Alla inlägg den 24 september 2008

Av beatrice - 24 september 2008 12:11

Det är 24 september idag.

Det är en månad sedan jag och Johan blev tillsammans.

Det känns bra :) Riktigt bra. Puss för det


Det blev ett impulsåk till Sunne efter skolan igår. Eftersom engelskan var inställd  slutade vi 11.50. Jag hade egentligen tänkt mig till kmti efterosm det var alldeles för längesedan jag var där. Men tja, istället begav jag och Malle oss till tågstationen och tog tåget mot Sunne. Lite serious talk hanns det med också. Sånt är alltid bra. Faktiskt. Fan. Ja, det är bra.. Lite jobbigt, lite hemskt. Ganska mycket. Men mest bra.

Det blev ett besök hos Päpie, som förövrigt inte var där.. Sedan mötte vi pôjkera och vi åkte hem till Johan. Myyyyysi! (..Och nej, nu menar jag inte mysi, utan, att det var mys ^^, MEHEH). Martin kom på besök också en sväng också, trävligt! Efter ett tag bar det bort till Johannes ett tag. Han visade förresten LilleSkutt-orgasmen? HAHAHH, fy fan vad cp i ansiktet ens! Höhöh.. Jag skulle hem till Karlstad med pappa och det blev bara bajs av allt. Jag hatar att det inte spelar någon roll vad man än gör så blir det inte nog bra. Jag kan väl kort sagt säga att det blev en ganska deppig kväll. Var bara ällmänt besviken på allt och alla och såg på hemskt program om krig i Afrika. Läste lite bok till svenskan också. Som tur var ringde jag Johan senare på kvällen.. Det var behövligt. Eh, ja. Det blev bra snack, jag behövde. Allt det där.. Som jag aldrig har tänkt på. Som jag aldrig har velat se. Jag funderar för mycket. Jag vet att jag tänker för mycket. Men, kanske inte alltid särskilt långt? Det är kanske så, jag kanske bara är sån, inte vet jag. Det var skönt, på något underligt sätt, att se på situationen från en annan verklighet. Det behövs ibland. Jag förstår inte att han pallar när jag knappt gör det.. Jag la mig efteråt, helt utsliten. Förvirrning blandat med lättnad. Johans röst. Mammas röst. Pappas röst. Ronjas. Malles. Cathrines. Gabriels. Josefs. Linnéas. Carros. Alla i mun på varandra, högt. Ekande. Högre och högre. Huvudverken exploderade, jag mådde illa.. Ont imagen. Sedan somnade jag. Tack..


Idag känns det bättre. Betydligt. Jag är trött, sliten. Men det går över. Jag får nog sova tidigt eller något. Sådant som jag planerar varje dag, men som aldrig blir av. Det är nån typ föreläsning om pressetik i bografen med Lars Hedelin lite senare. Jag har en svag känsla av att kanske.. Risken är stor för att jag kommer slummra till.. Det går nog bra.
 Jag ska till stallet idag i vilket fall. Tidigare än vanligt, det blir skönt. Hoppning på gång också har jag för mig? Har fått tycke för Spot nu, kanske vore roligt att hoppa henne idag :)



Men ja kan inte sluta tänka på det. Johan. Det är helt sjukt vad bra han är. Hur kunde jag ha en sån tur och träffa honom, ens? Jag förstår det inte.

Jag saknar honom. Jag saknar Ronja. Och Malle, Linnéa och Carro  är förjevla bra. Men puss!


men ingen är där, när du vänder dig om.

jag undviker så skickligt, vant, din bedjande blick.

/b

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards