Alla inlägg under januari 2009

Av beatrice - 13 januari 2009 19:51

Så jävla ovärt att inte sova imorse. Jag som verkligen tänkte "jag pallar verkligen inte det här" precis innan jag gick upp vi 7:00. För, väl på 3an mot skolan ringer Malle(från bakre delen av bussen, haha fuul ^^,) och säger att vi har inställt för Aksel hade ringt Chrisse, som sa det till henne... EEEEH, skojigt. Så massa tjäbbel om engelskan väl i skolan. Sedan fick vi en hemuppgift och vi drog mot stan. Fixade lite grejer, jag köpte två t-shirtar och en kjol. Vilka kap, dretbilligt! Träffade Johannes, satt och tjôtade ett bra tag innan de dära två skulle iväg till KMTI och träna. Förresten blev det snack om i sommar och utlandsresa. Baaaaaaaaah, redigt gott vill jag lova :) Det är ju så man nästan vill hoppa över våren? Jees (y) Jeyjey, sedan drog jag hem och åt lite mat, pratade med det där gossebarnet jag är förtjust i och pluggade lite engelska.Letar lite fakta om Daniel Defoe. Engelska hemsidor eller? O.o Svenska sidor som man översätter med google översätt tycker jag är betydligt bättre (y) Mehehew.. Sedan åkte jag in till stan och mötte mamma. Lämnade in caméringen jag fick i julas så skulle de nog skicka efter en ny. Jag vill ha den på långfingret så den vart liten åt mig ju..! Blä. Hoppas att det inte tar alltför lång tid ;o Jag vill ha den nuuuuuuuuuuuuu. Ja, typ nu.  Sedan vandrade vi runt lite på stan, jag köpte två bhar. En jätteful, haha! Men den funkar nog bra under en vanlig t-shirt så det fick bli den också då. Också billigt, uj uj. Vad händer? Jo men visst, det känns bra :) Hem och fika med mammi blev också, baah. Mys :)

Nu är det faktiskt dag för lite pluggning tänkte jag. Förresten har jag ju danslektion med klassen på idrotten på torsdag så jag får väl sitta med det litegran också. Bjeeeee... Orkar inte fixa en korreografi så det blir nog lite kroppskontroll, muskelkontroll, isoleringar, lösgörningar och grejer.. Det får bli bra så ^^,


Men fan vad jag vill festa till helgen. Varför är det bara jag som är på? Uj uj, tagga för fan breudar nurååååe!? Jag som tyckte jag var bra och kom på förkrög hos Jossan med guitarhero och seeeeen ut. Vi lånar Linnéas lägenhet? Haha, jag är ju smaaart.. Komigen tjåkisar! 8)


Huh! Vad fan gör jag? Lyssnar på Eminem och sjunger med? Hahah, jag är förvånad över mig själv.. Lite såndär dret blir på torsdag, feeint det :)

Förresten kan jag tillägga att jag är nog ganska nöjd med det bruna håret. Känns naturligt, och konstigt nog inte så stor skillnad från det blonda. FEINT på det också 8) Kössssss dah :*


I'm not Mrs Friendly

/b

Av beatrice - 11 januari 2009 13:31

Ja. Vad gör man en dag som denna? Det är grått  ute och jag antar att det är ett par plusgrader. Vinder tjuter och det är regndisigt. Sugen på att gå ut? Nja, kanske inte. Eller..?

Jag vill bara att Johan ska vara kvar.. Han skulle egentligen  åkte 9 imorse. Men vi var trötta, så han ställde om klockan till 11 och skulle ta bussen då. Men vi blev lite sena, så vi gick upp och la oss igen. Vaknade när bussen gick nerifrån stodene, 12.34 Lite skynda, men han hann med iaf och nu antar jag att han sitter på tåget hem till sunne igen. Det har varit en konstig helg. När han kom i fredags grät jag typ nonstop. Det var inte kul.. Men jag var väl trött och sjuk och tja, allt det där. Lite sur också kanske, eh? Igår var det väl samma visa. Jag fattar inte vad som händer ibland. I vilket fall följde vi med mamma och pappa på bio, Allt flyter. Hahah, det var faktiskt riktigt bra.  Typ, söt :) Sen åkte vi sen, åt pizza och degade framför TVn. Gåååått. Skönt prat med min älskade pojkvän i timmar innan vi somnade. Som det var förut..  Det där med kärlek är inte alltid lätt. Särskilt inte att beskriva den. Men ingenting ska få förstöra oss. Ingenting kan förstöra oss. Jag älskar min Johan, mitt hjärta.


Äh. Jag kanske ska ta och gå ut en sväng. Jag lär ju inte dö av det iaf. Så kommer jag hem, så färgar mamma håret på mig. Det kanske inte vora så pjåkigt ändå. Det blir mörkt på riktigt nu. Skulle kalla min nuvarande hårfärg efter färgandet förra veckan, guldblondbrun. Känns lite tantigt, eeeeeh.  Jeyjey, ikväll blir det brunbrunmörkganskasålitegrand? Mehehew, vi får väl se hur det blir. Var och klippt mig förresten i fredags. Blä, jag hatar att klippa mig. Det blev kort :( Väx fort dåå.....

Nu ska jag kissa. Uj uj.


please be there

/b

Av beatrice - 9 januari 2009 13:17

Jag hatar dem. Tårarna. Jag vet inte om jag är överkänslig nu bara för jag är sjuk och trött och bara.. Hängig, men.. Jag trodde faktiskt att Johan skulle komma lite tidigare än 21.30 ikväll? Jag hade fel. Igen. Men jag vill inte vara ensam mer :( Mamma åkte för knappt en timme sedan och det känns so en evighet. Hon och pappa kommer inte hem förrän sent i kväll. Johan kan väl komma nån annan gång, det är lika bra att vara ensam. Jag pallar inte mer nu. Och jag vill defenitivt inte sitta och vänta hela jävla dagen, eh nej tack. Fan vad jag vill att mamma ska vara hemma.. Och hejjagär11år, men jag struntar fullständigt i det. Ge mig en kram, jag behöver tröst. Jag känenr mig bara så jväla sviken. Varför vet jag egentligen inte. Kankse för att min pojkvän inte gör ett skit om dagarna och  kommer ändå inte hit förrän sent på kvällen när jag är ensam hela dagen. Det kankse är därför? Hmm. Jag har så jävla ont i huvudet och i bihålerna så jag kan dö, tårarna bara rinner.

Jag vill inte mer nu.


too late to start

/b

Av beatrice - 8 januari 2009 19:52

Alltså, vilken jävla dret. Kan man aldrig ens må.. Liiiiite bättre? Jag bara snorar och mår allmänt kasst.  Huvudet är täppt i alla gångar, det trycker och gör förjävla ont. ..Mest vöerallt. Ja, för all del.. Jag försöker göra så att du ska tycka lite synd om mig i dessa svåra tider ;o

Mamma är också  hemma och sjukar sig ju.  Vi tog oss en tur och kollade klädrea på Tiger, FilippaK och Ralph Loren.. Jag började typ grina när jag testade lite kläder, så vi drog hem. Jag är TJÖTT!  Åkte förbi Söderlunds på väg hem och jag ska klippa mig imorn. Det blir nog fint.. Har ju fan inte klippt mig sen i somras ;o baaah. Bortsett från Jossans fina inhopp som frisör vid lucia ^^, Förresten rådfrågade jag på salongen om färg.. Hon tyckte jag kunde sänka mig två hack mörkare. Låg tydligen på 7 nu och kunde lätt ha 5. Så vi får väl se vart det bär av. Mamma får väl färga mig i helgen :) Deeet blir nog fint.

AAAAH, fan vadd ont jag har i bihålorna :( Jag döör....


Åh. Jag hittade spellistan till skivan med Imogen Heap från i somras. BAAAAAAH, ärligt talat! Jag dör på det. Sommarn. Minnen.. Det är så jävla fint :) Sensommaren.. Vaknade till det när Gabriel skulle upp och jobba. När Malle var hos oss dagarna i augusti. Solning med Carl. All-day-solning-by-myself-wounderbart. Regn. Nattbadet, mmmmh. En pojk sprang förbi. Tack Imogen Heap, jag älskerrrr't :)


Nej, någon skola blir det defenitivt inte för min del imorgon heller.. Tråkigt faktiskt. Dessutom vill jag ju ha den där skivan med alla filmer från 1an av Linus.. Mamma kankse är snäll och skjutsar mig så jag får ändå 8) Kul att se, mehehew. Jeeeey. Nu är jag tjööött i huvudet. Äh, njuter av Just for now.. Puss på't.


GET ME OUT OF HERE

/b

Av beatrice - 7 januari 2009 13:44

Idag skulle jag till skolan. Skolan börjar idag, efter lovet. Men jag gick inte till skolan i morse. Jag är hemma med mamma och är sjuk. Sjuka. Båda två.  Och nu kliar det förbannat i mitt öga..Ta bort det. Tror inte att jag har nån feber nu, det är ju alltid något. Huvudet spränger, mest på högersidan.  Hostar som ett as, samtidigt som halsen känns som ett öppet sår. Äh, hela kroppen gör för övrigt ont. Jag har ingen lust.. Sov länge, det var skönt. Samuel ringde och väckte mig 12.40 eller något, då kunde jag inte somna om. Drömt massa konstigt inatt också..  Blä, jag är bara tjööööött. Behöver en kram. Tack för att mamma också är hemma. Vi ska sätta oss och kolla på Hey Baberiba och äta glass. Men bara för Silvia är vårat liv nuförtiden. Jaa, det tycker jag är konstigt. :) Förresten kommer det folk hit ikväll. Är jag sögen på't eller? Knappast.. Ulf och Mimmi kommer.. Behrnad(som jag aldrig lär mig hur det stavas?) och Corinne också. Jo, det vore ju trevligt om jag mådde lite bättre. Men nu mår jag inge bra och jag kommer bara sitta där och snora, gott. Jeyjey..

Åhhhh. Det känns så typiskt. Var det inte nu jag skulle komma igång och börja träna? Bah.  Tjåååkig att jag inte kan :( Är hemma och bli feeeet istället. Jag kan ju lova att, såååånt gillar jag! MJA!

Nu har jag en fin liten idé.. Kolla bilddagboken  vetja, behehe. Och efter det blir det ju Hey Baberiba för min del. Pöss på't. Och jag mår dåååååååligt,t yck synd om mig dahhh. Eller nåt, vad vet jag?


good looking papa'

/b

Av beatrice - 5 januari 2009 21:54

Jag antar att det är det de flesta tycker med nytt år.. En omstart, ett början på ett nytt liv. Men jag vet inte jag, egentligen? Skulle det vara nån större skillnad mellan nu och då.. Ptja. Förresten, nyårsafton. Vad var det ens? Kunde nog ha blivit betydligt bättre om man säger så. Ehm.. Först var vi breudar hos Jossan som fyllde 17, åt middag och förfestade lite :) Otroligt kul var det, beesta  tjejorna var det väl? :) Puss dah! Senare åkte vi hem till Lollo där det blev parrrty med fler folk. Dretkul till en början. Men självklart blev det massa dret. ej förresten, inte massa. Men en dretgrej och min kväll var förstörd vid 22.30, tack. Lyckat. Känn dig nöjd... Typ en fet glad gubbe på det också :D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDd. Blä.. Så, buss från Lollo strax innan 01 och 01.30bussen hem till skåre. Jipiie.. Eh. Jag och Johan gick till Tomas&Lena där mor&far var. Gick hem och pappa var väl lagom go i huvudet, heheeeh.. Jeyjey, sen dess har det varit jobbiga dagar och nätter med mycket tankar, tvivla inte på det. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH.


Jag är hos Johan nu. Han sover. Kul.. Vi var nere på isen förut med Bobbo, det var mys :) Kallkallt också här ute i Gårdsjö.. Jag ville gå över sjön till våran sommarstuga. Men när det brakade till coh blev en spricka precis när vi hade kommit ut en bit hade jag ingen lust längre, heeeeh..Fint med lite vinter nu iaf..

Och jag känner mig jävligt aktiv med att blogga. Nej. Orkar inte. HAr ingen lust. Men eftersom jag har en pojkvän som bara sover här bredvid mig så har jag väl inte bättre för mig antar jag. Lyssnar på kent, samtidigt som man har Marcus och Carlos utifrån leka med Bobbo. De försökte tydligen bada honom, men vovven var ju rädd för badrummet, haha. Töt :)

Nej, nu tycker jag att det är tjååååååååkigt att sitta här. Blä.

 

jag är född i en spökstad,

där alla vet att jorden är platt

Ovido - Quiz & Flashcards