Alla inlägg den 6 februari 2010

Av beatrice - 6 februari 2010 11:49

Bara lördag. Min helg började för två dagar sedan! Är inte skolans värld alldeles.. Alldeles underbar?  Uj.. Så, igår blev det längdskidor med Pappi som åkte mycket fortare och lite städning och grejer. Kände mig ganska duktig fakiskt. Pappi var också ledig, mysi :)


På kvällen begav det sig till Amanda som fyller 19 på söndag. Jag fattar inte, jag var verkligen inte festsugen alls under veckan. Men sen.. När jag var ute i spåret bara slog det mig, var astaggad! Fråga mig int ehur det gick till, men så varrrrt det. Carro följde med också! Haha, blev förvånad när Linnéa hämtade mig, att hon var med :D Ja, det bjöds på mat, vin och massa andra godsaker hos Berglunds, huuuur nice som helst! Så otroligt trevligt bara, inga krav på hur det skulle bli, bara vara. Top class! :D Åkte in till stan sen och tnkte gå in på Popklubben, men aslång kö och kallt, så vi satte oss på Coffeehouse istället. Hhahaha, det var fan hur bra som helst ;D


Ja. Och jag är inte ens bakfull idag! HOW DOES THAT SOUND!!? Väry good... Jag ska nog börja med att käka när jag kommer hem. Det verkar som det blir bättre av det. Haha.. Ska komma ihåg det nu.


Nu ska jag äta jävligt goda quesidillas som Pappi gjorde igår. MMMHHHH.. :)

Sedan beger det sig nog till Johan och vara barnvakt åt Lucas, haha! Jihoo..


you have to

follow through

/b



Ovido - Quiz & Flashcards