Alla inlägg under juni 2009

Av beatrice - 4 juni 2009 12:09

Jag är så trött på de här jävla tårarna. Jag trodde inte att det var så jobbigt imorse, som det faktiskt blev. Bussen har gått, jag gjorde mig iordning i onödan, jag pallar inte skolan.


Jag går ändå. Bussen går snart.

Det finns en person i mitt liv som suger så fruktansvärt mycket kraft och energi. Jag orkar inte med.



nej

Av beatrice - 4 juni 2009 09:58

allt kan dra åt helvete

Av beatrice - 3 juni 2009 11:45

Det bara blåser och blåser och är bara kallt.. Vart tog det där varma vädret vägen? Ja är bara trött och lite tjurig. Det är ingenting roligt som händer.. -förutom att jag just fick reda på att Ronja kommer hem idag! Det gillas mucho :) Så, ha jag lite tur kanske hon har tid att prata massa skit med mig i en timme, eller fem...


Idag blir rida och dega i stallet, det känns gååååått. Jag borde även plugga gärnet med den där svenskagrejen, men... Nääääe. Eller ja, jag kna ju faktiskt göra en analys om den där dikten, men eftersom jag inte har lyckats låna en bok om Karin Boye så är det lite svårt att börja skriva författarporträttet när jag måste ha en bok i materialet. Rumpa.. Och allt ska vara inne på fredag, jiiiihhhha...


Äh, jag bara känner mig orkeslös idag. Lusten försvann och jag vill nog helst bara att allt ska ta slut nu.  Ge mig en bra låt och lite motivation till att plugga så kanske det löser sig. ..Någolunda.


ge mig något som känns

/b

Av beatrice - 2 juni 2009 18:44

Jag kom faktiskt iväg till skolan, tro't eller ej, men så är det. Duktig kicka. I skolan står det stora sopsäcker i korridorerna och folk städar skåpen, lämnar in böcker.. Nu känns det på riktigt att sommaren närmar sig. Vi har även fåt ett litet minischema för den sista veckan vi har kvar till vi sluuuuuutar... :) Det är ju bara 10 dagar kvar! Det är faktiskt inga fel över huvud taget :)


Idag var sista gången på teorin. Fint, fint, det är ju bara att börja plugga lite hemma och köra massa bil, jooooooooligt! ..Okej nu kanks ejag överdrev en smula med att det var så fruktansvärt roligt att plugga teori, men köra bil är ju roligt, javist!


Imorgon är det onsdag, imorn är jag ledig.. Stallet blir iaf, skönt :) Näst sista gången! :oooo Jag undrar vad jag gör i höst, hmmm.. Jay, nu kom mamma hem och jag har smällt i mig en halv 100g chokladkaka själv.. Det känns inte riktigt bra. Men gott smakar det ju, grrrrrrreat. Nu drar jag mig. Och jag måste påpeka att man känner sig lite halvt handikappad när man inte har några pengar på mobilen och min riktiga dator är sönder så jag inte är inne på msn :(((((( VI SÖRJER! Antagligen går det inte att fixa datorn heller, så det blir väl bara att pappa köper en ny så jag kan använda den, heheheh... (y) Ska erkänna att jag saknar lite serious talk med Mathias aka Vovven, hähhhh..


På torsdag ska jag leta upp grafiska-Eva.. Jag hatar att dom inte kollade i min projektmapp ordentligt i vintras, så jävla irriterande att dom sätter G för tjockisen säger att jag inte har lämnat in allt. Ofta. Kul att allting låg där första lektionen efter jullovet och man inte kommer år skolans projektmappar hemifårn. MMMMMH, intelligent! Jävla  gris nöffnöffnöffffff... :s

Äh.. Nu ska jag nörda lite. Hej o hej o hej o hej


remember me

/b

Av beatrice - 2 juni 2009 09:47

Vad ledsamt.. Jag hade skrivit ett halvlångt inlägg. Datorn cpade sig. As always... Allt försvann iaf. Men i vilket fall så är jag hemma nu. Jag var klar i tid för at åka med 8.44bussen till stan, hade tänkt mig att gått till skolan från södra råtorp, vilket jag skulle ha hunnit, precis i tid. Solen tittade fram mellan de relativt mörka molnen. Fint, tänkte jag och skyndade mig mit bussen. Det var bara det att jag hann inte längre än til sadelvägen förrän det började regna. Dugga, men med feta, hårda droppar.. Jag skyndade på, jag hade ju bråttom.. Vid Herrgården(ca 50m från mig) störtregnade. Jag fick lite paaaaanik. Stog min cardigan över huvudet och sprang och ställde mig under et träd. Kortslutning? Varför ställde jag mig under ett träd ens när jag hade bråttom till bussen...? Då insåg jag att skorna var klassblöta, likaså strumporna och fötterna. ..Och det regnade genom trädet. Lite lagom dyser gick jag hem för att byta kläder och hämta ett paraply. Oh, hoppsan, där slog jag i huvudet och mår fortfarande lite illa av det. Askonstigt... Men, här sitter jag och ska gå på engelskan som börjar om två och en halv timme.. Så jag kan ju passa på att förbereda mig lie för det där som vi ska göra, en muntlig redovisning om något tpiskt svenskt. Jag snackar nog om Kent. Det är väl typiskt Sverige? :)

Nu ska jag ta mig en huvudverkstablett och dricka lite te.. Det blev visst ett lite halvlångt inlägg trots allt. I eftermiddag är det den sista teorilektionen på bilskolan :) Tråååååkigt bara att jag inte hinner med mammi in på westerlunds guld så jag kan fixa mina smycken som jag fick av Inga-Maj när hon gick bort... Mamsingen ska hämta sin vitguldsring idag :d gååååååååååt  :)))))))

Ja, men jag går väl då. Pöss dahh


jag har alltid velat vara som du

/b

Av beatrice - 1 juni 2009 21:54

Ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja..

Det är väl nu jag ska ta tag i skolan.. Kladda ihop något till engelskan så jag har något att prata om, författarporträttet till svenskan och arbetsiljöm för 30 år sedan. Hmm, och ändå käns det lite jobbigt. Det tar emot, mne jag antar att det fakiskt bara är.. Att göra. Sedan är det ju frihet iaf en veckan innan jag börjar jobba. Men ändå :)


Helgen har ju varit underbar. Har varit uppe i Gårdsjö, hos Martin. Med Johan förstårs :) Grilade i fredags och jag somnade som vanligt så fortvi bara fick på filmen. I lördags blev det mycket vandring. Först från Martin till Johan för att hmta Bobo. Upp till Horntjärn och Bobo badade som en unge, haha tötis! Sedan hemt ill Johan igen och lämnade vovven, sedan bort till mig och åt mat vi tog med och stekte i solen med lite öl. Sedan gick vi hem till Johan och slutligen till Martin på kvällen. Vi kom fram till att det var närmare 2 mil. Det var långt i flipflop som skavde och rädslan för ormar.. Men riiiiiiktigt mysigt och dretvarmt :D I söndags blev det steeeek hemma hos Martin innan vi gick ner till badplatsen och badade. Ecken, Jocke,  Jansson och några till var där. Riktigt varmt i vattnet och typ 25grader i luften, sååå gött och stickande röd hy, skönt! (y) Jocke körde in mig, Johan och Jansson till Sunne, vi tog en glass tillsammans innan jag och Johan åkte hem till Karlstad med tåget.  Mysipysi, vääääääl.. :) Igårkväl tog jag och mamma fram alla sommarkläder och insåg att vi båda har fan gått upp två eller tr kilo var, hahaha vad illa! Men vi mådde väl inte så dåligt för det, seriöst, hon är så jävla rolig, mamma :P Jag dör, haha! Och johan, pappa... Hallicksson? ENS! Hahahahahhahahahahahahahahhhaha! ;d


Idag vart det varmaste dagen, baaah lätt 30grader här hemma. Inge vidare lust med att gå till skolan då vill jag lova. Men eftesom det vart sovmorgon hann jag sola lite innan jag åkte iväg iaf. Dreeeetvarmt hela dagen och jag har steeeeeekt och tvingat Johis att steka lite med mig, heehe.. Han sprang 1.2 mil idag, det tycker jag var duktigt :)  Förresten, pappi sprang Stockholm marathon i lördags. Han var 12e bästa 50åring i Sverige , hehehe. Han kom i mål på 3.20.40, riktigt bra tycker jag :D (y) Ja ja ja ja.. Jag är lite nöjd iaf, håret blir ljusare och huden blir mörkare, det är ju fint! :) Snart ska håret bli blondare igen också, det gillas ju ganska mycket :D

Fet dag idag iaf. Negerbollar står på bordet. Bäst att kila då, höhöhöhöhh... Jag orkar inte göra mer på engelskan nu.. Det kankse blir imorgn bitti innan skolan? Sure!


Fan vad jag vill ha sommarlov nu. Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nuuuuuuuuu!


Och Johan, du är min bästa :))


all I wat to do

/b

Ovido - Quiz & Flashcards