Direktlänk till inlägg 8 juni 2009

Min dag

Av beatrice - 8 juni 2009 17:35

Men. Idag har varit en dag.. Ja, det har hänt en del iaf. det är bra, lite som piggar upp. Heheh..

Mammsi väckte mig strax innan 08 imorse, vi skulle käka frukost tillsammans och ja hade tänkt att plugga lite teori på förmiddagen, innan jag skulle en sväng till skolan. Fick lite brottom(åh, ovanligt!) till bussen. Väl vid hållplatsen kom jag på att jag hade glömt min lapp hemma, den där lappen som jag skulle ha med mig till smyckesbutiken så jag kunde hämta ut min caméring. Ljushuvud nr1 (y) Jaja.. Bussen kom. Hejhejade på Söderberg som satt längst fram. Skymtade en annan, hade ingen lust.. Tänkte sätta mig. "Bea!" Eeeehh.. Det var ju tomt i princip i bussen, utom Söderberg och denne andra. Kollade på denne som kollade ganska dumt tillbaka på mig.. Hade jag hört fel? Tänker sätta mig igen. "Men Bea! Bea!" Öhhh.. Det tog några sekunder att se Oscar som satt, TVÅ säten bakom! Hahahahahahah, jävla mongo! Tydligen hade jag tittat rakt på honom, men inte sett honom ändå. Bääääähhä.. Jag har aldrig tur på bussar, jag ser aldrig nånting. Förutom sådant som jag inte vill se, hmmm.. Gott att tjôta lite med Oscarpånkis :) Ska köpa av honom en lätt alkoholhaltig dryck inför fredagen tänkte jag, eftersom jag helt glömt bort att bett Johan köpa ut åt mig.. Jaja.

Väl inne i stan mötte jag mammi och vi gick till Westerlunds guld. Vi skulle fixa till de smyckena jag har fått efter Inga-Maj. Bismarckarmbandet var så slitet så det var inte mycket att ha.. Den tunna ringen var också alldeles för sliten för att använda. Så jag sålde det guldet. Men vigselringen och den andra tjocka ringen lämnade jag in så de skulle göra dem lite större. Armbandet jag fick i kuvertet, skulle vi korta av och sälja det guldet som blev kvar. Och vi kollade ut en ny caméring. Men eftersom jag har två nya ringar nu och bismarchringe är borta så har jag satt om ringarna lite.. Så caméringen kommer sitta ensam på vänserlångfinger.. Det skulle se så tanigt ut med en liten camé, så jag beställde en som var lite större och den skulle tydligen passa bättre till mitt camésmycke jag har runt halsen, som jag fick av Johan i julas. Så den gamlsa vigselringen kommer jag ha på hägerring och den lite tjocka, mönstrade på högerlång. jag tror det blir bra, jag.. Och ett nytt armband. Det går nog på en tusenlapp.. Men hur ofta får man tre guldringar och ett arbmband för 1000kr jag tycker det var bra (y) Försäkringen täckte ju drygt 800kr också. Jaja. Mamsi fick brottom efteråt, vi tryckte i oss en varsin hamburgare, innan hon skulle tillbaka till jobbet och jag skulle till skolan. Ringde Johan i en timme, med det funkade inte. Jag vet inte varför, och det verkade som hans andra mobil inte funkar längre. Det var jobbigt :( Åkte till skolan och och slängde massa papper, tar böckerna imorgon..  I multimediasalen var det tomt.. Hej hej. Jag fixade min youtube-favisar-upgift och åkte till stan igen. Var till Carlings, de kund einte göra något åt brallorna i nuläget, men jag skulle komma tillbaka och det blev hål drastiskt eller något.. Sedan åkte jag hem, och här är jag. Varsågod, där fick du hela mig dag. Mycket intressant. Och ikväll ska jag nog promenixa en sväng med Linda. Gott dååååå...! Men.. Det överväger nog mot teoriplugg nu. Det blev ju inget imorse. Och nu skulle det vara optimalt att ringa min älskade.. Men något sätter stopp för det, hmmm.. Nu har han tjänat drygt 435 norska kronor och nu börjar OBn. Jag har koll på'n..  Men det klart jag är jätteglad för hans skull att han har jobb i Norge, jooodå! Även om det är lite långt bort.. Hmm. Men det är nog bra. Hoppas att han har det bra nu. ..Bland kycklingarna, hehe. Min lille gosegris.


Men tro det eller ej, nu ska jag plugga. LÄSKIGT!!!! Jag tänkte skriva matte.. Vad då jävla plugga matte?!!! ALDRIG MER MATTE, jiiiiiiihhhhhaaaaaa :D Hähähäh.. Förresten. La ett litet brev till grafiska-Eva, hon var inte på skolan.. Hoppas hon har kollat mitt betyg till A-kursen nu iaf. Annars buuuuusaj(dog-otto, gott folk)  jag nog upp lite granna.. Ja. Men det blir bra. Ja. Imorgon blir det Chill'n'grill @ Andershh. Härligt :)

NUU ska jag plugga. Men ingen matte. Utan lite körteori. Jiiiiihhhaaa! ..Väl?


in my mind is you

/b

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ö

Av beatrice - 3 juli 2013 01:30

Kommer hem. Mulet, blåser redigt och 17gr. Skönt med sommar ändå?! Efter fyra veckor utan träning, och sen gå på bodypump + löpning kommer jag förmodligen ha problem med att gå imorgon.. Jippppppi ...

Hap

Av beatrice - 27 juni 2013 01:15


Ll

Av beatrice - 18 juni 2013 23:39


grappen med rakkapil, de e kul!

f

Av beatrice - 16 juni 2013 12:13

idag. idag får jag min efterlängtade mjukglass med strössel. skulle bare mangle. efter en månad. tjat. skön kväll igår. haha.... hahah...   tre jobbdagar kvar till ferie. mmm. spaaaaania väntar. ...

H

Av beatrice - 6 juni 2013 21:54

Magen skriker efter godis. Choklad. Mjukglass, med strössel. Skinny bitch. Start helg. ...

Ovido - Quiz & Flashcards