Alla inlägg under april 2009

Av beatrice - 15 april 2009 14:28

Mmmmmh.. Idag är det dött. Seriöst, det är helt tomt ute på Sunne. Typ, här i butiken också. Visserligen kom Jocke in nyss. Haha, kusinen. Gott då. Annars.. Jag ska snart åka hem. Själv. Träffa mamma och sen Ida. Sen åka till stallet. Skönt att komma ifrån lite. Bara få vara med det man tycker bäst om. Jag är lite trötttttttttt på det allra mesta just nu. Hm, speciellt på besvikelser. Jag fattar inte varför man ska lova varandra en massa saker när det ändå inte blir så. Vilka löften hålls ens? Äh, orka meeeeeeed... Nej.


Det ska bli gott att komma ut till pållarna. Tack.

Och mitt tåg går om 11min.. Dags att gå?


vill du hjälpa, hjälp dig själv.

/b

Av beatrice - 14 april 2009 17:07

Är i Sunne och jobbar 10-18 idag med pappa och Marie. Riktigt roligt att vara igång igen. Känns inte som det var allt för längesedan. Lite förberedelser för i sommar.. Gott. Var nere på körskolan förut och försökte fixa intensivkurs till i sommar. Men icke, det var fuuuuullt ända fram till i höt. Jeey, jag är alltid ute i så bra tid. Var ute och vandrade på sunne en sväng, träffade Johannes. Inga fel, inga fel (y) Han lovade faktiskt att komma in nån dag nu och köpa en penna för 3 spänn.. Han hade ju trots allt 4.50kr på kortet, det tycker jag var bra, hah!


Imorse vaccinerade jag mig. Mami&papi också.. Konstig nog har jag inte alls ont i armen, som jag hade senast. Baah.. Skönt, förra gången ömmade det i flera dagar.. Stackars Bea :( Förresten vart det nog inte bra att avboka den där tiden för livmoderhalscancer på Charlottamottagningen, för på kvinnokliniken vart det ju fullt ända fram till i höst. Baaah.. Jag som hade fixat tid och grejer.. Inte bra, inte. Vi får se hur vi löser det där.


Äääääähh.. Plötsligt blev det bara jättetomt i butiken. Hela Sunne, för den delen. Det blir att jobba halvdag imorgon, ska hem till Karlstad och rida. Gott :))))))))) Hääääh.. Kanske jobba på torsdag också, jag vet inte? Men man säger väl inte nej till pengar heeeeeeller. jag gillerrr't.

Sen åker jag till Johantoan och tillbringar natten med honom. Det blir säkert bra. Och har han inte maten klar när jag kommer hem kan han förvänta sig pisk! Ehhhhh... Puss dah, så länge.


I just want you to love me

/b

Av beatrice - 12 april 2009 23:00

Hela familjen har varit hemma under påsk. Myyyyyyyyyyyyysigt, ja. Har åkt skidor i Hovfjället, släkten har varit här och ätit en massa, massa mat och bara haft det gott. Till och med Annika och Lennart + vovvarna kom, fint! Cathrine fixade riktgit påskäggsjakt i trädgården igår på påskafton, haha :D Hur kul som helst ju! Vaaarmt och skönt. Jag, pappa och Gabriel sköt lite golfbollar ut i kosshagen från baksidan. Gåååått, i sommar blir det fan mycker golf vill jag lova.

Gabriel och hans norska flickvän Katrine åkte tillbaka till Noge i förmiddags, Johan åkte hem till Sunne. Jag följde med Cathrine till kyrkan och träffade Carl, gamla konfaledaren. Haha, rolig ^^, Efter det åkte vi till mormor och morfar och fikade, uppskattat tror jag nog. Innan vi åkte hem övningskörde jag lite borta vid Ilanda industriområde. Öööööhh.. Jag har inte kört något sen höstlovet, så jag hade väl glömt bort allt typ. Men det gick bra. Väl hemma satt jag ute en sväng innan jag och Ronja bestämde oss för att ses. En långlång promenix i Skåre, skööööönt. En massa gott snack, välbehövligt! Dretleängesedan vi sågs........................... :O


Jag fattar egentligen inte varför jag inte blev mer ledsen och... Förvånad(?) än vad jag blev i morse. Är det så att jag börjar acceptera bevikelser och inte orka bry mig längre? Jag får ändå aldrig svar på mina frågor om varför, så varför ska jag slösa en jävla massa energi på att bli sårad när det ändå upprepas. Och blablablablbsdhöeofbrelgfvrmgrp

ået!!"#¤%¤6453! Jag ooooooooooorkar, seriöst, inte nåt mer nu. 

..Men det var en väldigt bra dag om man räknar bort morgonen. Det kan jag väl säga, kortfattat.


word.

/b

Av beatrice - 8 april 2009 12:41

Grafiska hela dagen... Det är rövväder och det är ganska drygt. Jag är iaf klar med bokomslaget nu och ska bara skriva en kort analys om arbetet så är jag klar. Lär ju dryga lite så det hinner sluta regna så drar jag till Ida innan vi åker till stallet. Ingen paddock idag, tack..?


Det är så braaaaa med Linnéa, Carro, Matildey och Lollo. Det är bara så chill och lagom och gott och ptjaaa.. Jag gillerr't rätt hårt dah (y) :) På fredag blir det middag och grejs md breudarna, det är gååååått. Och eftersom Färjestad lär vinna även idag skulle jag tro på en tur in i dimman :) Det gillas.


ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHH. Nu vill jag bara att det ska bli varmt och sommar och flytta till stugan och åka på Hultsfred och bli brun och bli rik och bada massa och mysa massa med pojken på bryggan i Gårdsjö och gå på Fryksdalsdansen och bo i Sunne och bara vara leeeeeeeedig. Jag längtar typ ganska mycket efter sommarlovet på något vis. Hmmm.. 

Förresten kanske Johan kommer ikväll. Det vore gott, väl? Se på hockey och mysa all night long. Eller nåt. Nu vill jag sluta.

..Och äta ett äpple.


why won't you come back?

/b 

Av beatrice - 7 april 2009 17:48

Skolan var konstig på något sätt. En timme på mediekommunikationen. Baaah, jag tycker att det är så väääääärt :D:D:D:D:D:D:D:D:D:DDDDDD ..Hmm, kanske inte, men ptja.. Jag vet inte. Dryg engelska och lite information om projektarbetet till trean. Ofta man ska komma på nåt till i början av maj och lämna in en synopsis ;o Trooooor't inte..!? Eller.. Kankse? BLÄ vad ja, vad weheheheeeeeee..


Jag cyklade iaf in till stan efter skolan och träffade Ida. Gåååått! Babbel i skön sol, ja det gillar vi. Malle och Jossan joinade en sväng men försvann lite senare. Fredde cool boy med skönaste frillen någonsin kom och tölade lite med oss också. Hahah, godingar då :) De skulle ut till Bergvik en sväng och kolla på fotpall. Ja, en fotpall. Fotpall... Fan vad vuxenpoäng!!! Gaaaah.. Jag tog min svarta springare och åkte hem. Dock ganska drygt och cykla idag. Owääh :( Och jag var hungrig. Väl hemma fick jag äta upp min annars så välfyllda mage. Hmmm... Det lät underligt. Men det jag skulle komma fram till var iaf att jag var hungrig och åt mig mätt. Svårare än så var det nog inte.. Ähh.

Jag tror bestämt att jag ska skriva lite till arbetjsmiljön nu. Ska ärligt talat, lägga ner mig i det nu då litegrann så jag får det där VGt. Hahahah, så jääävla illa! Fattar inte vad jag håller på med i skolan?! Nja, antagligen ingenting, för kurserna går ju.. Inte bra. "Lägg ner dig lite mer så når du VG". Men hallå? G-VG? Ofta G, vilket nederlag.. Matten och engelskan, sheit. Nej, det går inte bra. Men ska plugga som fan för slutprovet i matte så jag kaaaanske kan få VG där iaf. Det behöver jag ha. Jaaaaaaaaaaaa, men då vet du! GRRRRRRRRREAT.


Jag hoppas faktiskt.. Faktiskt, ganska mycket, hoppas jag att Färjestad vinnnnnnnnnnner idag och på torsdag så blir det paaaaaarty på fredag efter middagen(/förfest) hos Josssis :DDDDDDDDDD(typ några fler D:n) Det vore ju så jeeevla nice :D ...Och in i dimman, töser (y)


Tråkigttråkigt för att jag är alldeles alldeles för ung för både nattklubbar och alkohol och inte kommer in någonstans.. Hmmm, stackars Bea :( Eller, gör jag?(6) Köss dah för jag inte riktigt vet nånting just nu, weeeheehheeehh.


prutt!

/b

Av beatrice - 6 april 2009 09:52

Baaaaah.. Jag gick upp för tidigt! Blev väckt ännu tidigare av Johan också som skickade sms. Han drömmer så dumma grejer :( Sol ute iaf, utanblåst.. Tror bestämt att det blir cykling till skolan idag.


Försökerringa den där kvinnoklininken.. Det går inte bra. "Det är för tillfället fullt i vår telefonkö. Försök igen, lite senare". Irriterande röst, vääääääl.. Jag testar igen.


these words are my own

/b

Av beatrice - 4 april 2009 12:36

Mmmmmh... Rätt seg morgon. Av någon anledning var både jag och Johan vakna vid 7.30 imorse.. Han somnade om. Inte jag, väl? Jag skakade lite liv i honom och vi var uppe och duschade vid 11.30 Sen gick han och la sig igen :s Jag har lite långsamt.. Tänkte gå ut och gå, det är nog skönt. Visselrigen är det ingen sol som de där vädergubbarna lovade, men ändå.. Kankse får med mig det där grabben till gymmet idag också, det vore gott.


Gårdagen var muuuuucho bra :) Bokredovisningen på engelskan gick riktigt bra, grrreat. Mobbing på hög nivå åt Carros söta kort som vi tänkte fylla skolan med lagom till hon kom hem från Sälen, hahahhhhhh! Hon ser så jävla sliten ut så det inte är sant ^^, Fick reda på matteprovet. För dåligt för att gå ut med. Fan, ett sånt jävla nederlag. Jag som trodde att jag kunde det :s Heppp..

 Efter skolan blev det kmti, skönt! Skynda hem för att sedan åka till Soffypuddingen :) Lollo och Matilda var också där. Det blev myyys, te och skvaller. Alldeles lagom och hur gott som helst :) Pusssss! <3 Vi vandrade in till stan från Herrhagen strax innan 22. Sofia skulle hem till Arvika. Matilda gick till sin gamla lägenhet som hon fick låna under natten. Jag och Lollo stog på torget och väntade på pôjkera. Kom inte, kom inte, missade bussen. Lollo åkte hem med sin buss. Jag träffade Fahlén och tjôtade lite. Hur kul som helst att träffa honom igen :D Han tog 2an hem som jag också trodde att jag skulle ta :s Fattar verkligen inte varför jag stog kvar på torget och väntade på de andra istället för att åka hem i förväg:s Hade inte käkat sen lunchen i skolan, hade tränat, och hade stått på det där jävla torget i en timme, svinkallt, innan jag, Johan, Malle och Johannes åkte hem. Jag var inte glad. Fan vilken lång mening? Jaja..

Nu ska jag väcka honom.. Hej o hej..


just like a circus

/b

Av beatrice - 2 april 2009 22:17

Vaaaa.. Klockan gick lite väl fort tycker jag nog. Jag är tjött och borde egentligen sova med tanka på vad lite sömn jag fick i natt.  Dock måste jag duscha innan, dra ihop lite grejer för morgondagen och plugga lite till. Det känns inte som jag har någon lust och jag kommer vara ett ösregn imorgon. Sköööööönt, väl?


HAAAAAAAAHHAHAHAHAHAHAHA. Bara på tal om :D

jag har iiiiiinga kanaler heller!

Ärligt, så jävla bra, jag älskar den! Hahahahhhhhhhhhhhhhhhh. Alltså, killen är ju så jävla skön ;d Honom med lite smör på väääääl! MMMMMh......


Blä, jag kände att jag inte alls orkar vara seriös. Och jag vet egentligen inte sitta här när jag har så otroligt mycket att göra i mitt stressade liv. Uj uj uj. Jey, imorn blir det kmti. Gott då. På kvällen kommer en pojk hit och det blir väl ockås gott?  Pöss på't dahh så drar jag mig undan för den här gången.. Fan vad aktiv jag har blivit förresten! Damn! Det torr jag jag nämde tidigare också, men hur som.... Godnatt snart.


killer.

/b 

Ovido - Quiz & Flashcards