Alla inlägg den 7 april 2009

Av beatrice - 7 april 2009 17:48

Skolan var konstig på något sätt. En timme på mediekommunikationen. Baaah, jag tycker att det är så väääääärt :D:D:D:D:D:D:D:D:D:DDDDDD ..Hmm, kanske inte, men ptja.. Jag vet inte. Dryg engelska och lite information om projektarbetet till trean. Ofta man ska komma på nåt till i början av maj och lämna in en synopsis ;o Trooooor't inte..!? Eller.. Kankse? BLÄ vad ja, vad weheheheeeeeee..


Jag cyklade iaf in till stan efter skolan och träffade Ida. Gåååått! Babbel i skön sol, ja det gillar vi. Malle och Jossan joinade en sväng men försvann lite senare. Fredde cool boy med skönaste frillen någonsin kom och tölade lite med oss också. Hahah, godingar då :) De skulle ut till Bergvik en sväng och kolla på fotpall. Ja, en fotpall. Fotpall... Fan vad vuxenpoäng!!! Gaaaah.. Jag tog min svarta springare och åkte hem. Dock ganska drygt och cykla idag. Owääh :( Och jag var hungrig. Väl hemma fick jag äta upp min annars så välfyllda mage. Hmmm... Det lät underligt. Men det jag skulle komma fram till var iaf att jag var hungrig och åt mig mätt. Svårare än så var det nog inte.. Ähh.

Jag tror bestämt att jag ska skriva lite till arbetjsmiljön nu. Ska ärligt talat, lägga ner mig i det nu då litegrann så jag får det där VGt. Hahahah, så jääävla illa! Fattar inte vad jag håller på med i skolan?! Nja, antagligen ingenting, för kurserna går ju.. Inte bra. "Lägg ner dig lite mer så når du VG". Men hallå? G-VG? Ofta G, vilket nederlag.. Matten och engelskan, sheit. Nej, det går inte bra. Men ska plugga som fan för slutprovet i matte så jag kaaaanske kan få VG där iaf. Det behöver jag ha. Jaaaaaaaaaaaa, men då vet du! GRRRRRRRRREAT.


Jag hoppas faktiskt.. Faktiskt, ganska mycket, hoppas jag att Färjestad vinnnnnnnnnnner idag och på torsdag så blir det paaaaaarty på fredag efter middagen(/förfest) hos Josssis :DDDDDDDDDD(typ några fler D:n) Det vore ju så jeeevla nice :D ...Och in i dimman, töser (y)


Tråkigttråkigt för att jag är alldeles alldeles för ung för både nattklubbar och alkohol och inte kommer in någonstans.. Hmmm, stackars Bea :( Eller, gör jag?(6) Köss dah för jag inte riktigt vet nånting just nu, weeeheehheeehh.


prutt!

/b

Ovido - Quiz & Flashcards