Alla inlägg den 5 juni 2009

Av beatrice - 5 juni 2009 12:28

Sitter hos Pussen nu. Han är ute och letar efter två cyklar så vi kan cykla in till Sunne nu. Åkte upp hit med pappa imorse. Det har hunnits med mycket. Bra. Visserligen tårar också(oj, men vad oväntat!). Men Johan börjar på det där jobbet(kycklingfabriek på gränsen i Norge) på måndag. Efter många om och men så inser även jaga tt det blir bra, även om sommaren inte kommer bli som vi hade planerat. Men det löser sig nog. Han kommer få massa pengar. Det är sjukt vad man tjänar bra. Visserligen visste jag ju det, eftersom Gabriel också jobbar i Norge. Men ändå. Det är Johans syster som har fixat det och tydligen kankse det skulle kunna vara så att jag också kan få jobba där ibland. Men jag ska ju jobba mycket hos pappa i sommar, men har en del dagar ledigt. Minst en i vackan iaf och jag jobbar inte hela tiden heller. Men några dagar, jag menar.. Det blir pengar..! Men det är ju absolut inget bestämt eller så med mig sådär. Det var bara en tanke och Sandra hade tydligen nämnt att det kankse kunde fixas, till Johan. Jaja, vi får se. Det hela känns betydligt bättre nu. ..Om man jämför med igår. Och imorse! Oj oj..


Jaja. Vi ska väl cykla iväg nu. Det blir mys, faktiskt helt okej väder nu. Ska träffa Patrik och följa med honom på nån bilbesiktning eller vad det nu var.. Så ska vi in till pappa och kolla mitt jobbschema för i sommar. Kankseåker förbi farmor och farfar en sväng innan vi ska iväg och kolla på balen för Brobyskolan. Jag tror att det bara är dom iaf..?! Jaja, det vore kul. Hörde att pappa skulle fotografera Klara Ingemyr i eftermiddag också. Kul :)


Jaja, nu skiner solen. Jag ska klämma på mig ett par shorts och gå ut o leka med Bobbo och kattungarna innan vi åker. Ne, han hade visst fixat en cykel till mig. Härliga gubbcyklas. Pöss dahh 8)


should I give up or,

should I just keep

chasing pavements

/b

Ovido - Quiz & Flashcards