får väl se om den där pojken kommer ikväll.. Om han är frisk och sånt. Det är bra.


De anlände, de efterlängtade. Förresten har Carro blivit frisk, det tycker jag är bra :) Puss dah! men Linnéa är nog hemma och sover. Minns jag inte fel har hon nog har herrbesök inatt. Och han var nog inte där för att äta. Weheheh. 

Serious ginger talk med Matilda nu, HEHEEHEH! Funny (6)  Och Carro ska inte med ut till helgen.. Fy fan vilken stil alltså, jag blir så ledsen :(  Dissa gärna daah! DAAAAAH, bjeebjebje. Vi som har bestämt tema på riktigt nurrå, glitter och glamour, det är great! Fan vad nice, jag längtar 8)



NEEEEEEEEEJ. Jag insåg just att jag missade Bonde söker fru igår! :O Men skojarrrrru eller? :O Neeeeeeej, ärligt.. Fy fan vad besviken jag blir på mig själv. Helt jävla dumt.. Och blä! Jag hade fans ett fram emot det en hel jävla vecka. Det är ju kul att se bögarna. Höhöh i bur? Höhöh på cirkus? Höhöh jag har kul ^^,  Men ledsamt.. Jag sörjer.


Förresten. Jävlar vad jag red igår. EEEEH. Ont i rupman o magen. Men det ick bra (y) Spot gick i stabil form nästan hela lektionen och lyssnade hur bra som helst tillbaka. Blev ju tillochmed mjuk! Sensation! :) Jag blev nöjd :)


Nuuuu gerrrrjame. Matilda vet inte vad hon ska ha på lördag. Fan vad jobbigt. Jag deppar med henne nu.. Typ, skär mig i armarna och sånt. Åh nej..


kommer du ihåg hur det var förra sommarn,

kommer du ihåg hur vi bada' i havet?

kommer du ihåg alla fiskar som simmade runt?

/b 

Av beatrice - 11 november 2008 11:05

Det blev en jävligt bra samtil igårkväll innan jag la mig. Jag mådde bra när vi la på och jag kände mig för en gångs lugn och trygg. På något sätt känns det bara.. Bra. Och jag antar att det är det som är huvudsaken. Snart ska jag se händer.. Du vet. Men vad fan gör han??! Är han inte riktigt klok?!!! Hahahah :D Skönaste! jag gillar Yrrol skarpt :)


Nu är jag i skolan och har mediekommunikation. Vi fick tillbaka provet som jag inte hade pluggat till och chansade mig igenom 15 frågor med 40p som max. Jag fick 25.5p, 2.5p från VG, hahhah. Mongo.. Ja, det dög väl. Annars har vi inte gjort. Planerat lite inför helgen med breeeudarna ;) Fest hos Linnéadarling på lördag :) Iaf förfest, får se om det dras vidare senare på kvällen? Men tema måste bestämmas..! Baah.. Jag och Matilda är inne på glitter&glamour, det vore nåt ;) DET vore fan nåt. Jag röstar på det. Mehehehew. Vi får se vad som blir. Under dagen på lördag blir ju fetning hos mormor&morfar också ju. Mormor fyller ju 70, så det blir en massa kalajs och grejer. Då lär man vara fet o fin lagom till kvällen. GÖTT! eeeeeh (y)

I eftermiddag kankse jag träffar Josef en sväng på stan. Det vore skönt och chilla lite och prata äldre ladies? HEEEEEH. Nej vi får se, annars åker jag hem och springer. Det är ju också välbehövligt. Nu hör jag Malle berätta om traumat för några veckor sedan för Emma och Malin. Jag är sugen på att vara med, hehehew. Idioti. Det är intressant att höra på håll. Sedan lunch.

På återseénde.


and it hurts with

every heartbeat.

/b

Av beatrice - 10 november 2008 21:35

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eee?

Jag trodde det kunde bli en bra dag. Det kändes ju ganska bra. Det enda som var bra idag det var attvara i skolan och prata med de som betyder. Resten kan ju suga ut bajs. Allt handlar bara om tomma ord. Vad betyder någonting egentligen? Det är det fan ingen som vet.. Man har aldrig någon aning om vad någon annan menar med det de säger. Vad är äkta? Alla ljuger hit och dit. När fan kan man veta att det är ord med sanning som sägs?

Jag längtar till jag får gå till skolan imorgon. Då slipper man tänka. Jag gillar er, puss typ..


whatever I do, I'm under

the influence of you

/b

Ovido - Quiz & Flashcards