Alla inlägg den 22 september 2008

Av beatrice - 22 september 2008 16:59

Jo men visst, det var skönt att sluta 30min innan. Jag tycker att det där med multimedia är ganska dött. Tråkigt, helt enkelt. Vi fortsatte jobba i flash idag, lite motion-grejer med bilder och sen testade vi göra ljud i nåt annat program. Det sista fattade jag itne värst mycket av och var ganska ofokuserad. Orkade inte. Skulle varit skönare att vara hemma idag. Men, skolmotiverad som jag är så pallrade jag mig faktiskt iväg. 


Kund einte ha fått en skönare väckning imorse. Jag var uppe ganska sent igår och var därför trött, mer trött än vanligt, i morse. Sovmorgon ju och började inte förrän 11.55, så mapa väckte mig ju inte imorse. Drömde om att det plingade på dörren. Konstigt.. Flera gånger. Jag vaknade till och tyckte det kändes verkligt. Sen fattade jag lagom fort att det var Johan som stog utlåst på framsidan o plingade. En tjött Bea kravlade sig upp.. Död.


Mychhet skönt att sitta på Linnéas pakethållare in till stan efter skolan må jag säga. Jag gillar speciellt de där lite större guppen.


HAHAHAHAH. Jag har kul! Min Ronja har haft påhälsning i natt av någon okänd. Jag tycker det är spännande (6) MEHEHEH. Men hon är gangstafettah och jag får aldrig nåt rakt svar från henne! Hahah, stöööörigt! (Okej, Johan. Jag erkänner att jag fattar lite bättre vad du menar nu med raka svar^^,) I vilket fall så är Ronja usel på att ge konkreta svar och ge mig detaljer. Jag måste säga att jag blir djupt besviken.

 När ses vi nästa gång, lilla filckan? eeeeeeeeh. 


Jag måste bekänna en sak som faktiskt tynger mig. ..Ganska mycket.

Shit. Jag har insett hur jävla drygt det är att skriva förhand! OOH MAJ FAKKIN GADD! :K Tänkte srkiva lite dagbok förut.. Plötsligt bara insåg jag faktum, det  ta sjukt lång tid. Man har aldrig någon motivation. Typ tråkigt. Det har varit roligt.. Ska nog ta och skriva ut boken, sen får det bli något annat. Shit. Efter sex år av konstant skrivande i de där böckerna.. Det kanske inte tar slut nu. Vi får se.  Kanske mer om ett tag. Bara inte nu. Jag orkar inte. Det är inte kul ju.


I'm a movement by myself
But I'm a force when we're together

/b

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards