Alla inlägg under september 2008

Av beatrice - 18 september 2008 10:08

Det blir mycket snack om killen som blev knivskuren till döds på Bergvik igår på lektionen. Det läskiga är..

Att jag och mamma var på Ikea efter att jag hade ridit igår. Vi skulle lämna tillbaka lite grejer fråån Gabriels nya lägenhet (wow, han flyttade till Norge av alla ställen, aaaaaaagh! Coooooolt....). Men i vilket fall, vi drygade lite när vi gick ut för mamma såg någon hon hade haft som student på jobbet. När vi åker över pakeringen sen för att åka hem ser vi en kille som ligger på backen och typ fem pers runt honom och det var blod och grejer. Tänkte inte mer på det, han kanske hade trillat eller svimmat eller tja, vad vet jag?

Kvällen gick och jag pratade länge med Johan i telefon. När jag satte mig vid tvn med mamma o pappa hade dom sett om han killen på nyheterna. Att han blev knivskuren i magen. Att han dog.

Va?

Jaa..! Seriöst. Jag jag såg honom ligga där, precis innan han dog, innan ambulansen som. Hade jag och mamma varit lite snabbare ut fårn Ikea och inte sett han som mamma hade jobbat med, då hade vi ju likväl kunna ha sett när han blev överfallen. Ärligt.. Det är ju hur läskigt som helst. Han lär ju varit nära.. Hjälp :(


Nu känns det helt plötsligt ganska oviktigt att skriva om att jag slutar texten en timme tidigare. Kan ju inte påstå att det känns som prio1 direkt. Det är iaf ganska mys att sitta här. Jag, Malle, Carro, Emma och Malin, ja och EB är kvar i B17 och jag har en känsla av att alla bloggar. ..Eller möjligtvis skriver lite på musikminnet som ska vara klart idag. Jag har kanske skrivit två meningar. KALASBRA! Minns inte ens vilken låt jag ska skriva om. Röva.. Borde nog skriva lite på det nu. Mjaaaou.  Nej, jag går och kissar istället. Det känns som det är behövligt faktiskt.


and it's piercing through my soul.

feel my body, getting cold.

/b

Av beatrice - 17 september 2008 10:35

Jag måste erkänna att jag kan underhålla mig rätt gött, även fast jag är sjuker och ensam hemma och egentligen har ganska tråkigt.

Jag orkade inte somna om efter att ha varit uppe i morse och ätit frukost med päronen. När de for till jobbet, satte jag mig i hallen på övervåningen och tittade i fotoalbum. Det var längesen nu.. Bilder från när jag var liten. Bilder från när jag var en tjock och ful unge. Bilder från i sommras. Bilder från olika jular. Haha, jag hittade bilden på när jag fick min första puss ^^, Det är ganska roligt.. En beundrare på 8år när jag var 4, Bea var rädd! Bilder från senaste julen. Bästa någonsin, helt underbart :) Finns det ens något bättre än jul hemma och alla är hemma? Puss för det! <3 Bläddrade även förbi lite bilder fårn sommaren 2006.. Rivieran med familjen. Italien med fotbollslaget. Västkusten med Ronja. Ronja och Fryksdalsdansen i Sunne. Massa fotboll. Ingen jobbing heller.. Det är! Sheeit, wounderbart <3

På tal om den sommaren liksom, Italien med laget. Jag kom på att vi fixade en resedagbok innan vi åkte och insåg att det var lääängesedan jag läste den. Checka in; http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=3&userId=108421&section=undefined ^^, Hahah, när jag läste inläggen från Polen och såg bilder, när vi var där förra våren.. Shit, fy fan vad sjukt allt var! Satt bara och garvade. Jävla Magda ens, HAH! Jag gillar detta;

 "Gick upp kl. 05:00 för att resa till Krakow. Bussresan skulle ta 8-10 timmar.. Dock blev resan 13.5 sega, varma timmar. Det var svårt att sova p.g.a av högljuda polacker i bakre delen av bussen och våran mictalande guide som har som passion att lyckas väcka sovande svenskar. Vi är också väldigt trötta på "wannabe-amerikanaren" Magda som ska föreställa våran tolk. Intresset för Magnus verkar vara större än resan. Hon bara tjatar om "swedish guys" och "right?".. " , skrivet av Johanna, Magnusson och Söderberg. Klockrent! Hahah ^^,

Tider.. Vi hade roligt :) Jag gillar laget (y)

 ..Nej, fan vad jag saknar det. Mycket! Allt. Oh <3

Jag tror bestämt att det är dags för en liten vilostund i soffan till MTV. Måste vila nu om jag ska orka iväg till stallet. Känner att jag verkligen måste. Hoppas allt blir bättre. Det är tråkigt att inte orka. Bli bra..! (y)

Hot as a fever
Rattling bones
I could just taste it

/b

Av beatrice - 16 september 2008 13:34

Nämde jag att jag älskar min Johan?

Av beatrice - 16 september 2008 12:18

Jag gillar inte mitt huvud. När ska det bli bra egentligen? Dumhuvud.. Det bara flimmrar och jag blir yr och wäk! Det var bara att gå tillbaka och lägga sig imorse efer att ha varit uppe 5min. Ingen skola och jag sov till nu, typ. Mamma och pappa är hemma idag iaf, så jag slipper vara själv och öka och tycka synd om mig själv. Dret. Jag som skulle tränat idag.. Heeeeeeep. Vad ska man underhålla sig med en dag som denna, då? Hoppas iaf att Boiling Points går på MTV, det är ju så jävla sjukt! Hahahahh, jag dör! xP

Äh. Ät nåt!



ta min hand eller låt bara bli.

/b

Av beatrice - 15 september 2008 22:39

Jag var bara allmänt sur och trött och frusen och blä när jag kom hem från skolan. Inte alls på humör. Sånt är tråkigt. Had einte bättre för mig än att ta en promenad i skåre. Vackra skåre är grejer det. ÄNTE ATT LEKA MED ÄNTE..! Det blev samtal med både Ronja och Johan under tiden. Det är skönt att komma ut en sväng. Man blir på bra humör. Allt det onda bara försvinner, man behöver inte tänka så jävla mycket. Jag tror att jag är en riktigt tänkare, egentligen. Jag hatar det. Varför ens..? Det är så onödigt. Äsch.. När jag två timmar senare kom hem igen kände jag mig glad. Bara jätteglad. Det är skönt..! :)


Det blev en tur ner till mormor&morfar på kvällen. Ett tag sedan vi var där och hälsade på visst. Fika med massa kakor blev, så somnade jag gott i soffan lite senare. Skulle vara bra skönt att få ha sovit kvar där, nu blev jag sådär jobbigt pigg. Borde skriva klart min miljöbeskrivning till texten imorgon. Wäk, jag håller faktiskt på. Men det är drygt och Johan hör inte av sig nu heller och det är ju faktiskt lite tråkigt, hörredu.. :/ Kooooom och säg godnaaaaaaaatt! Tjuuuuuuuu..!

BÄ, varför är jag så sjukt kass på att ta tag i mig själv och verkligen göra saker jag måste? Jag är en dålig männsika.. Jag borde dö! AAARGH SLAKTAS!! ..Ingen skulle ändå bry sig, för att citera hon tjocka roliga. HAHAHA, jag dör på henne! :D Minns inte vad hon heter längre,

tjocken: "eeeh... du får itne kittla mig"

-inget svar-

tjocken: "eeh.. hehe.. ja, du får inte kittla mig..!

-inget svar-

tjocken: "heh.. tur att du inte kittlar mig, det får du inte..!"

grabben: "MEN INGEN VILL KITTLA DIG!"

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Alltså, seriöst! Jag döööör, det är så jävla kul så jag vet inte vart jag ska ta vägen, HAH! xP Och nej jag är inte övertrött. Varför tror du det ens? O.o Wäkwäkwäkwäk!



Okej okej, jag ska ge mg. Jag ska blir seriös igen. På något sätt ska jag försökaaaa och ta reda på när vi börjar imorgon. Det var visst en rödhårig vän till mig som undrade. Jag också för den delen. ..Det är säkert tidigt, jobbigt. Ta 2an och byt i stan. Mongobarn. Jag vill ha tillbaka 72an kanske? aaaaakorri (y)

Meeeen gerrej nu. Jag ska gå, uppehåll mig inte längre 8)


så glömmer någon ett varningsljus..

/b

Av beatrice - 15 september 2008 14:53

Multimedia, oh ja! Att animera tomater som kastas och blir splashade längre bort är ganska underhållande måste jag säga. Jag kanske inte är någon naturbegåvning på det, men spela roland. KLAGA INTE, NÄJ! Det är lite kul. Fast okej, drygt. Gott skulle det vara att åka hem nu. Sova lite och skriva till texten. Läsa bok till svenskan också, uj uj. Mychhhet att göra.. Öh.


Bästa helgen någonsin har varit.  Shit, jag dör.

Tänker på allt som var, nonstop. Det går inte annat, vill ha mer..! Finns det något bättre ens? Min pojke är den underbaraste jag vet. Jag tycker om honom, Johan, mycket. Myckeeeet! Sheeeeit :) Saknar honom nu. ..Kom! Bä, det verkar som jag får pussas med Linnéa nu istället då.. HAH, hon verkar villigt kan jag lova, grrrr!


Imorgon verkar det som det får bli kmti med brudarna. Det är nog dags att komma igång lite nu. Håååååppas (du suger snopp) jag mår bättre iaf. Jag dör på huvudet. Jag dör på magen. Men aj, eller? WÄK, tyck lite synd om mig också.


Nu ska vi fortsätta med att sätta in ngt ljud i våran vackra film, sedan antar jag att vi slutar. Det blir med all sannolikhet ett samtal med Ronja på hemvägen. Det blir fint! Galet längesen vi sågs nu ju! :/ Jag tror minsann att det finns en hel del att ta igen. Ärligt talat.. En timme på nästan en månad. Det är oacceptabelt! -.- Jag saknar min Galt <3


Det kurrar i magen och vi får sluta snart.

..Eller inte. Hungrig är jag i vilket fall. Och jag får ont i axeln, jag är nog Carros personliga ryggkliare? Haha, slapppppppppppppppppo...! 8)


I'm holding on to what I think is safe.

/b

Av beatrice - 12 september 2008 17:07

På torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest.

Men fredag är ändå den dag jag gillar bäst (8)

Genomtänkt låt.


Min mamma har alltid sagt att det är bra att dricka. ..Vatten. Så, då gör jag det. 


Mitt huvud dunkar jobbigt hårt och jag är fortfarande sådär jobbigt trött. Något vore ju faktiskt att vila lite nu, tills mammi kommer hem. Vi får se hur det blir med det.

Det har helt enkelt varit en bra dag idag. För första gången på länge kändes det faktiskt okej att sluta 15.30 Och jo, det är sent på en fredag :(


NU. Åh, igår! Jag fick brev från Pliktverket! Det var såntdär att dom vill att jag ska komma och mönstra när jag hade fyllt 18 för jag hade bra förutsättningar för att göra lumpen. Så,  jag ansökte om tid och grejer! Fy fan vad kul, tjuuuu! Så, det blir väl att ligga i hårdträning nu antar jag?  Men jaaaae, det vore verkligen något! Beriden och grejer, oh! BEA VILL. 


Vet inte vad som blir i kvällningen. Det kan bli Ronja, kan bi stugan, kan bli Johan, kan bli ensamt. Det kan blir bra :) Helgen förövrigt har jag på känn att det kommer bli riktigt bra :)


If this is the kind of love that my

mom used to warn me about?
Man, I'm in trouble

/b

Av beatrice - 11 september 2008 17:54

Eftersom vi hade sovmorgon i morse och inte började förrän 12.40 så bestämde jag och Malle oss för att åka till kmti och träna. Det blev lite stressigt och vi stötte även på en hane som jag helst inte hade sett där. Det blir någotatt berätta för Emelie, höhöh! Jag ska över en sväng till henne lite senare. Det är helt galet, hon åker till usa imorgon! Hon blir borta längelänge.. I det där lyxiga huset. Med den där lyxiga familjen i Florida. Jag dör! Fan vad kul för henne :) Men, jag måste ju ta farväääl ! Maah. Lite tråkigt. Vem ska jag nu prata med om David och Egil? HAHAH! Vil do ha glas? Hor mocket? Efterblivet.


Borde skriva lite till textkommunikationen nu. Mitt liv med 100 ord. Öh.. Och ett musikminne med 1000 tecken. Jag måste erkänna att jag inte känner mig speciellt taggad för uppgifterna faktiskt. En varm dusch vore desto skönare. Jag känner mig trött och.. Jag vet inte. Bara sådär trött kort och gott. Ge mig en säng, just precis här så jag skulle kunna sova lite. Fan vad gott det vore..! Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej. Jag tror jag ska försöka ta tag i mig själv och göra nåt vettigt. Jag orkar egentligen inte med datorer. Eller? Förresten är Ronja hemma nu :) Imorgon vill jag träffa min galt! :F Galet längesen vi sågs, sheit. Ja. Jag begraver mig i Wyclef Jean ft. Mary J Blige- 911 och skriver om mitt liv. Vad det nu ska bli? Hjälp eller nåt..

Puss och sånt, det är nog bra. Johan är bra!


- then it's worth the sacrifice

/b

Ovido - Quiz & Flashcards