Alla inlägg under december 2009

Av beatrice - 11 december 2009 23:26

Jag är lika lycklig fortfarande.

Underbart!


Jag, Johan, Johannes och Daniel har nördat Idol ikväll, precis som alla andra. Vinnaren var väl given, men det kändes som ett måste trots allt. Mysmys :) Behöver sova nu. Snart.. Jag är helt slut i huvudet, i kroppen, i allt.. Sliten. MEN. Det är så jävla värt det :) Man ska aldrig klaga om man har fått körkort, heheeeeeeh :)


Imorgon ska det firas, self clear! Pluss att det är dagen innan lucia(och jobb......), så det är Selma som gäller. Det kommer bli grymt, och jag och Johannes kommer inte komma ihåg någonting på söndagsmorgonen. Lysande! Hmmm...


På söndag blir det rosa champagne hemma. Haha, jag sa att vi skulle öppna den när jag tog körkort, när jag fick den av Gabriel på min 18årsdag :) Bäst att hålla vad man lovar!



MEN JAG ÄR SÅ GLAAAD!

Jag kommer somna gott ikväll. Det är en sak som är säker :)


keep this fire burning

/b

Av beatrice - 11 december 2009 19:18

Ja men det är en så braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daaaaaaaaaaaaag!

Jag kan skratta mig lycklig ända tills jag somnar, och hela dagen imogon och nästa vecka! Det känns så jävla underbart!


Jag vaknade imorse med världens magont. Jag gick upp, det vattnades i munnen, precis som det gör innan man spyr. Jag trodde helt seriöst att jag hade åkt på någon influensa. Jag fick nästan ingen mat i mig, mådde dåligt.

Jag var så otroligt nervös.

Antingen får jag körkort idag.

Eller så får jag det inte. Och det skulle vara ett så fett nederlag och jag skulle gå in i väggen om detta skulle hända.

Men på något sätt fanns det inte i min värld att kugga. Men ändå var jag så fruktansvärt nervös.


Jag och mamma körde in till stan i audin. Körde runt mot hammaröleden och viken. Det släppte lite när jag väl körde, men så fort jag klev ur bilen kom känslan fram igen. Jag sa hejdå till mamma vid Paviljongen och gick till Vägverket. Efter 10mins väntan kom en gubbe/man ut som hette Patrik. Vi pratade lite och han verkade... Snäll? Nervisiteten släppte totalt. Jag skulle köra en golf. Det var nice, vi har ju en likadan hemma.

Vi körde runt i Norrstrand, E18 mot Kronoparken, mot Alster i ett bostadsområde, tillbaka till stan på E18, mot Hammaröleden, förbi sjukhuset och tillbaka till Vägverket via Viken. Så fort vi kom tillbaka och jag parkeret sa han de gyllene orden....

Det här gick ju bra. Körningen är godkänd, Beatrice.


När jag ringde pappa började jag nästa gråta.

Sedan gick jag runt i stan som i ett töcken och bara log. Log log log log. Livet är bra underbart ibland.


Jag tog tåget till sunne för att åka till Johan. Pappa skulle sluta tidigt och skulle åka ut till stugan för att fixa i badrummet som han håller på att renovera.

Han fick följa med på premiärturen, ballt!

Jag släppte av honom i stugan, sa hej till morfar som skulle hjälpa till med rörmockeriet. Sedan åkte jag över till Johan. Hahahahah, SJÄLV! I BILEN!! Otrolig känsla.. Galet....!! :DD

Johannes var där, han visste om. Jag störtade in. AAARRHH, jag har körkort! Johan fattade ingenting, trodde inte på mig, han vart nog lite chockad. Trodde att jag skulle säga till innan jag skulle köra upp. Haha, neeeee....

Vi åkte in till Sunne, pojkarna gick in på systemet och inhandlade drickbart för imorgon. Sedan åkte jag och Johan till farmor och farfar, fikade och myste :)


Sedan åkte vi till stugan, hälsade på pappa och morfar och jag slocknade i soffan kl. 17.00 Sen när de skulle hem tyckte pappa att jag kunde ta bilen under helgen så jag fick köra lite, så det är gööööööööööööööööööött! :DD Shysst pappi :))


Jag är fri.

Jag har körkort.

Jag kan vara den lyckligaste i världen!

Fuck you körskolan som tyckte jag skulle ta minst fyra lektioner till, bläääÄäÄÄÄÄäÄäää...!


what a hallelulja moment!

/b

JA!

Av beatrice - 10 december 2009 16:37

Ja ja ja ja ja ja ja, jag har haft en bra dag, trots en hemsk morgon. Duvet när man missar första bussen, och den andra är 10min sen och man får gå av halvvägs till stan och gå till skolan för att inte riskera at man missade bussen inne i stan som går till skolan. Man springer sig svettig till skolan för att inte komma försent till spexet. Och man möts av bussen jag skulle åkt med inne i stan, med massa från förra bussen på, så man hade egentligen inte behövt anstränga sig som jag gjorde. Bitter och ångig fick jag slå mig ner brevid Linnéa och resten i aulan och faktiskt njuta av årets sägspex.

Men sååååååå jävla bra, hahahahhahahahhha!

Så underbart, vill se igen! Grymt, jihoooo!


På eftermiddagen gjorde jag en viktig grej, det gick BRAAAAAAAAAAAA!!!!!:DD Och det är ett stag närmare och så är också underbart, jag njuteeer.. Bara att hålla koncentrationen till näsa viktiga grej. ...Annars kommer jag gå under jorden och inte visa mig mer. Hmm.


Hoppas helgen blir lyckad.

Jag ta helg nu.

Det blir bra..!


oh can't you see what love has done?

/b

Av beatrice - 8 december 2009 15:53

Det är bara pappi som vet om min hemlighet.

Jobbigt att inte berätta för någon.

Men jag antar att det är bra, om det mot förmodan skulle gå dåligt.

Det tror jag inte.

Nej nej nej.

Går bra!

iiihhhhh...

Johan fattade ingenting.


Jag är tydligen inte van med att komma hem tidigt. ..Som inte är tidigt längre. Jag var hemma strax efter 15. Kände mig hur rastlös som helst. Borde plugga lite bara för att rensa undan lite. Men ändå. Rastlös för jag kom hem för tidigt. Konstigt.......

Förresten. Det muntliga framförandet i svenskan gick förvånansvärt bra. Wäll, dä ä braaa (y)


Imorgon är det curling med idrotten. Sen hem å slappa med Carro å Linnea å Lollo(om hon är friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk???). Sedan...... åker vi till Apertins Herrgård och intervjuar dom som har stället nu. Hmm.. Lite läskigt. Men det blir nog bra. Projektarbetet har stått lite väl stilla nu ett tag. Jiho.


HHEHEHEHEHEHEEHHEHEHEHEHEHEHEHHEHEH........

Det kan bli idag. Nu. Nu nu nu nu nu nu....

JOOOLIGT.


freeze

/b

Av beatrice - 7 december 2009 18:52

Tro det eller ej, men idag hände det! För andra gången på dryga året!

Johan gick upp före mig!!

<3


Jag hade tänkt mig att ha muntligt nationellt prov idag. Men, jag tar det imorgon istället. Jag satt ett antal timmar igår och var allmänt sur på allt och alla, för jag inte kunde skriva ihop nåt att prata om. Men. Det löste sig tillslut och jag gör det imorgon. Grrreat..................................


Johisen opererades idag, så jag och hans pappa åkte upp till uppvakningen. Han var hög och ögonen var stora som hus, hahah :D Sööööt då... Men operationen hade gått bra och blev inte så omfattande som man först trott. De hade inte skurit loss och stramat åt, eftersom dom hade hittat en stor benflis på 2cmx1cm i knät som läkaren trodde hade orsakat att knät hoppade ur och alla smärtor.. Han kunde gå ut utan kryckor och allt, hur bra som helst ju.

Saknar honom alldeles otroligt just nu. Kommer dröja ända till torsdag innan vi ses igen..


Jag lyssnar på Rise Against. Egentligen är det inte min musiksmak. Men vissa låtar.. Jag bara blundar och njuter. Det är början av vårat förhållande. Mitt och Johans. Och jag ser honom framför mig. Med lysande blå ögon, solbränd och ett bländande leende. Jag älskar dig över allt annat, hjärtat mitt.

OCH. Jag är så lycklig över att du kommer till oss på julafton och firar med mig och min familj. Det kommer bli bäst. <3


all smiles and sunshines

/b

Av beatrice - 5 december 2009 17:42

Det var en sån fin kväll igår.

Jag mötte Jossan och Lollo i Krp C och grejade lite naturgodis. Gick hem till Jossan. Satt och tjôtade.. Sofia och Matilda kom. Maria och Anna-Karin. Amanda. Idol, mys, sång, prat. Jag vet inte ens om det har hänt nån gång när så många har varit med och vi bara suttit hemma och tagit det lugnt tillsamans. Hur sweet om helst. Det käns som det behövs betydligt mer. Så bra!


Fick gå upp tidigt idag...

Stog med UF-företaget på Bergvik och sålde.

Kul.



Jag kommer mysa med min älskade pojk hela kvällen och hela dagen imorgon. Bara för att han är den bästa vackraste och mest underbara jag har.


/b

Hej

Av beatrice - 3 december 2009 22:46

Ööööööööööööööööööööööööööööööööööööööhhhhhhhhhhhh
h...............

Träningsverk?

Just precis!


Efter att ha haft Johan som personlig tränare på gymmet igår har jag ganska så ganska ont i kroppen. Shysst grapppen..! Kan knappt ta på mig jackan. Det får bli mer sånt nu visst.. Dock utan Jovvvvan.. Han ska opereras på måndag. Och jag ska följa med honom och rulla honom i rullstol efteråt, hahaha :D Vara lite extra extra snäll också :) Muntligt nationellt prov på måndag i svenska också. Man får väl skynda sig lite till det där gossebarnet då då. Gos..!


Jag hade faktiskt tänkt att plugga till provet idag. Men jag gjorde inte det ändå. Jag och mamma åkte ut till Bergvik istället och shoppade lite julklappar, myyyyyyys :) Jag övningskörde och tränade på  parkeringar.. Hehe, jag tror nästan att det behövdes också.

Såg på Bonde söker fru när vi kom hem, på tv4play. Hahah man kan verkligen inte få nog av Rogga, min guuuuuuuuuuuuud!!!!!!! Love...


Jag ska nog nanna.. Har fan körlektion 8.15imorn, galeeeeet! Fattar inte varför jag bokade så tidigt på morgonen. Jag kommer somna och krocka, jiho! Ja, så det är bäst att krypa till kojs just precis.. Nu.


you're the voice

/b

Av beatrice - 2 december 2009 19:50

Jag är riktigt stolt själv.

Eftersom min grupp inte gjorde nåt idag under projekttiden blev det en helledig dag. Jag och Johan åkte till kmti och tränade. Det gick ganska bra, även om jag är helt kasst tränad, haha.. Insåg att mitt kort går ut snart, så det är väl bäst att köra på lite nu.

När vi kom hem åt vi mat och myste. Såg på Twilight med Gabriel. Alla tjatar så förbannat om den där filmen, så det var väl dags att se den antog vi. Tjaa.. Den var väl bra. Helt okej. Hatar egentligen sience fiction. Så ingen höjdare, men den dög i alla fall.


Nu verkar det bestämt som Rogga å alla andra bönnnnnnner, GÖTT! Veckans höjdpunkt, jiho!



I could just taste it

/b

Ovido - Quiz & Flashcards