Alla inlägg den 26 januari 2009

Av beatrice - 26 januari 2009 15:38

Det har varit en konstig vecka.. Förra veckan.

Magsjuka och vara hemma massa först ju. Inte fick jag rida heller, det blev jag nog mest ledsen för :( Men Johan kom hit iaf på torsdagen, det tyckte jag var bra. Inte särskilt överraskande blev det tjafs och de välbekanta tårarna kom smygande. Självklart. Konstigt att det är när jag gråter som det finns hopp om att det kanske, kaaanske, kan bli bra? Eller, lite bättre iaf? Stör mig rätt hårt på't ja.

Ja, jag och Johan åkte upp till Sunne på lördagen. Martin och Ecken kom ner och drack lite. Höhö, senare åkte vi iväg till nån knutfestgrej som man tydligen "firar" hur mycket som helst i Sunne?! HAhah, ahmen så jävla fult ^^, Längesedan jag garvade så fruktansvärt när vi kom dit ch såg hur alla såg ut, helt sjukt ju! Jag fick med mig Martin ut på dansgolvet iaf några gånger. Duracell som mest hoppar, men han lärde sig allt ;) Grääääätz! Kom hem strax efter 01, så det vart ju ganska lagom. Både jag och Johan vart ju lite tjötta.. Mys skulle jag kunna kalla det iaf :) miiih.

Morgonen därpå var jobbig. Det var fotbollscup för Johans del och jag skulle med och kolla på. TIDIGT! Jag vet inte hur många gånger han väckte mig litegran, bara för att se om jag var vaken? Han stog i dörröppningen en gång och sa nåt, coh jag avrt ju helt säker på att han låg brevid mig i sängen.. Det var lite creeeeeepy faktiskt ^^, Jeyjey, jag och Martin satt och kollade på matcher i 6timmar. Men det var faktiskt roligt :) Emtarna förlorade tre och spelade en oavgjort så dom gick inte vidare. Jag och Johan åkte hem och somnade. MMMH, det var skönt. Sedan åkte vi hem till mig på kvällen. Mysipysi. Och även om jag är helt störd när vi är lite nära så blev det bra till slut. Tack. Det behövdes. Jag vet inte vad som händer ibland. Det tar liksom bara stopp. Det som man trycker på en knapp; NEJ. AV. BORT. SLUTA. Mitt-upp-i. Jag ve tinte vad det och och det gör mig ledsen på något sätt... :( Men inatt blev det bra tillsist. Puss på't.


Idag har faktiskt varit en så jävla bra dag. Helt sjukt, jag är glad! På riktigt, och det känns så otroligt bra :) Matten gick faktiskt bra, joooligt (y) Hann med lite lunch med Lenneja, Matelldah och Sofeja innan multimedian, gööööött dah! (y) Håkan skrek lite mer än vanligt, vilket gör att man håller sig vaken, bra grej det där ;) Skulle göra en multimedian grej till engelskan där vi ska presentera alla våra böcker, epoker och författare som vi hålle rpå med där.Vi och Sid kom faktiskt en en förjeevla bra idé! :D Skissade ner med på papper och var klar på högst 30min. Kanoners ju! Slutade 14 istället för 16, det gillas!  Orkade inte följa med Sofia och Matilda på stan, så jag åkte hem. Åt och hade mig. Har nästa druckit upp en liter mjölk. AJ säger mig mage vill jag lova.. Uscha. Plugga behöver jag veeeeerkligen göra också. Skriva den där jävla engelskan om Daniel Defoe och gris.. Det gör jag fort nu, så dansar jag lite sedan. Det gillar jag ju :F Sliiiiiiicky. Imorgon blir det gymmet, förhoppningsvis med Malle. Rida på onsdag. Styrka på idrotten på torsdag och gymmet efter det. På fredag är det ju party all night long, så det är ju träning i sig ;) Antagligen om Johan sover brevid mig på natten också? Haaaah... Jag ska sluta vara så tjockkk nu. Ärligt på riktigt. Det är inge kul längre. BLÄÄÄÄÄÄ.


Förresten.  Fredag. 18årskalajs, hell yeah! :D BLACK'N'WHITE @ LINNÉADARLING! Det kommer bli sååååå bra (y):D Får ta och fixa en lite present nu också MalleCarro 8) Och  jag ska se till att hitta en supertight vit skjorta att ha till min svarta höga kjol. Så blir det väl det och de mönstrade strumporna på fredag med nåt mer schnyggt till. Hoppas jag hittar något bra dåååååe.


Nej, ärligt. Nu måste jag faktiskt plugga. Oh jävlar vad ont jag har i magen, ärligt fy fan. Jävla mjölk och oboy, det gör ooooooooooooont!


run for your life

/b

Ovido - Quiz & Flashcards