Alla inlägg under februari 2010

Av beatrice - 12 februari 2010 11:37

Johan kom hit imorse och kröp ner bredvid mig i sängen.

Det var mys :) Vi hade inte sett varandra sedan i söndags, vilket känns som en helt lång evighet.. Men nu ligger han visserligen kvar och sover men.. Han skyllde på att han faktiskt gick upp 6.20 imorse(var för övrigt otroligt stolt över det också) och behöver sova  nu. Dock tror jag att han sov både på tåget från Sunne och bussen från stan hit. Så, sdär jättesynd är det väl egentligen inte om honom. Men han blev väl så uttömd på kärlek så han... Blev trött... Igen. Kul för mig som alltid får gå upp själv och äta frukost själv och göra allt själv..! Hmm.


Igår vart det ju kortdag. Jag och Lollo mötte upp Johannes. Tog en rättsåganskaså lång fika på Coffeehouse. Muuuucho mys och jag drack nästa kaffe! Haha.. Nja, mjölk, grädde, chokladsås och strösocker på.. MEN! Det smaka kaffe och det är vuxenpoäng. Lollo försvann efter några timmar, skulle med Alex på kalas.. :) Så, jag och Johannes vandrade lite på stan och hittade en väska till honom, grrrreat!

Sjukt värd eftermiddag <3


Ikväll blir det mys hos Jossi med några flickor<3 Får lämna bort Johan till Martin några timmar. Tur att vi har gemensam vårdnad på honom.. 8) Jag tycker om honom ganska så mycket då då då då. Jovvvan :)

Men nu får jag nog gå upp och sparka lite på honom så han vaknar till liv.


it's not safe in here

/b

Av beatrice - 10 februari 2010 22:48

Eftersom jag inte hade några lektioner idag, och pappa skulle till Göteborg på en jobbgrej, så följde jag med honom dit. Träffade Cathrine och åt lunch och hade mysigt. Vi gick på Frölunda torg några timmar,vilket var mycket uppskattat från min sida. Och tro det eller ej, men jag införskaffade faktiskt ett par jeans! Jag kan inte ens minnas senast jag köpte ett par riktiga jeans senast. Finns nästan aldrig några som är nog bra.. Men dessa var ljusblå slitna som passar kalasbra med min marinblåa kavaj jag köpte från några veckor sedan, så det var kul :) Köpte även en jättefin balcony-bh och en ribbad långärmad t-shirt. Jag är hur nöjd som helst! Haha.. :) Lite vårkläder känns visserligen långt borta om man tittar ut genom fönstret, men det är väl ändå dags antar jag :)


JA. Skolveckan avslutas med lite fikapaus med Johannes imorgon. Det blir fint att tjôta lite med grappen med rakkapilen :))


rätt placering

/b

NA

Av beatrice - 8 februari 2010 18:29

Ja, jag vet inte vad som har hänt.

Men jag fick för mig att skriva min naturkunskapsuppgift nu.

Och den ska inte vara inne förrän om drygt en vecka.

Jag kan ju inte säga att det är speciellt roligt, men.. Jag gör det ändå.

Jag känner mig ASDUKTIG! :D


500miljonerdriljarden plusspoäng till mig för jag typ kommer vara klar med den först och kommer slippa stresskriva på tisdagkväll till klockan är långt in i natten!


ja

/b

Av beatrice - 6 februari 2010 11:49

Bara lördag. Min helg började för två dagar sedan! Är inte skolans värld alldeles.. Alldeles underbar?  Uj.. Så, igår blev det längdskidor med Pappi som åkte mycket fortare och lite städning och grejer. Kände mig ganska duktig fakiskt. Pappi var också ledig, mysi :)


På kvällen begav det sig till Amanda som fyller 19 på söndag. Jag fattar inte, jag var verkligen inte festsugen alls under veckan. Men sen.. När jag var ute i spåret bara slog det mig, var astaggad! Fråga mig int ehur det gick till, men så varrrrt det. Carro följde med också! Haha, blev förvånad när Linnéa hämtade mig, att hon var med :D Ja, det bjöds på mat, vin och massa andra godsaker hos Berglunds, huuuur nice som helst! Så otroligt trevligt bara, inga krav på hur det skulle bli, bara vara. Top class! :D Åkte in till stan sen och tnkte gå in på Popklubben, men aslång kö och kallt, så vi satte oss på Coffeehouse istället. Hhahaha, det var fan hur bra som helst ;D


Ja. Och jag är inte ens bakfull idag! HOW DOES THAT SOUND!!? Väry good... Jag ska nog börja med att käka när jag kommer hem. Det verkar som det blir bättre av det. Haha.. Ska komma ihåg det nu.


Nu ska jag äta jävligt goda quesidillas som Pappi gjorde igår. MMMHHHH.. :)

Sedan beger det sig nog till Johan och vara barnvakt åt Lucas, haha! Jihoo..


you have to

follow through

/b



Av beatrice - 4 februari 2010 13:37

Fick just erbjudande om att åka med till Thailand.

Hahah, sweejjt!


Annars tänkte jag skippa skidorna idag och gå en promenix istället.

Och det finns ingen stuktur i dagarna. Allt bara flyter på som en tjock smet, är nästa aldrig i skolan. Behöver göra mitt CV och behöver göra naturkunskap. Men det kommer inte riktigt rätt.. Jag vet inte riktigt varför. Jag tappar nog strukturen. ..Som om jag haft någon? Hööööhö.. Och jag har snart ätit upp ett helt jävla riskakepaket. Hahah.. Börjar bli törstig..... :)


Ja. Nej. Jag hade väl inget på hjärtat.


need you

/b


Av beatrice - 2 februari 2010 18:38

På grund av att Johan var så jävla störd i huvudet igårkväll när vi skulle sova, fanns det ingen chans i världen att jag skulle orka upp innan skolan började och åka skidor idag. Alltså.. Efter konstans asflabb i ca två timmar kunde jag inte ens titta på honom, orkade inte dela säng med honom och var nära på att lägga mig i Cathrines gamla rum. Hahahahhah.. Jag var så jävla övertrött och han utnyttjade det till max, haha.. Sterd.


En lektion idag. Hade idrott efter håltimmen, men jag orkade inte vänta.. Jag och my löve åkte in till stan och jag införskaffade mig drömskorna.. AAAAAHHH :) Det käns så braaaa..! Hahah, går och ler hela tiden. LIKE IT ALOT! Men förbannat höga, så jag fåt nog bo i mina svarta pumps i vår, för att klara av dem i sommar. Sweejjjjt :)):):):))))

OCH!!!! Jag gick ju inte på idrotten i skolan. Men. Jag var faktiskt duktig och motionerade hemma istället. När vi kom hem från stan drog vi på oss längdskidorna och åkte ett varv på 6km. Det tycker jag var duktigt faktiskt. Heja oss...!


Sen hade den där gubben ringt en massamassa gånger när jag var i skolan.. Han ville att vi som gjorde broschyren om orginal som levt i Karlstad, skulle prata om den på muséet och grejer. Kändes värsta seriöst.... ;o Men ja, det blev tillslut ingenting eftersom typ ingen av oss egentligen hade tid för det just den dagen.. Lite tråkigt. Det kanske hade funnits fler erbjudanden om liknande saker. Men.. Det kanske kommer.. :)


I saw you

/b

Av beatrice - 1 februari 2010 18:22

Roligt..

Jag hade värsta grejen(säker väääärsta..!) att skriva av mig om. Men. Väl vid pallen i köket och med Rise Against - Savior på,  är det totalt borta ur skallen. Konstigt egentligen..


Men ärligt talat.. Jag dör på mina ljumskar!!! Aaaahhhhhh.. Vad är det för fel på mig? Efter en timme i skidspåret igår kan jag knappt korsa benen idag. Och förmodligen kommer det bli ännu värre imorgon. Roligt.... MEN! Jag har verkligen betämt mig för att bli duktig och träna ordentliget. SÅ, imorgon börjar jag sent, så då hinner jag åka en timme innan skolan. På onsdag är jag typ ledig så då kan ja åka. På fredag Är jag ledig, så då kan jag åka. Och om jag är hemma under helgen får jag försöka med det också. Det ska väl inte behöva vara så svårt om spåren till golfbanan börjar precis utanför hustomten. Heja mig...!


Imorgon ska jag införskaffa vita sneakers. Käns som det är på tiden. I somras hade jag två par, bodde i dem. Men..... Efter min 18årsfest var det ena paret svart/grå av lera så pappa slängde dem :( Och det andra paret blev det hål i och sömmar lossnade så.. Pappa var framme igen och slängde dem. Haha.. Tack! Har pga detta inte kunnat haft mina favoritjeans på ett halvår, what about that!!!!! Aaaaaamagaad.. Hmm.

Dessutom ska jag faktiskt köpa de där läckra rödrosaoranga pumpsen. Det behövvvvvvvs. Min själ ropar på dem! Neeed them.. Oavsett var det blir för färg på balklänningen ska jag ha skorna, haha...! Annars får jag väl ha dem till någonting annat. JeeeEeEeEesSSSssss....


Haaaah.. Och Johan kommer snart, JÄS! Och då lovar jag att det bir Paradise Hotel-tittande, JÄS! Hahah.. Så jävla fult att det är värt att se :D Hejdå.


I'm not the answer for the

questions that you still have

/b

Ovido - Quiz & Flashcards