Alla inlägg under oktober 2008

Av beatrice - 20 oktober 2008 15:37

Sitter i skolan, multimedia. Fan vad jag har varit den ambitiöse eleven idag! ..Försökt iaf. Jag kanske inte har kommit så långt, men mer än hälften av bilderna är med i bildspelet nu iaf. Musik får fixas nästa lektion så blir det nog bra 8) Justdet! Ronja skulle ju fixa det åt mig (y) Beatrice-låten, aaaaaaight? ;) Höhöhö. Matteprov imorse också.. Räta linjens ekvation.. Nja, det gick nog heltokejbra. Jag hoppas det går bra iaf.. (y)


Kom hem från Götet igår. Redigt ont i fötterna efter två dagars gående på stan med inläggen till skorna. AJ aj aj aj.. Men det har vart mucho trevligt :D Johan mötte mig på stationen så åkte vi hem :) Åt och pluggade matte. FUNNY! Mamma får hjälpa, sånt gillar jag (y) Jag och Johan var egentligen drettrötta båda två, men vi somnade inte förrän sent. Hahahah, det var visst en Jafar, äldre version, som höll mig vaken? Så jävla störd, hahaha! xD ..Men det finns inget som går upp mot att vakna bredvid älsklingen på morgonen.. Åhe..! <3 Puss dah! :)


Sen ska jag hem och plugga till mediekommunikationsprovet imorgon. Jag känner att jag inte kan någonting och att det kanske kan vara dags att fortsätta med multiemedian nu. ..Även fast det är för drygt och det är ganska underhållande att skriva lite och iaktta när Aksel paparazziar Ellen ^^, Höhöhö.. Funny!

Imorogn fyller Carro år också. Owah, great. Sviker hon på fredag så är de ju åt helvete för henne! BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH 8) Mongomongo.



Nejnej, jag ska ge mig. Mer blir med all sannolikhet när jag kommer hem till min ensamhet igen efter skolan. ..Jag som ville att Johan skulle vara kvar till imorgon. Världens finaste Johan.. :*


jag vet att du sover, känner värmen från din hud

bara lukten gör mig svag, men jag vågar inte väcka dig nu.. 

Av beatrice - 18 oktober 2008 19:31

Jag sitter i köket på Pianogatan och lyssnar på absolut music 14. Gustav sjunger rätt fint med och gör en hel del shyssta moves med sin öl ^^, Cathrine diskar, fan vad duktigt. Vi borde nog hjälpa henne, men det verkar som det är rätt chill.. Jag tar frukosten eller nåt då imorn då. Heeeeh ;)

Hur skön dag som heslt har det varit idag. Cathrine väckte mig vid 10 imorse och vi åt frukost lääääääääääääääänge. Sedan gick vi en sväng på Frölunda torg eftersom vi är granne med det (y) Sedan bar det av till staden och vi vandrade i en massa affärer. Cathrine tyckte nog jag var ganska seg, heheh(a) Mysfika i Haga blev det senare på eftermiddagen. Massa gott (y) Åkte hem till V.Frölunda sedan och grejade mat till Gustav kom hem. Han ska på parrrrty om ett tag. Jag och Cathrine blir kvar hemma och myser. Jag hade ingen lust att gå på 26årkalajs(a) Heeeeh. ÅH, klockrenaste kommentaren av Gustav förut; "En bögfest.. Hur ska jag klara mig där utan er?;o". Hahahahahah, skön ^^,(och han gjorde evrkligen den smiliesen också, hahah!) Det är ju inte alltid lätt heller, meheh.

Jag pratade lite med Johan förut. Nu känns det kanske lite bättre. För visst kommer väl allt bli bra igen? ..Allt kommer bli som vanligt. Jag älskar honom. Och förresten kommer han hem till mig imorn när jag jag kommer hem härifrån. Det får bli att hjälpa mig med pluggandet till matteprovet på måndag. ..Det måste bli av. Jag är hur osäker som helst.. Eller, kanske inte. Men tillräckligt för att jag ska vara nervös och behöver plugga en massa. Sovmorgon med älskling.. Det känns bättre :)

Inlämning i fredags. Prov på måndag. Prov på tisdag. BLÄÄÄÄÄH. Det är lite jobbigt.. Men åh! Den här låten! Gör lycklig nu, gör mig lycklig igen! Fy fan vad klockren låt.. Tänker på sommar i Gårdsjö. Den känns som en tidig morgon när jag var runt 4-5, satt i baksätet på bilkudden och åkte till simskolan på Kolsnäs.. Shit. Galet vad minnen med gamla låtar. Puss för det :*


Systern tycker jag är seg. Vi ska granska Gustav innan han drar, sedan baka kladdkaka och dega i soffan till nån gammal rulle. Fy fan vad jag trivs här. Det är så jävla mysigt. Skönt. Avslappnat. Jag kan stanna här längre än till imorgon. Eh ja, det går bra! Väldigt bra..! Puss igen.


We stand here, with damage hope. But still we carry.

We both know and always will, it cannot end like this..

We still have a long way to go.

/b -bara för det var på pricken.

Av beatrice - 16 oktober 2008 19:59

Jag är orättvis.

Jag vet att det är mitt fel.


..Förlåt.

Av beatrice - 16 oktober 2008 18:34

Fy fan vad jag inte orkar.
Förlåt för allt.


Och jag hatar allt som har med tårar att göra. Tar de aldrig slut? Ärligt talat, tar de verkligen aldrig slut? Jag som trodde att det kanske.. Möjligtvist på något sätt, kunde känns lite bättre idag. Men jag fattar fan inte vad man ska göra för att det ska kännas någolunda bra nu. Jag finner inget fel egentligen, inget att peka eller ta på. Men det är någonting som finns det är gnager. Precis hela jävla tiden. Det var längesedan nu som jag var lycklig, rätt igenom. Mest av allt vill jag bara gömma mig under täcket och låta tiden gå. ..Jag har hört att det är just det som behövs. Tid. Och det ska bli så in i helvete skönt att åka till Cathrine imorgon. Det är nog det bästa som kunde hända just nu. Fan vad jag hatar tårar. Sluta rinna..
Jag vet att jag bara bölar för allting. Det hjälper inte, inte på något sätt. Och jag fattar inte varför jag gör det egentligen. Det gör, om något, ännu ondare än innan. 

Alltalltalltallt påverkas. Det finns ingen energi kvar. Jag orkar inte. Träning är ointressant även om jag vet att det är det bästa jag kan göra när det är såhär. Men jag pallar vekrligen inte.. Min mage är sönderstressad och gör uppror som våren i 8an. Inte igen.. Skolan går bajs, ingenting blir bra. Allt försvinner i hel genomskinlig gråskala. Vore det inte för brudarna skulle allt glida ifrån mig. Min envishet finns inte kvar. Inte längre. Inte nu. Det ska till en radikalförändring. ...Men jag undrar åt vilket håll?

Spelregler. Som jag anpassar mig efter. Spelregler som jag förstår lika mycket som Koranen. Men jag accepterar dem och försöker så gott jag kan, men när det strider om ens egna värderingar blir det svårt. Konstigt. Men jag försöker. Jag försöker allt jag kan och vill att allt ska vara bra. ..Orka något annat? :S Är du och han och hon och alla andra nöjda, ja, då är väl jag också nöjd. Då är det bra. För alla.


Det var skönt att få sova lite förut. Idag gillar jag mörker. Så du slipper se. Ingen ser. Ingen hör. Det är bäst så. Jag ska plugga snart. Jävla bokredovisning som måste vara klart. Imogonkväll iaf.J ävla språkprov imorgon också. Vart har jag mitt häfte jag behöver för att plugga? Jag är oorganiserad. ..Visserligen som alltid, jag håller inte koll. Men jag får leta efter det. Senare.. Nu får jag jobba på citaten. Tills senare. Tröstät och bli fet och försök åstadkom något bra.

Okej nu blundar vi, sväljer.


En glad gubbe också för jag är kär :)


Cause if your love is all I had in this life
Well that would be enough until the end of time

/b

Av beatrice - 15 oktober 2008 19:38

Det är mörkt och kallt. Egentligen borde det vara mysigt.. Men jag vet inte, jag. Det känns bara tungt. Alltihop. Eller, ingenting kankse. Det är så jävla mycket i mitt huvud idag så jag bara vill sprängas. Äckliga gubbar i skogen som Ola skulle sagt.

Men dö då! Fan vad allt ska umdangömmas. Alla vet. Jo men visst. Bli gärna sur. Jag hatar ibland.. Eller nej förresten, jag är nog bara lite irrietrad eller nåt. Och jag är en unge på 7år som är blåögt blind och dum i huvudet. Yeah..

HEJJAGÄRTRÖTTOCHSUR.


Det gick åt helvete på ridningen. Walle.. Uh, jag kunde lika gärna varit hemma och pluggat. Verkligen helt jävla värdelöst gick det.. BÄ! ..Men det var skönt att träffa tjejorna. Alltid skönt :) Tack för energin! Puss också :*

När jag kom hem hade skolfotona kommit.Jävlar vilken snygg tjej! Sliiiiiiiicky. Ehm, eller inte. Vilken tur att man alltid är schnögg? Eh :T Malin blev asfräck! :D Terece vart snyggggggast :) Glenn, blev Glenn ^^, Cooling, höhö!


Jag ska ta en varm dusch och börja om på nytt. Sova tidigt, plugga mycket. Imorgon är en ny dag. Tack, vad skönt. Imorgon är nog en bra dag. Puss..! Förresten. Johan, du ska veta att jag älskar dig oerhört mycket. Glöm inte det. Aldrig någonsin.


I ain't happy so I want

it bad tonight

/b

Av beatrice - 15 oktober 2008 13:14

Kylie. Hahah, älska låten! Skönast (y)

Jag har textkommunikation. Skriver ett repportage om Ronja. Det går halvbra. Det känns som en död text. Händer det någon ens? Bäbäbäbä, tråkigt. Så har jag drygt 100tecken för mycket också. Måste skära lite mer. Tror jag. antar jag. Antita påminde mig om att jag inte har lämnat in min insändare än. Fan också.. Jag är ju inte ens halvklar. Sopabea, hallå där! Förresten fick vi tillbaka musikminnet. EH..    -tystnad- Ja, håll en tyst minut för mig. Sopdåligt. Jag skämms.. Fy fan vad värdelöst. Tack, där sjönk mitt självförtroende till botten och det känns ännu tyngre att skriva på repportaget. Dålig. Dålig. Dålig. Dålig. Dålig.  ..Jag kämpar på. HAHA, funny. Jag lyssnar på ra låtar ^^, För, ingen ger sig! Höhöhöh... Jag har kuuuuuuuuuuuuul. Hej. Det blir så det allt bara är kasst. Jag känner mig bara tom och dret. PALLAR I HÖRNET! Släng dom.. Någonstans. I sopsorteringen som man måste börja med elelr nåt. Öh. Det är förvirrande. Ge mig helg så jag kan sitta på ett tåg till Cathrine och bara sova bort allt det onda inom mig. Jag orkar inte orkar inte orkar inte okrar inte. Okej? Allt är bara flummigt och konstigt. Det är så. Jag tänker inte klart. Vill inte heller. Tror knappast att jag kan, förresten. Vem bryr sig? Du gör! Jag gör! Vi gör! De gör! Ja, men visst. Hela tiden, varje dag, 24/7. Det är förövrigt två dagar innan min födelsedag.. Om man ser ur ett annat perspektiv. Som man alltid gör. Hela tiden. 24/7 igen! Jävla mongo...

Jag får inte ut nånting av dethär. Det bara känns bra på nåt konstigt sätt att bara skriva massa dret som varken du eller jag förstår någonting av. hoppas det glädjer dig minst lika mycket som det glädjer mig. Fetthdret är det iaf. Lyssnar på kass musik. BYT! Jag kan ju säga dig en sak, Magnus Uggla, det är ingen dret det! :D HAHAHAAH, livet är en fest, håll med om det folk och fä! Jag gillar (y) Finns fan ingenting som gör en så glad som han..! ^^, Ge mig sommar igen! Sommar, värme, sol, Uggla, alkohol, fest, fryksdalsdansen! Alllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllt som hände då.. Fan vad bra. Ronja, Malle, Josef, Linnéa & folket där. Läskiga killen som följde efter oss hem, Josef som blev slagen, två gånger! Hahahah, stackers ^^, Grabben på Björnta, den rosa grejen, intriger, fylla, för mycket fylla, spyor! Jag gillar att spy på mina ben, HAH! Mornarna, kvällarna, dagarna.. Jag gillar att jobba också, höhöhöh.

Plötsligt bara försvann allt. Ge mig mer. Till sommaren blir det iaf utomlands med brudarna, hell yeah (h) Det blir grejer, fan vad great det kommer bli x) Miiiiiiuuuuh. PARTI som ett visst hugg skulle säga, haaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.


Okej.
Blunda.
Låtsas om.
Så.
Allt är så bra som det kan bli.


I think that she knows..
/b

Av beatrice - 15 oktober 2008 10:46

SOMETIMES I LOVE YOU, SOMETIMES YOU MAKE ME BLUE.

SOMETIMES I FEEL GOOD AT TIMES I FEEL USED.

LOVIN' YOU DARLIN MAKES ME SO CONFUSED..


´


´


´


.


.


.

kan tänkas.


Av beatrice - 14 oktober 2008 23:13

Efter skolan tog jag och Linnéa oss en promenix hem till henne från stan. Lök, hahah! En sväng förbi ica och handlade innan också förresten. Innan vi grejade mat gick vi ut en sväng. Hur skönt väder som heslt ju! Älska höstsol :) Vi gick mort till Mariebergsskogen och tittade på djuren. Mycket exotiskt! Hahah, men fan vad kul! Kollade hestarna, groteskokaneinen som såg övergödd ut och värsta mongot hahah! Läskiga getter och stenbockar och man trodde nästintill att vi hade hamnat i alperna? Heeeeh ;) Luktade illa gjorde dom också! DRETSTORA grisar! Sheeeeet, inte att leka med heller. Dom kan ju döda iaf, om det är nåt dom kan. Scary.. Håll dig borta från grisen.. Sånna där andrabääar också. Får! En regid pung, nåt att slicka på det. Huh! ..Kanske inte. Smuts! Höhöhö.

Vi gick hem efter en överraskande lärorik promenad i mariebergsskogen ^^, heheh. Me like!

Vi åkte hem och grejade mat. Köttfärssås och spagetti, ingen dret inte! Jag blev tjoooooockmätt! Jeeah, rullar fram. Somnade till That 70th show och vaknade med plågad nacke. Aj aj aj, inte skönt. Blir fan så när man somnar sittande. Höhö, skööönt ;)

Strax efter 18 bar det av mot LLA med Linnéas fader och två andra göbbar. Hockey på G, Färjestad - HV. Ståplats för min och Linnéas del, det är fina grejer det! ;) Myyyyyyyychet trevligt, tjuuu :D Träffade på lite folk man kände igen också. Sofia och Soffan, Henrik Berg(uj uj, kom och tänka på fryksdalsdansen då.. bräk, stört!) och vem mer? Hahah, TILLY! Lite roligt ^^, Färjestad vann iaf med 4-2, ooooh så gytt :D Seeeegt in till stan. Alldeles för mycket bilar ju, hallå! Väntade på bussen hem, men Oskar kom och körde hem mig ist. Vilken man, hahah! Störd. Fan vad kul att träffa honom, sådär  två år efter ;P FUNNY-stämpel på den där skåningen, du ^^,


Nu är jag hemma och plugga rlite. Skriver bokredovisning på Tusen strålande solar. MJAAAAA, det går inte jättebra och det ska vara klart på fredag. Förresten har jag prov i det svnska språket på fredag cokså. Prov i matte på måndag. Utkastet till repportaget ska vara klart imorgon. Har jag gjort det? Nej. Kalas! Jag får fixa det på bussen till skolan eller nåt torr jag. Det är värt att sova nu. Jag är fan trött.. Lite halvbesviken också. Men fan.. Care på det nu, jag orkar inte. Inte hela tiden. Det blir nog bra. Ja. Det gör det ju alltid. Men inte nu. Låt mig sova och glömma det är jobbigt.

Förresten. Fan vilken bra dag. Ja tack gärna, mer av sådana här :*


DU. Bilder fårn besöket hos djuer kommer så småningom på bilddagboken. Icke att förglömma! De är trevliga, hahahh! Hejmongo :)


And everytime that you live is a time when

you feel and the only time you heal

/b

Ovido - Quiz & Flashcards