Alla inlägg under juni 2009

Av beatrice - 12 juni 2009 14:00

Ja, det är faktiskt så. Jag har sommarlov. Ingen skola på 10 veckor. Bara jobb och frihet. Det känns konstigt.. Jag har väl egentligen haft lov hela 2an. Jag har inte gjort nånting känns det som. Men nu, nu blev det lov på riktigt. Det känns lite bättre måste jag säga. Det regnar ute. Väldigt mycket.. Hmm, så vi får se hur och vart det bär av i kvällningen? Breudarna ska till Linnéa ikväll och förfesta, det blir gååååått. Kanske inte lika gåått som skolavslutningen förra året, den var ju ultimal! Men, vem vet..


Tänkte boka körlektion förut.. Men det var uppbokat till början av augusti. Det känndes väl lite tjåkigt. Då blir det ju inget körkort för min del förrän i höst iaf.. Damn it! Jeje, det kanske går att fixas ändå.


Nu ska jag ner till Oscar en sväng iaf. Vi får väl se hur kvällen slutar..


shine

/b

Av beatrice - 11 juni 2009 18:23

Jag och Ronja var in till stan förut och kollade på Älvkullens utspring, gåååååått! Såg ju inte helt fel ut heller :) Vandrade in till stan, alla flak och folk och hej. Treeevligt! Gått Ronjis :) <3


Nu är jag bara lite irriterad. Eller nåt. Nej, inte irriterad förresten, mer "jaha okej".. Pratade just med Johannes. Han sa att Samuel nog hade bokat resa till Grekland nu. Och ingen av alla dom som ska med, hade ens frågat mig och Johan om vi skulle med. Okej, att jag och Johan har sagt att vi inte ville med till Turkiet och att det är ovärt att köpa en resa nu, som man kanske kan ta på sista minuten sen för mindre än halva priset. Men att ingen av dom ens frågar om vi ska med över huvud taget. Jag tycker bara det var illa gjort. Det var ju ändå jag och Malle som drog igång hela grejen.. Sen helt plötsligt skulle person efter person med, utan att jag visste om det. Jag trodde man pratade, allihop om det. Och tre av dom som tydligen skulle med, dom känner jag inte.

Ähh.. Jag är nog bara lite besviken på mina närmaste att de räknat bort oss totalt utan att ens ha pratat med oss. Tycker det är lite konstigt om man beställer biljetter(om Samuel nu hade gjort det) och frågar oss efter det, om vi ska med. Vad menar man med det.. Men vad vet jag, det kanske det inte var.. Jag kanske är överkänslig och allt sånt där. Så jag ska inte bry mig..


sleep

/b

Av beatrice - 8 juni 2009 17:35

Men. Idag har varit en dag.. Ja, det har hänt en del iaf. det är bra, lite som piggar upp. Heheh..

Mammsi väckte mig strax innan 08 imorse, vi skulle käka frukost tillsammans och ja hade tänkt att plugga lite teori på förmiddagen, innan jag skulle en sväng till skolan. Fick lite brottom(åh, ovanligt!) till bussen. Väl vid hållplatsen kom jag på att jag hade glömt min lapp hemma, den där lappen som jag skulle ha med mig till smyckesbutiken så jag kunde hämta ut min caméring. Ljushuvud nr1 (y) Jaja.. Bussen kom. Hejhejade på Söderberg som satt längst fram. Skymtade en annan, hade ingen lust.. Tänkte sätta mig. "Bea!" Eeeehh.. Det var ju tomt i princip i bussen, utom Söderberg och denne andra. Kollade på denne som kollade ganska dumt tillbaka på mig.. Hade jag hört fel? Tänker sätta mig igen. "Men Bea! Bea!" Öhhh.. Det tog några sekunder att se Oscar som satt, TVÅ säten bakom! Hahahahahahah, jävla mongo! Tydligen hade jag tittat rakt på honom, men inte sett honom ändå. Bääääähhä.. Jag har aldrig tur på bussar, jag ser aldrig nånting. Förutom sådant som jag inte vill se, hmmm.. Gott att tjôta lite med Oscarpånkis :) Ska köpa av honom en lätt alkoholhaltig dryck inför fredagen tänkte jag, eftersom jag helt glömt bort att bett Johan köpa ut åt mig.. Jaja.

Väl inne i stan mötte jag mammi och vi gick till Westerlunds guld. Vi skulle fixa till de smyckena jag har fått efter Inga-Maj. Bismarckarmbandet var så slitet så det var inte mycket att ha.. Den tunna ringen var också alldeles för sliten för att använda. Så jag sålde det guldet. Men vigselringen och den andra tjocka ringen lämnade jag in så de skulle göra dem lite större. Armbandet jag fick i kuvertet, skulle vi korta av och sälja det guldet som blev kvar. Och vi kollade ut en ny caméring. Men eftersom jag har två nya ringar nu och bismarchringe är borta så har jag satt om ringarna lite.. Så caméringen kommer sitta ensam på vänserlångfinger.. Det skulle se så tanigt ut med en liten camé, så jag beställde en som var lite större och den skulle tydligen passa bättre till mitt camésmycke jag har runt halsen, som jag fick av Johan i julas. Så den gamlsa vigselringen kommer jag ha på hägerring och den lite tjocka, mönstrade på högerlång. jag tror det blir bra, jag.. Och ett nytt armband. Det går nog på en tusenlapp.. Men hur ofta får man tre guldringar och ett arbmband för 1000kr jag tycker det var bra (y) Försäkringen täckte ju drygt 800kr också. Jaja. Mamsi fick brottom efteråt, vi tryckte i oss en varsin hamburgare, innan hon skulle tillbaka till jobbet och jag skulle till skolan. Ringde Johan i en timme, med det funkade inte. Jag vet inte varför, och det verkade som hans andra mobil inte funkar längre. Det var jobbigt :( Åkte till skolan och och slängde massa papper, tar böckerna imorgon..  I multimediasalen var det tomt.. Hej hej. Jag fixade min youtube-favisar-upgift och åkte till stan igen. Var till Carlings, de kund einte göra något åt brallorna i nuläget, men jag skulle komma tillbaka och det blev hål drastiskt eller något.. Sedan åkte jag hem, och här är jag. Varsågod, där fick du hela mig dag. Mycket intressant. Och ikväll ska jag nog promenixa en sväng med Linda. Gott dååååå...! Men.. Det överväger nog mot teoriplugg nu. Det blev ju inget imorse. Och nu skulle det vara optimalt att ringa min älskade.. Men något sätter stopp för det, hmmm.. Nu har han tjänat drygt 435 norska kronor och nu börjar OBn. Jag har koll på'n..  Men det klart jag är jätteglad för hans skull att han har jobb i Norge, jooodå! Även om det är lite långt bort.. Hmm. Men det är nog bra. Hoppas att han har det bra nu. ..Bland kycklingarna, hehe. Min lille gosegris.


Men tro det eller ej, nu ska jag plugga. LÄSKIGT!!!! Jag tänkte skriva matte.. Vad då jävla plugga matte?!!! ALDRIG MER MATTE, jiiiiiiihhhhhaaaaaa :D Hähähäh.. Förresten. La ett litet brev till grafiska-Eva, hon var inte på skolan.. Hoppas hon har kollat mitt betyg till A-kursen nu iaf. Annars buuuuusaj(dog-otto, gott folk)  jag nog upp lite granna.. Ja. Men det blir bra. Ja. Imorgon blir det Chill'n'grill @ Andershh. Härligt :)

NUU ska jag plugga. Men ingen matte. Utan lite körteori. Jiiiiihhhaaa! ..Väl?


in my mind is you

/b

Av beatrice - 8 juni 2009 16:48

Först nu inser jag hur mycket behöver dig. Näst intill beroende, är jag av dig. Av oss. Jag saknar dina varma händer krama mina, din mage mot min, dina härligt glittrande ögon, ditt lena hår, dina trygga armar runt mig, mina mjuka läppar, din vackra röst, ditt härliga skratt.. Det är först när man är ifrån varandra som man inser hur mycket man hör ihop. Två pusselbitar som bara kan passa med varandra, och ingen annan.

Det känns som att du snarare skulle vara borta i 4½ månad till, istället för 4½ dagar. Och jag såg dig ju igår.. Men det känns faktiskt väldigt längesedan. Och tanken på att jag inte får höra din röst förrän vid midnatt i natt gör det jobbigt. Vi brukar ju prata jämt.. Innan skolan, efter skolan, när jag kommer hem, på kvällen, när jag lägger mig.. Jag saknar det redan, innan något annat ens börjat. Och det verkade inte gå och ringa till Norge heller. Allt jag vill är att du ska vara här med mig. Samtidigt, så vill jag ju inget hellre än att du ska ha ett jobb. Men.. Vi ses ju snart. På fredagkväll ses vi. På natten kommer du till mig. Vi har ju klara det längre än så. Ja det klart. Men det känns bara extremt tungt just nu. Jag har en tuff period just nu. Allt gått upp och ner. Det har det gjort länge nu. På senaste har det mest varit upp. Men helt plötsligt gick allt bara ner sig. Men jag ska vara stark. Det har jag lovat dig, och det ska jag hålla. Det här kommer bli bra. Det är ju bra.. Egentligen.. Det är bara.. Du är så långt bort. Jag är inte van vid det här.. Men jag är överkänslig. Som vanligt. Men det är bara för jag älskar dig så otroligt mycket, och kan inte säga det till dig just nu..

Av beatrice - 8 juni 2009 09:31

Jag har haft en fin helg. Har varit uppe i Gårdsjö hos Johan, och hos oss. Jag lyckades till och med att få Johanpuss att cykla fram och tillbaka till Sunne. Det tycker jag var bra :) I fredagskväll var vi även och kollade på Sunnes bal, med Johannes. Samuel var där en sväng också. Det var ju lite roligt :) En hel del fina klänningar och hår. På kvällen cyklade vi hem till mig, mamma och pappa var också där i helge och hade fixad mat och grejer. Gott :)


 På Nationaldagen  la jag och Johan i båten. Sedanåkte vi över till honom, jag fixade ett skolarbete oc skickade iväg, Ecken och Jansson var förbi en sväng. Sedan tog vi båten över hem till mig igen och åt mat, haha :) Såg enkonstig film också, som mamma och pappa somnade till. Vi såg klart den innan vi cyklade hem till puss igen. Hade egentligen tänkt att cykla upp till Ecken, men orkade inte. Åkte hem och myste istället :)


Och nu håller jag på att sakna ihjäl mig. Ärligt.. Fan vad jag vill att han ska vara här nu.. Johan.. Min älskade Johan. Men vart är han? I Årjäng, av alla ställen..! Usch :(  Men, jag antar att det är bra. Han börjar ju jobba idag, i Norge. Och han kommer hem på fredag natt. Kan det inte bli fredag natt nu? Precis nu! Jag saknar dig, gosisen..!


Jag får duscha istället. Det var längesedan, ha!Lite senare ska aj iväg till skolan en sväng. Måste fixa en uppgift som jag inte är klar med i multimedian. Dessutom ska vi prata betyg och jag måste leta upp Eva. Hektiskt.. Nja. Ska träffa mamma inne  stan också och hämta min ring. OCH gå till Carlings.. Dieseljeansen jag köpt för två månader sedan för 1500:- är så slitna ovanför knäna så det  nästan är hål. Och jag har använt dem högst 10 gånger. Så jävla tråkigt. Och kvittot har jag självklart inte kvar. ÅÅÅÅÅÅHHHHHH! Så jävla ovärt. Jag hatar det.

Jajajajajajjajajajajaja.. Det blir nog att göra idag.


 Förresten! Åh! Helgen! Nationaldagen! Det var ett år sedan jag såg Johan för första gången. Som jag vet om iaf..! OPA. Då badade jag och Carl vid Kolsnäs. När vi satt och solade, kom två killar förbi. En kastade en fotboll på Carl, de var tydligen kompisar. Han hette Johannes. Och han bodde i Gårdsjö fick jag förklarat för mig.. Läskigt att jag kom att låna hans skjorta på Fryksdalsdansen knappt två månader efter.. Ocj killen som gick brevid.. Det ska ha varit Johan. Det är lite coolt.. Joha Johan Johan.. Jag älskar dig och du är det bästaste jag vet! :)) hejdå.


 Förlåt mig, men du är allt jag har

  

/b

Av beatrice - 5 juni 2009 12:28

Sitter hos Pussen nu. Han är ute och letar efter två cyklar så vi kan cykla in till Sunne nu. Åkte upp hit med pappa imorse. Det har hunnits med mycket. Bra. Visserligen tårar också(oj, men vad oväntat!). Men Johan börjar på det där jobbet(kycklingfabriek på gränsen i Norge) på måndag. Efter många om och men så inser även jaga tt det blir bra, även om sommaren inte kommer bli som vi hade planerat. Men det löser sig nog. Han kommer få massa pengar. Det är sjukt vad man tjänar bra. Visserligen visste jag ju det, eftersom Gabriel också jobbar i Norge. Men ändå. Det är Johans syster som har fixat det och tydligen kankse det skulle kunna vara så att jag också kan få jobba där ibland. Men jag ska ju jobba mycket hos pappa i sommar, men har en del dagar ledigt. Minst en i vackan iaf och jag jobbar inte hela tiden heller. Men några dagar, jag menar.. Det blir pengar..! Men det är ju absolut inget bestämt eller så med mig sådär. Det var bara en tanke och Sandra hade tydligen nämnt att det kankse kunde fixas, till Johan. Jaja, vi får se. Det hela känns betydligt bättre nu. ..Om man jämför med igår. Och imorse! Oj oj..


Jaja. Vi ska väl cykla iväg nu. Det blir mys, faktiskt helt okej väder nu. Ska träffa Patrik och följa med honom på nån bilbesiktning eller vad det nu var.. Så ska vi in till pappa och kolla mitt jobbschema för i sommar. Kankseåker förbi farmor och farfar en sväng innan vi ska iväg och kolla på balen för Brobyskolan. Jag tror att det bara är dom iaf..?! Jaja, det vore kul. Hörde att pappa skulle fotografera Klara Ingemyr i eftermiddag också. Kul :)


Jaja, nu skiner solen. Jag ska klämma på mig ett par shorts och gå ut o leka med Bobbo och kattungarna innan vi åker. Ne, han hade visst fixat en cykel till mig. Härliga gubbcyklas. Pöss dahh 8)


should I give up or,

should I just keep

chasing pavements

/b

Av beatrice - 4 juni 2009 21:20

Var bort till Ronjingen en sväng. Härligt att återuppleva lite gamla minnen, snacka massa bajs, se på vovvar(?!) och längta till sommaren. Min lille galt, henne saknar jag..

Gråtet som utbröts av en borttappat halsband imorse(okejokej, det var ganska mycket mer, men hansbandet var droppen..), hittades åter igen nu ikväll. Jag letade som en blådåre i hela huset, väskor, jackor, lådor, askar, fickor, you name it. Den som leta, skole finna. Ack, ja! Det låg i mammas vita väska som jag använt endel. Tack Gud, ibland är du allt rätt sneeeell... Jag och mamms hade mys nu på kvällen, kollade smyckena jag har fått efter Inga-Maj och funderade på vad jag skulle göra med dom och hur och grejer. Jag är kär i en av ringarna. Så otroligt fin så det inte är sant! En bred guldring med lite mönster i. LOVELY!


Johantoan ringde också. Han har fått jobb på norska gränsen, på en kycklingfabrik. Börjar tydligen på måndag och Alex skulle börja med honom. Visst, det är jättebra. Det är det verkligen. Men lite tråkigt att det kommer n, lagom till sommarlovet när jag flyttar upp till Gårdsjö. Dessutom kommer vi inte ses något i veckan som kommer.. Studenten, min skolavslutning.. Och han kommer nog bo hos sin mamma i Årjäng när han börjar jobba. Vi kommer inte ses mer än högst på helger. Men det klart.. Man ska ju inte ta ut något i förskott heller. Han är ju inte på jobbet än. Och han har inte jobbat mer än en vecka, heller.. Jag har ju slutat tro på allt sånt där han säger. Det blir ju aldrig så. Det har inte det än så länge i vilket fall. Jag menar, det är ju svårt att tro något då. Men som sagt.. Det återstår och ser. Men tjaa, får han det där jobbet och skriver på 3månaderskontraktet till att börja med så har ju mina(/våra) sommarplaner spruckit ganska så rejält, det kan man ju lugnt säga. Men jag orkar inte bry mig nu. Som jag skrev, han är ju inte där än. Man ska aldrig ta ut något i förskott när det gäller sådana saker med honom. Det är en sak som är jättesant.


Jaja.. Det blir ju hur som helst en del att fundera över. Men jag ska ju upp till honom imorgon, när pappa åker till jobbet. Det blir nog prat då. En hel del annat jag borde få ur mig, som jag an prata med alla om, utom honom. Det tar emot. Men jag borde berätta allt. Hur jag känner. Men jaja, det blir om det blir tid. Annars får jag fixa msn på något sätt och tjöta på Vovven, haha. På tal om det! PESONLIGT MEDDELANDE TILL MATHIAS JP: Har du fixat Hultsfredsbiljetten än eller? Det  börjar ju dra ihop sig, aaaaaaaaaarrgh! :O:D

Förresten. Vi skriver att-ta-med-lista och planerar för fullt. Det känns som Hultan snart är här. Det känns bra. Riiiiiiiiktigt bra och spännande för all del! Wehehe.. Första festivalen, första gången jag tältar(bortsett från när man satte up tältet i trädgården när man var liten och sov en natt med en kompis...) alla bra banden och allllllllllllllt! Jag ser fram emot det. Men först examination på skolavslutningen, hahah! Och två veckors arbeting(värmländskt uttal på det, tack), midsommar i stugan med breudarna..

Härligt att jag är lite positiv. Morgonen var inte bra. Jag lovar. Nu ska jag äta god bulle och somna framför soffan. Slänga ihop lite grejer till imorgon så övernattar jag hos pojkspolingen tills han kastar ut mig. Eller nåt... Puss dahh.


I know it's a wonderful world,

from the sky down to the sea.

But I can only see it when you're here,

here with me.

/b

Av beatrice - 4 juni 2009 15:42

Jo men visst. Jobbig morgon. Jobbigt väder. Men det gör ju faktiskt under att gå till skolan. ..Även om det inte alltid verkar så. fixade några utdrag till svenskagrejen och har fixat frågor till arbetsmiljögrejen och pratade betyg på idotten. Ska bara fortsätta som jag gör så håller jag MVGt till slutbetyget i 3an. Det var nog dagens. Skönt. Såg en stor näsa på stan x2. Det var väl också dagens, då... Hehe, eller nåt?

Nu kokar jag ägg, så ska jag slå ihop Ronjas 18årspresent och kila bort till henne om en liten stund. Ja, det känns lite bättre nu. Men jag är fortfarande frusen. Mjukiskläder blir. Kanske att jag får med Ronjisen in till sta så kan jag hämta min ring :) Äntligen! Kankse borde ta med de andra också.. Vad kan tänkas.


Nu har det kokat i 8min, så jag antar att det är dags att äta. ..Och plötsligt blev jag sådär kanonhungrig!!!!!!! ..Kanske inte. Hmmm. Icke att förglömma heller, jag hatar den här datorn.


sing

/b

Ovido - Quiz & Flashcards