Alla inlägg under mars 2009

Av beatrice - 24 mars 2009 15:00

Först och främst vill jag gratulera min bror, Gabriel då han blir hela 21 år idag!  Gammelgôbben nästan väl?:) (y)


Min dag började med att jag inte hittade mitt busskort. Mycket, mycket, myyyyycket irriterande. Sen till bussen, fick springa och blä. Inte gilla. Första lektionen var prov somjag inte hade pluggat speciellt mycket till.  Hela det där ämnet är så otroligt flummigt.. Har inte fattat i proncip nånting på hela kursen. Braaaaa. Men, jag tror tat det gick iaf, det vill säga; över G-gränsen. Fan vad dåligt egentligen. Uhh. Jag fattar inte varflr jag inte lägger ner mig mer. WÄÄÄK.  Jeyjey, det har varit en fin dag iaf, så man ska väl inte klaga. Lååångt hål mellan provet och engelskan också. Men det blev lite schtek i solen. Dock på insidan (a) Det var faktiskt lite kyligt ute, så vi nöjde oss med fönster i mediekorridoren och lite skitsnack. Sedan blev en slapp engelskalektion innan vi slutade en kvart tidigare. Det har varit en bra dag. Skön dag. ..Bortsett att Malle har haft bort sin mobil?! :( Hoppas att den kommer tillbaka:o

Nu sitter jag hemma och har käkat lite. Jag ska in till stan om nån timme och möta mamsi så ska vi gå hem. Det blir skönt med en promenix skulle jag gissa på (y) Väl hemma ikväll skulle jag tro att det blir en eller två bullar innan det blir något annat vettigt gjort, det är mys (y)



Idag. Idag har jag och min älskling, Johan Pettersson, varit tillsammans i 7 månader. Tänker man efter så känns det faktiskt ganska länge. Iaf gör det det för mig, eftersom det är det längsta förhållandet jag varit i. Och faktiskt, är det den här dagen som gör att det blir det längsta. I ett tidigare förhållande gjorde jag och dåvarande, slut dagen innan våra 7 månader. Och bra var det, eftersom det inte fanns någonting kvar av det som en gång var han och jag. Men idag. Idag är på något sätt min dag. Min och Johans. Våran, förresten. Och det gillas med en massa mys för våran kärlek ikväll :)

Jag älskar dig, underbara pojke! <3


Jag sjunger sönder Brittans 'circus'. Jag gillar den hårt. Köss på't!

Det är väl fint väder för att sitta inne. Kankse att jag tar mammas päls och sätter mig på baksidan och solar. Det vore nog, det. Den blå-vita tonen täcker hela min kropp. Jag gillar det inte. Nu vill man bara ha sommar. Fan vad skönt! :o


I run a tight ship, so beware

/b

Av beatrice - 23 mars 2009 18:10

Javisst, lite mediekommunkiationsplugg just för tillfället. Eller nej förresten, just nu är det ju faktiskt vilopaus. Funderar lite över metaforen till mulimedian som skulle varit inne för drygt en månad sedan. Om inte mer!? Bläää.. Så stör jag mig lite på att jag inte har lämnat in min lapp om min idrottslektion till Stefan  också. OCH så funderar jag lite över arbetsmiljön.. Och vi har matteprov nästa vecka och jag är fan skoltrött. Varje morgon frågar jag mig själv "måste jag verkligen gå idag? fatta vad länge jag ska vara där, eller..!". Det är faktiskt lite drygt. Visserligen är det inte så farligt när man väl är där, men mornarna är hemska.


Iiiiihh! Det här är läskigt! Förut när jag kom hem fårn skolan satt jag och funderade på om man kanske skulle ta och baka bullar, det var ju faktiskt jättelängesedan! :o Fatta vad gott med varma, nybakade kanelbullar och ett glas mjölk till.. Namn! Men såntdär kan man ju inte göra förutom påtyp.. Söndag eftermiddag, och det var längesedan jag var hemma på en söndag eftermiddag. Men ack så fel jag hade, uj uj uj! Mamma kommer hem, kokar lite kaffe och lullar runt här i köket vid mig. "Man kanske skulle ta och baka bullar idag, Bea?". Sånt här gillar jag! (y)

..Ville bara inflika det.


OOOOOOOCH så vill jag inflika att ett sött litet gossebarn kommer hit imorgon. Visserligen är han inget barn kanske.. Men nog är han både en gosse och söt, så jag låter det stå så! Dessutom fyller min nynorske, käre bror år imorgon. Vi säger grattis i förskott till den lurven som blir hela 21år gammal, uj uj. Puss på't säger jag! :)


it's ok by me

/b

Av beatrice - 23 mars 2009 09:55

Ännu en helg har gått. Det är måndag igen och jag har gått upp drygt två timmar tidigare än nödvändigt. Men tro mig, det är riktigt skönt. Senare ska jag ta cykeln till skolan.. Ha matte och multimedia, för att sedan cykla hem igen och plugga mediekommuniktion.. Det känns lite drygt att ha det där provet imorgon, men det ska nog lösa sig ändå.


Helgen har varit så jävla bra. Jag och min pussis tog tåget till honom i fredagskväll. Vi åt lite glass och satte på en film, som jag som vanligt somnade till. På lördagsmorgonen när älskling hade dragit upp mig ur sängen hade han dukat fram frukost och var sådär jättesöööt som bara han kan.. Aw :* Ecken kom och skjutsade oss in till Sunne. Emtarna skulle spela DM-match. Medan Johan, som egentligen borde sitta still med sitt dumma knä, sprang fram och tillbaka längs linjen för att följa spelet och ta kort, satt jag i båset med ett antal tröjor om mig och frös i 90min. Men det gick bra, dom vann ju trots allt med 5-1 :)

På kvällen orkade vi inte göra någon mat, så vi köpte pizza och godis och dret och åkte upp till Martin, treeevligt! ..Även om han mest sitter och spelar. Psshf. Såg på Robinson som var ganska tjåkigt faktiskt. Jag och Johan hade seriöst ätit så jävla mycket så, åtminstonde jag, bara ville spy. Mys, mehew! Senare kom Marcus och hämtade oss, så åkte vi hem och pussades lite mer innan vi somnade. ..Som vi gjorde hela dagen  igår också. Sov och vilade och sov och pussades. Baaaah, slapppt. Men skönt :)


Idag ska jag fan försöka och ringa Ronja. Det var mucho längesedan vi pratade nu ;o Typ, när jag var hos henne? Opa, ja det var längesedan.

Nej. Jag ska väl duscha nu, ringa och väcka den finaste människan som finns och sedan ta min svarta springare till skolan. Köss på't!


all I need is you

/b

Av beatrice - 17 mars 2009 18:32

Jag märkte det redan imorse. Jag gick ner i tvättstugan för att hämta lite kläder. Där.. Där lyste solen in. Åh, vååååårtecken! Det är då man märker det först! Tänk bara på sommarmornarna.. Jag gillar det skarpt!

Väl i skolan var det mediekommunikation som vi har prov i nästa tisdag. Kommunikation, väl? Daniel är lite väl flummig, så man fattar itne så mycket. Men det blir att plugga i veckan iaf, gytt. Valde till det individuella valet i 3an också.. Det blev Ung företagsamhet och svenska c för min del i första handsval. Det blir säkert kanoners.. :)


Det blev inget gym, kände att jag inte hade tillräckligt stor lust. Istället blev den en promenix in till stan från skolan med Jossan och Linnéa, sköööynt! Sedan åkte jag hem och gick långpromenix här hemma i Skåre. Mucho sköynt vet du väl! Pratat lite med min handikappade pojkvän också. Och nu kna jag ju berätta för dig att det nog är dags att lägga ner sig lite i den där boken till svenskan. Visserligen är den inte mer än 90 sidor, så det är väl en långnovell egentligen, men ändå.. Tror du jag fattar något i den? Icke heller! Inte särskillt mer än att det handlar om en hora på typ 1700talet.. Nicht gut. Men.. Jag tar mig nog igenom det också (y)

Dags att säga hejdå till min trogna läsare, voffmathias ^^,  Pöss dah, och önska mig lycka till med den där boken..?


I just can't wait

/b

Av beatrice - 16 mars 2009 16:05

Jag känner allt lite vårkänslor! Jaaa, men håll med mig då? Jag cyklade till och med till skolan idag. Skööynt, eller? Jag gillar det, även om det var litr kallt och man blir knallröd i nyllet. Jag bjurpå't ;)

Istället för multimedia hade vi elsäkerhet idag. Trodde att det skulle bli drygt att sitta där och lyssna i två timmar. Sanningen är den att det faktiskt var intressant. Lärde sig en massa bra gejer.. Tänkvärt.


Lördagskvällen blev det party i Sunne med Johan, då två av hans kompisar fyllde 20. Först var vi hos Patrik inne i Sunne. Malle och Johannes var också med :) Ecken, kusinen och några andra jag aldrig sett. Trevligt, trevligt. Jag försökte mig på  guitarhero för andra gången i mitt liv. Lyckades förlora både mot Johan och Malle innan jag gav upp och lekte lite drickspel och liknande. Med enlagom dos av alkohol i kroppen fixade Johannes skjuts till andra Patrik som också fyllde 20. Vi var hos hans flickväns sommarstuga (väl?) och hade muuucho trevligt :D Dock vet jag inte riktigt hur jag fick i mig massa mer vin och öl? Lite dålig mådde jag, men hade riktigt roligt :) Ganska ful också har jag sett på bilderna, hahah! Psykblicken på Johan när han pussar mig och jag blir misstänksam om vem det är, hahaha. Hur ful som helst, i vilket fall ^^, Sedan hade jag satt mig vid köksbordet med lite folk och somnat där efter en stund. I drygt en timme, jag hade nog kul?^^, Tydligen hade jag spytt när dom väckte mig när vi skulle hem. Jag minns bara en konstig smak i munnen och att jag skämdes som en jävla hund. Bortsett från detta hade vi riktigt roligt under kvällen :)


..Dock fet huvudverk och hemsk illamående dagen efter. BLÄ. När jag följde med Johan på träning var Lucas också med. Vi stog och sparkade lite boll till varandra och sköt. Plötsligt ser jag all alla på plan står stilla. Förutom Johan. Han ligger ner. Knät hade hoppat ur led och gått tillbaka, så hade han trillat på handen som han skadad på träningsmatchen i lördags.. Usch, han såg helt chockad ut, fick knappt nån kontakt med honom. Såg helt förstörd ut :( Vi åkte hem och la oss.. Sköööönt! Men bubben hade ont:( Ville inte åka därifrån sen på kvällen ju. Men Gabriel hämtade mig och vi åkte hem till Karlstad.


Nu ringer min pussis. Jag gillar honom rätt mycket, duvet x)

 HAHAHAHAHA! "Hej det är Harry Potter" säger han när jag svarar. Jävlar vad skön! :D ..Eftersom jag råkade slå i bakluckan i pannan på honom i lördags och han fick ett sår av det. Men verkligen haaaaahahahah, han är rolig :D


we're all painted by numbers

/b

Av beatrice - 14 mars 2009 14:28

Jag känner att jag inte är fullt så duktig på att uppdatera här.. BAH.

I torsdags styrde jag lite vardagsparty här hemma. Päronen var borta och breudarna + Johan och tre kompisar till honom kom hit med alkohol och lite hembakat. Jag, Carro, Jossan och Johan fixade Pasta CAROBANA (Jossys special^^, ) Såg på filmerna som vi gjorde i 1an på rörlig bild också, hahaha! Så jävla sköna, jag dööör :D Mucho trevlig kväll iaf, men en lagon dos av vin och öl för de allra flesta. Kvällen avslutades i bastun med öl och svett för mig, Linnéa, Johan, Ecken och Patrik, riktigt nice.

Morgondagen var det dock jävligt svårt att komma upp ur sängen. Gott att flickorna sov kvar :)

Fyra timmars filmtittning på svenskan och engelskan på morgonen och en fet huvudverk + illamående. Sedan följde en låååång mattelektion innan arbetsmiljön som man gick hem ifrån. Vi börjar nästa vecka, va? Mee.. Jag åkte hem till min pojke som var hemma och hade städat upp allt griseri som hade blivit i köket. Otroligt tacksamt! :o


Idag är en konstig dag :s Men jag ska väl med Johan upp till Sunne nu och så ska vi väl till Patrik och fira honom efterosm han fyller 20 idag. Viiiiiiiiiiiii får se vad som hände,r jag känner mig bara lite.. BLÄ! Jag har sovit lite i flera dagar. Tyck synd om mig. Tyck synd om mig för att jag inte fattar så mycket av facebook också.


I don't hate you.

/b

Av beatrice - 11 mars 2009 13:34

Nu är jag lite gladare.

Jag fick bara vänta i 27min, men det är lugnt. Fixat och ordnat med vaccinet mot livnoderhalscancer. Jag tcker det var ganska duktigt av mig att fixa. Haha, satt med mammas rävpäls på mig och jag blir så jävla nervös när jag ringer sånt där, så det är lite varmt nu. Bääähä.

6e april ska jag dit första gången iaf, gräjt ju.


Nu ska jag ta mig lite mat och sova på det innan jag bussar mig bort till Ida. Idag blir det nog kul ridning. Startar nog med det vi gjorde på teorin förra veckan. MJAAAA, känns bra. Pöss på't.


i'm not the answer

to your questions.

/b

Av beatrice - 11 mars 2009 13:21

Jag är sur.

Jag har försökt ringa till Charlottamottagningen i 20min nu. Upptaget hela jävla tiden.  Telefontiden är schlutt om 10min. Värt att ha öppet 30min... BLÄ! Nu försöker jag igen. Det gick inte. Blä blä blä blä blä wäääääääääääääk.

Ovido - Quiz & Flashcards