Alla inlägg den 11 juni 2009

Av beatrice - 11 juni 2009 18:23

Jag och Ronja var in till stan förut och kollade på Älvkullens utspring, gåååååått! Såg ju inte helt fel ut heller :) Vandrade in till stan, alla flak och folk och hej. Treeevligt! Gått Ronjis :) <3


Nu är jag bara lite irriterad. Eller nåt. Nej, inte irriterad förresten, mer "jaha okej".. Pratade just med Johannes. Han sa att Samuel nog hade bokat resa till Grekland nu. Och ingen av alla dom som ska med, hade ens frågat mig och Johan om vi skulle med. Okej, att jag och Johan har sagt att vi inte ville med till Turkiet och att det är ovärt att köpa en resa nu, som man kanske kan ta på sista minuten sen för mindre än halva priset. Men att ingen av dom ens frågar om vi ska med över huvud taget. Jag tycker bara det var illa gjort. Det var ju ändå jag och Malle som drog igång hela grejen.. Sen helt plötsligt skulle person efter person med, utan att jag visste om det. Jag trodde man pratade, allihop om det. Och tre av dom som tydligen skulle med, dom känner jag inte.

Ähh.. Jag är nog bara lite besviken på mina närmaste att de räknat bort oss totalt utan att ens ha pratat med oss. Tycker det är lite konstigt om man beställer biljetter(om Samuel nu hade gjort det) och frågar oss efter det, om vi ska med. Vad menar man med det.. Men vad vet jag, det kanske det inte var.. Jag kanske är överkänslig och allt sånt där. Så jag ska inte bry mig..


sleep

/b

Ovido - Quiz & Flashcards