Alla inlägg den 9 september 2008

Av beatrice - 9 september 2008 20:18

Ja men hallå.

Jag sitter i köket och lyssnar på Staind - Zoe Jane och längtar ännu mer efter Johan. Våran låt. Malle skulle ha klagat på min sköna ställning om hon såg mig nu, det vet jag! Haha :) Jag har fruktansvärt ont i mitt huvud. Det spränger och dunkar.. Illamåendet går inte heller över. Jag har tillbringat min dag hemma i soffan framför tvn där MTV har underhållit mig. ..Ett undantag på 2½ timme visserligen då jag pratade med både Johan och Ronja :) ..Men trots allt är det ganska drygt att vara sjuk. Skulle ha tränat idag. Imorgon måste jag pallra mig iväg till skolan iaf. Jobbigt att missa 6h textkommunikation + stallet på efermiddagen. Näääää.. Imorgon får det allt ta och bli bättre.


Passar på att säga grattis till Oscar Pånken Engelbrekt

som fyller 17år idag också :)


Jag är ensam hemma. Det är ganska mörkt och jag har inte bestämt mig riktigt än om det är mysigt eller obehagligt. Kanske en blandning? Bara ge mig en kram så är allt bra.

Jag pallar inte. Inte nu. Borde skriva också. Mitt liv med 100 ord. Jag antar att det inte blir något med det.. Och jag skjuter upp det till en annan dag som jag med all sannorlikhet har mer lust med då. Psshf, vi får se. Jag beger mig de fyra metrarna till soffan igen och ringer Johan. Det är galet vad jag längtar efter honom. Jag fattar inte vad det är, vad han gör.. Det är bara så bra. Det är overkligt för mig. Kunde man verkligen känna såhär? Kunde det verkligen vara så bra? Mungiporna tycks inte kunna  sjunka ner igen. Jag är glad.

Lycklig.


Förövrigt har jag flyttat. Hit. Övergav biaan.blogg.se. Vi får se hur det går. Fattar typ, inte så mycket här än. Det ger sig nog. Antar jag (y)


-and I want to hold you.

/b

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards