Alla inlägg den 4 april 2009

Av beatrice - 4 april 2009 12:36

Mmmmmh... Rätt seg morgon. Av någon anledning var både jag och Johan vakna vid 7.30 imorse.. Han somnade om. Inte jag, väl? Jag skakade lite liv i honom och vi var uppe och duschade vid 11.30 Sen gick han och la sig igen :s Jag har lite långsamt.. Tänkte gå ut och gå, det är nog skönt. Visselrigen är det ingen sol som de där vädergubbarna lovade, men ändå.. Kankse får med mig det där grabben till gymmet idag också, det vore gott.


Gårdagen var muuuuucho bra :) Bokredovisningen på engelskan gick riktigt bra, grrreat. Mobbing på hög nivå åt Carros söta kort som vi tänkte fylla skolan med lagom till hon kom hem från Sälen, hahahhhhhh! Hon ser så jävla sliten ut så det inte är sant ^^, Fick reda på matteprovet. För dåligt för att gå ut med. Fan, ett sånt jävla nederlag. Jag som trodde att jag kunde det :s Heppp..

 Efter skolan blev det kmti, skönt! Skynda hem för att sedan åka till Soffypuddingen :) Lollo och Matilda var också där. Det blev myyys, te och skvaller. Alldeles lagom och hur gott som helst :) Pusssss! <3 Vi vandrade in till stan från Herrhagen strax innan 22. Sofia skulle hem till Arvika. Matilda gick till sin gamla lägenhet som hon fick låna under natten. Jag och Lollo stog på torget och väntade på pôjkera. Kom inte, kom inte, missade bussen. Lollo åkte hem med sin buss. Jag träffade Fahlén och tjôtade lite. Hur kul som helst att träffa honom igen :D Han tog 2an hem som jag också trodde att jag skulle ta :s Fattar verkligen inte varför jag stog kvar på torget och väntade på de andra istället för att åka hem i förväg:s Hade inte käkat sen lunchen i skolan, hade tränat, och hade stått på det där jävla torget i en timme, svinkallt, innan jag, Johan, Malle och Johannes åkte hem. Jag var inte glad. Fan vilken lång mening? Jaja..

Nu ska jag väcka honom.. Hej o hej..


just like a circus

/b

Ovido - Quiz & Flashcards