Alla inlägg den 12 februari 2010

Av beatrice - 12 februari 2010 11:37

Johan kom hit imorse och kröp ner bredvid mig i sängen.

Det var mys :) Vi hade inte sett varandra sedan i söndags, vilket känns som en helt lång evighet.. Men nu ligger han visserligen kvar och sover men.. Han skyllde på att han faktiskt gick upp 6.20 imorse(var för övrigt otroligt stolt över det också) och behöver sova  nu. Dock tror jag att han sov både på tåget från Sunne och bussen från stan hit. Så, sdär jättesynd är det väl egentligen inte om honom. Men han blev väl så uttömd på kärlek så han... Blev trött... Igen. Kul för mig som alltid får gå upp själv och äta frukost själv och göra allt själv..! Hmm.


Igår vart det ju kortdag. Jag och Lollo mötte upp Johannes. Tog en rättsåganskaså lång fika på Coffeehouse. Muuuucho mys och jag drack nästa kaffe! Haha.. Nja, mjölk, grädde, chokladsås och strösocker på.. MEN! Det smaka kaffe och det är vuxenpoäng. Lollo försvann efter några timmar, skulle med Alex på kalas.. :) Så, jag och Johannes vandrade lite på stan och hittade en väska till honom, grrrreat!

Sjukt värd eftermiddag <3


Ikväll blir det mys hos Jossi med några flickor<3 Får lämna bort Johan till Martin några timmar. Tur att vi har gemensam vårdnad på honom.. 8) Jag tycker om honom ganska så mycket då då då då. Jovvvan :)

Men nu får jag nog gå upp och sparka lite på honom så han vaknar till liv.


it's not safe in here

/b

Ovido - Quiz & Flashcards