Alla inlägg den 21 september 2008

Av beatrice - 21 september 2008 22:41


Helgen blev riktigt bra ändå, trots allt som hände och bajs. Johan stannade i Karlstad ett tag innan han, Johannes, Martin coh Daniel for till Årjäng. Sjukt skönt att få träffa min baby!

 Det bestämdes att jag och Malle skulle komma efter dem pålördagsmorgonen. Och jeees, så blev det. Jag kravlade mig faktiskt upp 06.20 (på en lördag, omg!) för att hinna medbussen inne i stan som gick 07.40 Ujujuj, helst störd bussresa till att börja med, på granbussen. 

Jag och Malle var aningen övertrötta efter en natt utan särskilt mycket sömn för någon av oss. Det blev massa kent ur mobilen och vi roade oss med att göra om låttexterna så allt hade en och samma handling; bajs.  Blåjeans blev bajsjeans och medan Jocke frågade 'varför får jag inte på mig dina blåÅ jeans?' undrade jag och Malle; 'varför får jag inte på mig det du bajsar, ut?' HAHAAHHA, kanske lite lame, men en lördagsmorgon klockan 8.00 är detta fantastiskt kul.


Vi gick av strax innan Årjäng och kände oss utlämnad till vargarna. Dock kom Johan och hämtade oss ganska snart och det var en stor lättnad vill jag lova! Så det bar av till hans mamma och vi sov, sov, ett tag med de andra pôjkera eftersom de inte orkat sig upp. Det blev mys o pys o dusch o frukost o mys o pys o titta på häst o mys och sedan tog vi en tur in till Årjäng där det var mârten. Heheh, lite kul att det första vi ser när vi kom in till centrum, var Stefan ;) Stefan och Årjäng liksom, de är ett! Sweeeet, höhöh. Sedan stötte vi faktiskt på Putte i klassen också ^^, Massa folk och grejer, sol och trevligt, men vi åkte hem. Gooott med duschhhh! Hahah, för vi luktar dåligt eller?  Efter mera mys och grejs vart det dags för mig och Mälleblinda att fara hem mot Skåre igen. Den där bruden dissade mig på bussen, men jag antar att det var en god gärning eftersom jag då fick sova i princip hela vägen till Karlstad. ..Undantag att skriva lite sms till Johan och prata med Linnéa i telefon.


En trevlig överraskning i morse när jag vaknade; SOL!  

Började läsa lite bok, till svenskan. Kan nog vara bra att börja nu, fan 400sidor och recenstion på det och massa dret. BÄ! Men det verkade rätt bra, Tusen strålande solar. Flyga drake är ju bra, samma författare och grejer, så det ska nog går bra att läsa kan jag tänka mig 8) Senare på eftermiddagen kom Johan hit. Såg  film med Johannes och MAlle.



Johan Pettersson, jag älskar dig.



/b

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards