Alla inlägg under november 2008

Av beatrice - 10 november 2008 10:34

Det var en omtumlande gårkväll. Minst sagt. Jag somnade av alla dessa tankar och ord som tänktes och sas. Jag vaknade av samma tankar och ord imorse. Det berör.. Malinda lär får höra snacket på bussen till skolan om knappt en timme, hehe.. detär sjukt i vilket fall. Och det är sparat, bara för jag behöver ha det sparat. I huvudet finns det alltid kvar. Jag känner mig ostadig. Jag behöver någon att luta mig mot.. Var är du? Just nu behöver jag dig.


Jag behöver röra på mig. det blir en slappodag i skolan. Går ändå bara 4timmar. Sedan bör jag gå hem. En dryg timme ute är ju inget fel.. Går förbi och fyller på lite pengar till mobilen också. Jag känner mig ganska handikappad när saldot är 0kr 0öre och har förblivit så sedan förra fredagen. Det ger sig.. Puss på James Morrison också. Riktig feting blöt puss..! Fixa på gång nu.


And I wish that I could make it better..
Oh, we could start again.

/b

Av beatrice - 9 november 2008 12:06

En skön morgon.. :) Coldplays clocks står på repeat. Jag gillar den. Jag känner mig glad. När jag var på väg att lägga mig igår ringde Josef. Det var längesedan vi pratade.. På riktigt. Jag har saknat det. Senast måste ha varit dagen efter Fryksdalsdansen i somras.. När vi låg på bryggan på Kolsnäs i 35gr, bakfulla och utan badkläder.. Heeheh, tider :) Vi pratade länge. Det var skönt. Det är skönt att prata med en klok människa. Han är bra, riktigt bra.


Senare idag komme rmormor och morfar hit. Mat och fika och grejer. Det blir nog fint :) Jag känner mig verkligen jättefräsh också (y) EEH. Ut en sväng måste blir så jag inte döreller nåt.. Men hej vad jag har ont i magen ;o Rava, gå bort! -.- Förresten, jag har hittat lite nya låtar att nörda. James Morrison framförallt. Men älska honom! MMMMMH :)


Nu ska jag visst hjälpa lite. Det blir fint. Och Josef, du gör mig glad.


det var vi mot världen igen.

/b

Av beatrice - 8 november 2008 16:30

Oj, jag är förvånad själv. Egentligen var det bara tänkt en promenad.. Jag överraskade mig själv med att springa istället. Sjukt längesedan jag gjorde det? ;o Med Sofia förtyp yvå månader sedan? Blä! Men en början på mitt projekt fram till i sommar. Känner mig stolt, som Carro skulle kläckt, hahah ;D Lite styrka när jag kom hem. Bää för gymkortet är schlutt nu! Nytt efter jul får bli, feint (y) Nu står jag i köket och tjôtar med mamma när hon gör mat. Bastun står på och håller på att bli varm. Ska lägga en hårinpackning och sova i bastun tills maten är klar. Det finns inget bättre :)  Och tack förresten för motivationen och mitt gamla jag börjar komma tillbaka. Den här hösten har inte varit mig helt och hållet. Och det märks nu, hej tjockis! ;( bläää.. Men det ska bort. Typ nu. Typ snart. Typ, jag håller på lite..! (y) Allt känns bra nu. Faktiskt. Allt

allt allt och jag är glad. Man ska inte klaga :) Meeen puss da! Jeeey, bastu + vila + dusch blir. Gott gott!


allt som ni gör kan

jag göra bättre!

/b

Av beatrice - 8 november 2008 11:54

Vaknade alldeles lagom tidigt. Strax efter 10 och halvslummrade en timme. Skönt..! Står i köket nu och äter äppelmos.. Åh, gott!(y) Hadetänkt mig ut om en stund. Hemskt väder ju! Då är det skönt att gå ut. Länge får det bli. Sedan bastu och lite mys med nån jävel jag får ragga  tag i. Jag tror inte en viss Pånk gör något idag, så.. Där är mitt offer.

Oscar och Ronja var ju här igårkväll. Mycket gott måste jag säga :) Sjuukt längesedan vi sågs, alla tre! Det har jag saknat ju.. Det blev fett och chill med film. John Tucker must die! DAAAAAAAAH?! Sen sov jag igenom Evan allmighty, eller hur det nu stavas. Bä! Men jag vaknade till sen och vi myste ett tag innan jag sjasade hem dom ^^, Men feeint :)


..Dock tycker jag att det suger att Johan är sjuk :( Bli frisk då så vi kan leka som vanligt! Vi har inte sets på en vecka. Typ, ganska precis nu.. Och det suger också ganska hårt. Fy fan vad jag längtar efter honom nu ju :( KOM! <3


Förresten har jag insett att ps är ganska roligt (y) Lekte lite åt en gammal vän igår. Gick ju bra..!? Sensation. Men funny.  Lite störigt att pappa inte har fixat cs3 än. Rava.. Bara för jag smäckar datorn totalt. Höööh, men vad ska man göra av allt dååååååååe? Svårt. Men, det är kul ju :) På tal om en gammal vän.. Problem från i somras har kommit tillbaka. RÖV! Ja, nästan iaf O.o Bara för det blev när vi badade. Nu är det samma igen. ..Fast jag inte vet vad jag har gjort. Jävla fettah vad jag hatar't. Försvinn då.. Och av någon anledning kliar det över hela min kropp. Som utslag som inte syns.. Brännande klåda, jag dör! Fan då.. Benen är värst. Och underarmarna. Det börjar komma på halsen och käkarna nu. Men uh? Jag måste fan kolla upp det. Står inte ut. Kan ju knappt somna när det blir varmt om benen och det börjar.. Tyck lite synd om mig, tack. Då blir det säkert genast bättre (y) höhöh. Anmälan blir nu.. Måndag? Gärna!


OCH! ..Vårat hus ser förjävligt ut nu. Hahahh, ärligt. Jag trodde väl inte att det skulle bli såhär mycket jobb med hallen?! Det slipas väggar nu, allt är borta. Allt! Träet på sidan av trappen är borta också.. Vad blir det ens?  Hur dammigt som helst. BJE! Ja, men det blir nog feint om ett tag I belive.  Nu fixar jag :F Slicky på det? Nja, bara lite :*


jag trivdes bättre i dina ögon.

/b

new

Av beatrice - 6 november 2008 21:22

Tydligen skulle Gabriel ha min säng. Så jag, han, mammi och Markus åkte ut till bergvik och köpte ny till mig. Ingen dret:) 120cm, feint!

Måste tillägga att Markus är seriöst den roligaste människan som finns, jag dör när han är hemma! Hahaha :) Köss da! Nu ärre arbeit macht frei som gäller, enligt mamma. Höhöh.. Jag gillar jargongen ^^,


/b

Av beatrice - 6 november 2008 13:40

Sitter i skolan med inställd svenskalektion. Men trots allt var det ganska värt, jag hann göra klart mitt arbete i multimedian nu och lägga upp. Great. Kolla vettja på allas bildspel på hhtp://media.sag.karlstad.se och hitta själv, hööööh (y) Funny!

På grafiskan har vi börjat med en profil. Göra om en logga och göra typ kassar, visitkort och liknande. Jag gjorde om loggan till Fernlöfs. Höhöh, det är välbehövligt skulle jag vilja säga..! Lite gammal efter 50 år tycker jag nog ;O opa! Det blev kanske lite bättre, jaaaao.


Men fetingont i nacken kan jag ju lova att jag har iaf! Efter att jag satt och sydde i knappt två timmar i förrgår så har jag haft dretont -.- blä! Förresten, jag sydde på vargpälsen på jackan jag köpte då, i förrgår. Röd från fjällräven och jag gillar't skarpt (y) ..Bara att vänta på lite mer kyla kanske.. Jag vill ha vinter nu ju. Advent, lucia, snö, kyla, jul.. Allt det där. Fy fan vad mysigt. Jag älskar det :) Puss också!


Håkan ska få hjälpa mig nu. Jag känner att jag var mycket  värt att säga idag. Och The Killers är ganska bra, eh ja. Feint! Och det luktar snus från Linnéa och Carros håll.. Men bläääääää...! Jag saknar en viss pojke..


all the things that I've done.

/b 

Av beatrice - 4 november 2008 13:54

Sovmorgon i morse, inställd mediekommunikation. Skönt! 12.40 började engelskan och vi slutar snart. Det är ju rätt chill att bara gå en lektion idag. Jag blir kvar på stan, jag och mammi ska vandra på stan lite senare. Det blir fint, riktigt fint :) Hur längesen som helst vi gjorde nåt tillsammans.. Har saknat det :/ Vi glider ifrån varandra på nåt underligt sätt. Vad händer? Jag vill inte :( Idag är det vi iaf, det är som vanligt. Tryggt. Mamma är min bästa vän <3. Med lite tur hittar jag en vinterjacka också. Har sett en dretsnygg mörkare röd täckrajack från Fjällräven. MMMM, ge mig! Har ju tjänat lite pengar lite nu på sistonde, det är bra :)


Av någon anledning har mamma och pappa börjar renovera hallen.  När jag vaknade i morse var mattan i trappen borta, tapeterna började rivas ner, det slipades. Eh, jaha..! Det ska läggas ek i trappen, det ska antagligen bli en svartmönstrad fondvägg på väggen undet trappen och vitt resten. Mamma vill öppna fårn där hatthyllan är nu till vardagsrummet, men jag tror inte det blir något av nu. Det blir ju så himla mycket öppningar.. Även om det säkert skulle bli bra med lite mer dagsljus längre in i hallen. Jaao, vi får se.  Det jobbas på och nu ser det ut som jag vet inte vad. Lite stökigt kanske? Höhöh.. Men det är nog klarrrrrt om nån vecka skulle jag tro.


Nu slutar vi, det blir fint. Ska maila mitt arbete och sen åka till mammi och vänta tills hon slutar, om 30min skulle jag tro. Mys! :) Jag är glad :*


come here boy

/b

Av beatrice - 2 november 2008 00:54

Jag kom just hem från Ronja. Trött och förjävlamätt efter mycket mat och godis. Heeeeh, funny att Yrrol gick på TV4film när vi slog på tvn! Hahahah, skoja inte om att jag älskar filmen heller! Minnena är inte att leka med som kryper fram när man hör den välbekanta musiken som stog på under hela natten, någon gång i somras som jag minns väl.Vi hade det bra. Det var kul :) Skönaste filmen i vilket fall, gudarna i triblinka skojade visst också rätt friskt, gas gas! HHAHAHAHAHAHA! Jag dööööör :D  Me like!:* En kolosalt genomtänkt film (y)


Jag tänkte egentligen gå dirket till mitt rum och lägga mig nu när jag kom hem. Men Thomas och Lena var här. Hur hemtrevligt som helst att mötas av lite levande ljus, lugn musik och massa prat. Satte mig här vid tvn med ma&pa och t&l och tjôtjade lite. Fint :) Men nu orkar jag inte hålla mig vaken längre. Jag är trött.. Lite sömn med en Johan i samma säng under natten ju, heeeh! Sova ensam inatt :( Tomt.. Imorgon blir det en promenix in till stan kan jag tänka mig. Har modern tid blir det ny vinterjackaköp till mig också. Vill ha nu täckjacka ju, brääk!

Fan vad mätt jag är, jag spricker! Och jag längtar faktiskt efter min älskling.. Kom da! Nu da!

Och pöss till Oscar bara för han läsar, meeehe. Lille pånk, dags att sova nu :)

På återseénde vettja. Och förresten. Det är november idag. det är snart jul. Fan vad det går fort alltihop. Är sommaren redan slut? Det är fint, jag gillar jul. Eh, knappt två månader kvar. Det är inte så mycket egentligen väl?:) Det blir bra. Allt är väl ba? Puss igen :*


ingenting har någonsin

slagit så hårda slag

/b

Ovido - Quiz & Flashcards