Alla inlägg den 2 juni 2009

Av beatrice - 2 juni 2009 18:44

Jag kom faktiskt iväg till skolan, tro't eller ej, men så är det. Duktig kicka. I skolan står det stora sopsäcker i korridorerna och folk städar skåpen, lämnar in böcker.. Nu känns det på riktigt att sommaren närmar sig. Vi har även fåt ett litet minischema för den sista veckan vi har kvar till vi sluuuuuutar... :) Det är ju bara 10 dagar kvar! Det är faktiskt inga fel över huvud taget :)


Idag var sista gången på teorin. Fint, fint, det är ju bara att börja plugga lite hemma och köra massa bil, jooooooooligt! ..Okej nu kanks ejag överdrev en smula med att det var så fruktansvärt roligt att plugga teori, men köra bil är ju roligt, javist!


Imorgon är det onsdag, imorn är jag ledig.. Stallet blir iaf, skönt :) Näst sista gången! :oooo Jag undrar vad jag gör i höst, hmmm.. Jay, nu kom mamma hem och jag har smällt i mig en halv 100g chokladkaka själv.. Det känns inte riktigt bra. Men gott smakar det ju, grrrrrrreat. Nu drar jag mig. Och jag måste påpeka att man känner sig lite halvt handikappad när man inte har några pengar på mobilen och min riktiga dator är sönder så jag inte är inne på msn :(((((( VI SÖRJER! Antagligen går det inte att fixa datorn heller, så det blir väl bara att pappa köper en ny så jag kan använda den, heheheh... (y) Ska erkänna att jag saknar lite serious talk med Mathias aka Vovven, hähhhh..


På torsdag ska jag leta upp grafiska-Eva.. Jag hatar att dom inte kollade i min projektmapp ordentligt i vintras, så jävla irriterande att dom sätter G för tjockisen säger att jag inte har lämnat in allt. Ofta. Kul att allting låg där första lektionen efter jullovet och man inte kommer år skolans projektmappar hemifårn. MMMMMH, intelligent! Jävla  gris nöffnöffnöffffff... :s

Äh.. Nu ska jag nörda lite. Hej o hej o hej o hej


remember me

/b

Av beatrice - 2 juni 2009 09:47

Vad ledsamt.. Jag hade skrivit ett halvlångt inlägg. Datorn cpade sig. As always... Allt försvann iaf. Men i vilket fall så är jag hemma nu. Jag var klar i tid för at åka med 8.44bussen till stan, hade tänkt mig att gått till skolan från södra råtorp, vilket jag skulle ha hunnit, precis i tid. Solen tittade fram mellan de relativt mörka molnen. Fint, tänkte jag och skyndade mig mit bussen. Det var bara det att jag hann inte längre än til sadelvägen förrän det började regna. Dugga, men med feta, hårda droppar.. Jag skyndade på, jag hade ju bråttom.. Vid Herrgården(ca 50m från mig) störtregnade. Jag fick lite paaaaanik. Stog min cardigan över huvudet och sprang och ställde mig under et träd. Kortslutning? Varför ställde jag mig under ett träd ens när jag hade bråttom till bussen...? Då insåg jag att skorna var klassblöta, likaså strumporna och fötterna. ..Och det regnade genom trädet. Lite lagom dyser gick jag hem för att byta kläder och hämta ett paraply. Oh, hoppsan, där slog jag i huvudet och mår fortfarande lite illa av det. Askonstigt... Men, här sitter jag och ska gå på engelskan som börjar om två och en halv timme.. Så jag kan ju passa på att förbereda mig lie för det där som vi ska göra, en muntlig redovisning om något tpiskt svenskt. Jag snackar nog om Kent. Det är väl typiskt Sverige? :)

Nu ska jag ta mig en huvudverkstablett och dricka lite te.. Det blev visst ett lite halvlångt inlägg trots allt. I eftermiddag är det den sista teorilektionen på bilskolan :) Tråååååkigt bara att jag inte hinner med mammi in på westerlunds guld så jag kan fixa mina smycken som jag fick av Inga-Maj när hon gick bort... Mamsingen ska hämta sin vitguldsring idag :d gååååååååååt  :)))))))

Ja, men jag går väl då. Pöss dahh


jag har alltid velat vara som du

/b

Ovido - Quiz & Flashcards