Alla inlägg under oktober 2008

Av beatrice - 13 oktober 2008 20:06

En riktigt bra gårdag, till slut. Bättre än förväntat. Men satan vad besviken jag blev först. Det finns inte. Du vet inte. Det går inte.. Stört. På riktigt. Tack för det blev bra. ..Det gör det alltid. På något sätt. Detkändes bra i vilket fall. Förresten är Johan en säl. Min säl! Hahahah, så jävla söt så det går inte! :D aough aough -klappar- och hopp! Jag döööör, hahahah fy fan vad klockrent! xP Senare på eftermiddagen följde jag med och tittade på när han tränade fotboll. Shit vilka minnen som kom tillbaka. Alla inhomhusträningar i wåxnäshallen.. Shit. Ja, man längtar tillbaka till tiden med Hertzöga. Riktigt mycket. Fan vad kul vi hade..! :) Det var en bra tid :)  Kul att kolla på ju! Pratade med Ronja en massa under tiden också. En massa gnäll blev det, välbehövligt! Skoja inte.. Men skönt.

Efteråt blev det lite chill och mys innan jag och Malle tog tåget hem tillsammans. Fan vilken bra dag det blev.


Idag. Fan. HAHAHAHAHAHAH! Seriöst. Det är helt sjukt vad jag har drömt konstiga grejer inatt. Massa olika, minns inte ens hälften av vad jag gjord ei morse..! Störande. Någon var om Boragarna iaf. Av någon anledning? Det var nyårsfirande på gång, mitt i sommarn. JAg och Henrik satt på bussen in till stan, men vi skulle hem på en gång egentligen. Men så ringde Ronja, fast det var Malle egentligen och sa att de och resten skulle komma efter, men jag va rinte sminkad. Då skulle Henrik fixa att jag var sminkad ändå, ringde till hans syster (som jag antar inte finns) och tog fram ett baseballträ O.o Sen var det nåt annat underligt om Fryksdalsdansen förra året när jag och Ronja satt på den där lilla bron på campingen och träffade han med läskiga ögat, en blandning när vi mötte Elin på sista Kolsnäs med Linda och vi skulle gräva efter i gruset efter huvuden som skulle finnas där som vi skulle lämna in på vattenparken och få pengar för det. Jag fattar inte!!!? Sen är jag plötsligt hemma i Skåre igen och håller i en kondom som jag inte vet vart jag får ifrån. Sen är jag i skolan och får reda på att det var Malle som hade laggt den i min hand, för hon kunde trolla. Så gjorde hon om det, så höll jag i en igen, den slängde jag på golvet i korridoren. Sen minsn jag inget mer.. Men det läskiga var ju.. Sen när jag vaknade på morgonen och sträckte mig efter telefonen som låg på golvet.. Jo men visst, då ligger det en kondom på golvet, som absolut inte låg  där när jag somnade kvällen innan. HUH? sånt där är läskigt.. Har jag börjat gått i sömnen eller vad händer? Wierd, hur fan blev det så? Hjälp..! ;o

...Öh, ja men jag antar att du är typ jätteintresserad av vad jag drömmer om, om nätterna (a) Heeeeeeeh.


Jag antar att jag behöver börja plugga nu. SKa nog föröska skriva halva redovisningen på boken iaf nu. Sen intervjua Ronja och göra ett utkast av det. Sedan se på tv och prata me dJohan innan jag lägger mig. Huh, tur att jag sitter och bloggar i 100år när jag inte har nåt speciellt för mig. Förresten, till helgen bär det av till Cathrine och Gustav i Göteborg. Fan, det blir nice det :D Synd bara att jag är så fattig hela tiden.. BÄ. Gott att jag har jobabt litelite, så jag får mer pengar i slutet av månaden iaf. Dessutom har jag slutat spara i de där jävla fonderna som bara går ner hela tiden, så det blir 500kr som stannar kvar på kontot. Sånt gillar jag. Kankse inte är fullt lika fattig om två veckor? Weeeheeeeeee.

Nu ska jag ge mig iaf. Måste fan plugga ju, WÄK! Jobbigt.


under fläcktarna virvlar orden runtomkring

vrider sig, kvider sig och går av

/b

Av beatrice - 12 oktober 2008 10:34

Jo, det blev en bra helg till slut ändå. Jag blir nog bara sur för smågrejer.. Som vanligt. Eller nåt, spela roland. Just nu.

I fredags kom Johan hit. Myspys! Vi och Johannes var på bio på kvällen, Step brothers, huuuur sjuk som helst! Hahahah, så jävla ful ^^, Förövrigt var hela stan bombarderad av skåre92or som hade hittat ut i mörkret.. Scary. Åka hem och se annan film. Nja, börja se annan iaf. Johannes åkte hem till Malle, och jag och Johan la oss. Justdet. Finns inget bättre..! :*

Lördagssmorgonen vaknade jag fan sjöblöt. MMMMMH, vad skönt! Jag gillar svettiga rum (y) Mysi, lite film, lite stress, lite mysi igen. Åkte in till stan på eftermiddagen. Käkade så jag rullade lite senare.  Seriöst, aj min mage :( Mötte upp Malle lite senare. Langning är fint. Johan åkte till farmor, jag åkte med Malle hem.  Följde med mapa till Bergvik, hade ju inte så speciellt mycket att göra. Ändå blev det stressigt hem och Jossypussy fick sitta ute och vänta på mig innan vi kom hem. Awww, stackars skulle jag säga! ;A Höhöh.. Linnéa och Alexandra kom hit också. Mys med fett (alldeles för mycket också) och film hela kvällen. Gyyy så gått :) Spelen vart ju då lite väl svåra för Linnéa, så det blev inget med det. MIIIIUH, kött! :* Efter läskig film (och jaaa, jag kunde den utantill. Faktiskt. Ganska mycket ;A)  var vi tvugna att se Tsatsiki. Men ärligt, fy fan vad söt! Jag dör! :) Pussunge. Myskväll, brudar! Gillar er rätt gött x) <3


Idag är det sol. Löftet bröts. Jag och Malle åker upp till Sunne. Leka med pojken :) Gottgottgottgott! Ska titta när man spelar fotboll också, det blir nog kul :) Åker hem ikväll.. Behöver sova imornbitti och jag har feeeeett ont i magen (av naturliga själ? -lägger huvudet på sned och ler-). Mamma och pappa åker nog också till Sunne och spelar golf, så kanske får gratistur hem, det vore skönt. Hööööh. Hejfattiglapp!


Jag tror bestämt att jag borde göra mig iordning litegrand. Hitta nåt att ta på mig. Finns ju fan ingenting. Inget jag vill ha iaf. Justdet. Ronja har mina skor fotfarande.. Vad jobbigt det blir.Favoritskorna Hur ha rjag klarat mig i två månader? Helt galet. Jeyjey. Malle och mor/bror kommer hit om 40min. Bäst attt vara klar dåråååå antar jag (y) Köss!


nu är du struken från listan, jag har lärt

mig av dig; alla öden är värre än döden.

/b

Av beatrice - 10 oktober 2008 16:35

Men dö.

Pallar i hörnet,än en gång.

Fan vad störande allt blir hela tiden.

Jag hoppas det blir bra ändå. Ska ta mig en varm dusch nu och lägga mig i soffan och se film. ..Efter att jag har städat litegrand på rummet kanske. Vi får se. Ingenting spelar väl egentligen nån roll längre. Psssshf.. O.o Hej nummer två, ohlala. Do it do it do it now. Feels good (y)


en undran vem som

svek vem först?

/b

Av beatrice - 9 oktober 2008 19:45

Det har varit en riktigt bra dag. Sjukt skönt med sovmogron i morse. Sov till 11 och drygade ändå, inga fel inte. Film på svenskan och basket på idrotten som var riktigt kul! Kanske inte gick så himla bra hela tiden, men roligt (y) It's great mate 8)

Efter skolan blev det chill med Malle, Carro och Linnéa. Gott! :) Sedan bar det av hem för att plugga. Blev ju faktiskt inte särskillt mycket av det måste jag erkänna.

Förresten är det rätt lätt att blogga samtidigt som jag pratar emd Farmor som r här tills imorn, samtidigt som jag steker lite mat cokså. Höhööööööh.


Äsch. Jag återkommer lite senare.

Myskväll blir det ikväll, oh ja :) Puss för det!


who we are.

/b

Av beatrice - 8 oktober 2008 20:25

Det är lite småkallt. Jag ha rinte orkat duscha än efter att ha varit i stallet. Så, jag sitter framför brasan i fleece, trosor och raggisar. Det är ju rätt gott det också. Har lite ont i magen.. Det är bra. För en gångs skull. Oj..! Jag blev lite sen till stallet förut så det blev stressigt. En aning. Red Ulike och jobbade med tempoväxlingar på både rakt och böjt spår. Gick upp  och ner, lektionen igenom. När man väl tror att man har det, det är då man tappar det. Allt, och börja om från början. Höger var betydligt lättare. Men det är väl som vanligt. På slutet lossnade det litegrand iaf, så det var skönt. Anncha verkade mer nöjd än mig är vad jag själv var, så det var väl bra antar jag. Efteråt bestämdes det att det blir High School Musical 3 för iaf min, Ida och Annikas del. Självfallet! Hahah, klockrent bra ;) Hoppas då på att Maja inte sviker. Och att vi verkligen tar tag i det, så det inte blir som den där jävla filmkvällen som vi aldrig orkar komma till skott med. Men, det kankse blir 1an och 2an innan bio då. Höhöh, lycka till bör jag säga (y)


Har suttit hemma och pratat en massa.. Det började egentligen om all invandring som jag tänkte skriva en insändare om. Heeeh, mamma tyckte att det kunde bli så mycket fel. Det blir nog om "Varför burka?" istället. Inte för att det är ett mindre hett ämne kanske. Men väl så intressant. Jag bara stör mig. Och visst är det väl bra att dela med sig av det som stör en så att andra kankse också börjar fundera? Ja, jag vet inte. Det var väl bara en tanke och det är det ska skriver om nu. Sen blev det en massa tjöt mujahidiner, hazarer och talibaner. Jag läser bra bok, man man kort säga. Känner mig duktig som fattar litegrand av vad de står för nu iaf.  Du också? Great. HAHAH! Juuuustdet. Snackade med Oskar Tilly förut ju! Oh my lord (8) Lite väl fräckt att han faktiskt är i Karlstad och jobbar nu tycker jag. Det märks väl om vi ses nåt. Höhöh, träffade ju honom sista kvällen när vi var i Italien med fotbollen. Skåningen som räddade mig och Stina(?) från pizzaätande ungrare. HJELP.


Nu hoppas jag på att det blir en mysmorgon i morgon eftersom jag har lektionen på distans. ..Vilket betyder? Just precis, börjar 12.40  och slutar 15.25 Javisst, sånt är väl skönt. Hoppas ändå att Johan kommer hit. Det gör han väl  inte, men det vore skönt att ha honom brevid mig. Saknar lite grand sådär, du vet. Puss..? 

En extrapuss till Linnéa, Carro och Malle för ni är så bra! :* Gilll'er (y)

Förresten. Ronja. Vi... Känner för att slåss, eh ja!  Köss för hämden är ljuv (6) Mehewhe :*


Nej, jag tror bestämt att det bli choklad nu och se på Bonde söker fru. Finally, jag har väntat! Klockrent, jag älskerr't! :D Hahah, sweeet!


du blev min räddning,

så obegripligt stort

/b

Av beatrice - 8 oktober 2008 10:07

Att ett hej kan kännas så jävla konstigt. Ett jävla hej. Jag tror jag stör mig lite. Ändå blir jag inte arg. Borde jag bli det? Bä, jag hatar honom ändå. Ingen förstår hur jävla illa han gjorde mig. Jag hatar det. Allt. Stör och hatar men ändå känns det konstigt. Var det bra? Jag hatar dig.


Jag har textkommunikation. Ska skriva en insändare som ska publiceras lite senare. Det är jävligt drygt och jag kan inte. Ska skriva om invandringen i Sverige. Men man får väl inte ha några speciellt åsikter, för då blir man rasist och får ändå inte publiceras. Det är lite jobbigt.. Äsch, det är en surdag idag. Somnar man sur kvällen innan så känns det fan inte bättre när man väl vaknar. Palllllllllllllllllar i hörnet. Jag orkar inte. Ingenting blir bra så det spelar ingen roll. Men heeeeeeeej-jag-tycker-lagom-synd-om-mig-själv. Jävla mongo. Äh, jag kankse bara är trött. Det får gå bra. Ska iaf till stallet sen. Träffa Ida, Annika, Maja.. Det blir fint det :) Paris också. Puss för det!


ge mig en anledning att tro,

så kämpar jag på.

/b 

Av beatrice - 7 oktober 2008 17:17

En kall morgon. Det är nu man börjar märka av att det faktiskt behövs vantar på mornarna. Aningen kyligt när jag vandrade till bussen. Ja, jag gick faktiskt. Detdär med att springa är överskattat. Jag är ganska nöjd över mig själv faktiskt, kan hålla tiden lite bättre iaf. Malle missade dock bussen, så jag fick prata med henne i telefon hela bussresan ist. Inte så pjåkigt det heller, men.


En lång mediekommunikationslektion, tre timmar. Men det gick ganska snabbt trots allt. Great mate.. Rasten efter lunch blev lite av en besvikelse. Inte just för rasten, utan allt annat som bara blir åt helvete. Jag var nog lite irriterad.  Film på engelskan som vi såg i våras på samhällen. Man den är rätt intressant, så det vart väl bra ändå. Gick över tiden med 30 min, så jag förväntar mig sovmorgon på torsdag iaf! Nej, fredag? Öh, nästa gång vi har engelska iaf, minns inte när.

Jag och Linnéa skulle  ha tränat idag, kmti. Sen skulle jag träffa johan istället som skulle komma hit. Men, det blev ingenting utav det. Jag blev lite butter...  Så, jag och Linnéa satt på torget och snackade välbehövligt och lagom seriöst :) Ett stycke Maria joinade en sväng med. Inga fel, inte. 

Bussresan hem blev bättre än igår. Det känns lite bättre nu..Ganska mycket.


Jag sitter hemma. Gabriel for just till nån kååmpis och skulle fixa nåt. Det är faktiskt skönt när han är hemma igen. Visserligen åker han tillbaka till Norge imorn igen, men. Gott att umgås lite med sin käre broder, så att säga.
Tittar på bilder från helgen. Fy fan vilka bra dagar, det är helt sjukt :)

Jag och Malle hoppade arbetsmiljön i fredags och tog 15.30bussen upp till Sunne, mot Ronja & boysen. Skönt med lite pussar! :) Det bleve tt besök på pappis jobb och äta mat innan jag, Malle och Ronja vandrade hem till Ronja och Anna.  Där började det göras irodnig för kalajs och invänta Ronjas andra vänner:) Lite struligt, men jag och Malle åkte ut på förkrök till Johan och skulle möta upp de andra lite senare på kvällen.  

Det kom massa folk och det var riiiiiktigt nice :D Trevligt folk, Pär gillade foundation och jag fick  pussas med Johanne soch Malle när Johan svek.  Och jo, det blev nog endel alkohol. Kanske lite för mycket för mig. Men jag mådde bra, riktigt bra! :) ...Ända tills det blev svart. ÅÅh. Inte igen, väl?  Så folket drog sig mot Sunne, jag och min Johan blev kvar. Ensamma. På toaletten. Med dålig smak i munnen och lite vimsigt huvud. Men, eftersom min pojke är så bra så blev det bra ändå. Miiiiuuuh :)


Lördagsmorgonen.. Upp och jobba, jippie (y) Aningen ont i huvudet och väl seg i kroppen. Men tre timmar med Marie var rätt lunch ändå (y) Sedan bar det hem till Johannes. Åka coooooool bil till Johan med honom och Malle (h) Det var mysmysmyyyyyys och jag missade att åka med tillbaka till Sunne.  Kom senare än planerat till Ronja och Anna, men det blev bra ändå :)  Fixade käk, potatisgratäng och fläskfilé! Men vad är det fär kockar vi har i huset ens! Oh my lord..!  Sedan laddades det om  till parrrrtyparrrty! :) Coooooola pojkar hämtade oss och Johan var full som få. En annan grabb i baksätet som tydligen avr med igår, vilket jag itne had ene aning om. Erik, oh ja. Så jag, Ronja och Anna lyfte taket med Erik, som faktiskt var självaste Lady Gaga! OMFG, ingen dret heller! Vi anlände hos Pär och det var myyyychet trevligt! En viss Ronja förgiftade sin kropp med väl mycket alkohol denna kväll, tur nog höll jag mih i skinnet (y) Erik var kvällens stjärna, hahah! Sjukhusimmitation, me like! HAH! Lyfte även lite tak där, great! Alldeles lagom kväll, hur kul som helst! :D Ronja välte alltås inte kossor denna kväll, utan bord och spillde en aning. Jävla mongo, det där! Hahhha.  När vi senare fick gå ner två troppor hittade hon en katt. Självaste katten själv hittade en katt! Åååååååh, han heter Nisse! Kanske inte, men Ronja var nöjd :) Sedan bar det av hem till Ronja och Anna en sväng. Mycket konstigt hände där, jag fattar inte. 

Jag åkte till Ronja och Anna på kvällen och tillbringade en dryg timme där innan det begavs mot tågstationen. Gabriel fick hämta mig i Kil för det var massa konstigt med tåget. Bläblä fattade inte riktigt. Kul att se honom igen. Längesen! ;o

Sen var helgen slut. Bara sådär. Jag var utsliten. Totalt utsliten. Men glad. Otroligt glad, vill jag lova :)


Ge mig en puss för allt känns bra nu :) Jag är lite hungrig. Ska plugga också. Oj! Hahahahah, men mamma är rolig!  Vi har kul, bara jag o hon och Gabriel hemma. För en gångs skull känns det faktiskt bra rätt igenom. Tack. Jag kanske ska börja tro på Gud? Eller Allah eller vad fan som helst. Det är bra.


och som jag önskar att du var här nu,

jag vill bara höra dina hjärtslag

/b

Av beatrice - 1 oktober 2008 20:12

Jag måste börja med att säga grattis till Malinda Bengtson Högman. Inte för att hon fyller år, har vunnit något, har namnsdag eller liknande. Nej, idag missade hon bussen! WOW. Jag tro fan aldrig att jag var varit med om liknande..!


Skoldagen började på NWT, studiebesök. Det var faktiskt ganska intressant, när han den där snubben pratade. Om man var ansvarig utgivare eller något. Sen vandrade vi omkring som förra gången man var där. Andra gången för mig, fjärde för Carro. FUNNY! Höhöh.. Efteråt hade vi långlånglångrast och beslutade oss för att käka i stan. Nån större matlust hade jag inte, men joinade ju brudarna när de tjackade sig på Kebab house. Mychhhhhet trevligt 8) 

Sedan blev det textkommunikation hela eftermiddagen. Och eftersom det blev sovmorgon för mig i torsdags, så missade jag och massa fler en betygsgrundande grej då. Vi fick göra det idag. Så, skriva en artikel utifårn en presskonferens blev. Jag kunde inte tänka. Bara skrev.. Dåligt. Kund einte koncentrera mig över huvudtaget och bara var ofokuserad och bläääh! Jag blev nästan klart iaf.. Jag, Malle och Linnéa satt kvar 45min efter att vi hade slutat. Linnéa har den skönaste sångrösten, något att satsa på i idol tycker jag ;) Meheheh! The reason is fucking you! Klar med artikeln blev jag inte, får fixa det nu.. Snart. Det måste jag. Jag är inte på skrivhumör. Inte seriöst iaf..! SYND OM MIG! ..Jag ska nog skära mig lite och se blodet sippra ut handleden. Sedan se om någon tycker lite mer synd om mig..


I stallet löshoppade vi. Champis, Ricky och Richoa. Det var kallt och ganska drygt när Champis skulle hoppa, han var bara dum. Jag var inte särskillt bra klädd heller. Ida tyckte jag såg ut som..? Pilot eller vad var det ens? Haha, mongobarn! ..Hon ville säkert pilla också, äckel! Hahah 8) Jeey, det blidde så kallt så efter att Ricardo hade hoppat sina 1.30m åkte jag hem. Höll ju på att frysa ihjäl. Det är då man tror att det är en myt att vi har isolerat ridhus. 


Jag kikar lite på Top model, har ont i magen.. Lyssnar på Fabolous ft. Ne-Yo - Make be metter. Åh, älska!  Och jag måste erkänna en sak..Fy fan vad jag längtar till helgen. Det är helt sjukt1 Det kommer bli wounderbart. På riktigt! :) Jag och Ronja ska tagga till. "Fan, jag känner för att slåss  ikväll", det är så det är, hah. Skatbo? Jag gillar ^^, Eller nåt, kanske leka som sist vi festade tillsammans (a) HAHAH. Inget nämt, inget glömt ;) En liten miss där att jag ska jobba på lördagmorgon kanske (a) Men det är sånt man får stå ut med. 10-13 med Marie, det är ju inte så tokigt heller. Hon är kul (y)


Nu ska jag ta tag i mig själv. Skriva klart den där artikeln så Anita blir nöjd med mig! HÖH. Prata med med Johan nu är bättre x)


I'm a movement by myself
But I'm a force when we're together

/b

Ovido - Quiz & Flashcards