Alla inlägg under november 2009

Av beatrice - 18 november 2009 16:43

Jag kan meddela att jag numer lever med två negrer. Känns jätekul att stå bredvid dem och känna att det är nog lika bra att lägga sig direkt i likkistan..! Mamma och pappa kom hem fårn Usa igår. Måste säga att det är skönt att de är hemma igen. Mys! Och damn girl, jag vill dit igen, jag med! New York verkar ballt....! Och Florida, det ska jag till igen, så är det bara. Hade haft 30gr nu hela tiden ungefär. Jag tycker inte det verkar som fy skam.

OCH.

Eftersom jag har varit en sånt snällt litet flickabarn hade de köpt med lite grejer till moi. Jiiho, jag kan väl lova att jag hade julafton igårkväll, haha! Okej, jag har fått

En mindre bag från macy's

Ett Burberry-paraflax

Två lacoste-pikéer

En vit bluströja från esprit

En vit tunn långärmad från Ralph Lauren

T-shirt från Calvin Klein

Ett antaaal trosor från Victoria's secret

Jaaaaa, men jag kan lova att det var HELT OK! Löööövvvveeeee


Mamma hade köpt en assnygg Burberrytrenchcoat. Och en rosa halsduk med lilla rutan, huuuur nice som helst! Det känndes som jag fick lite press på mig, får ta och fixa min trenchcoat därifrån, som jag fick av farmor förra sommaren. Behöver klippa av den och lägga upp den och grejer.. Vet inte om jag kan, borde lämna in den till nån sömmerska..? Jaaa. Men det är fett nice(cool man yeah) att päronen är hemma, med lite nya prylar. Ja, så hade dom köpt med en massa grejsaker, jiho! Jag giller't väl rätt så mycket! Nu slipper jag tvinga hit Johan och vara min barnvakt till mig själv också, haha.. Han kan få lite ledigt ibland om han vill, just eftersom jag är såpass snäll som jag är.



Nationellt prov i svenska B idag förresten. Det måste väl erkänna att det inte förvånade mig särskillt mycket att jag och Lollo satt kvar till sist. Okej, det var en kvar när vi gick, men ändå. Något som inte förvånade mig heller, det var att jag glömde häftet och min feta massäck på ett äpple hemma. Pluss att jag glömde p-pillrena. Jag fick vara hungrig, med ett lånat häfte och utan mitt knarkpiller fram till klockan ett. Götttttttttttt..... Höppes dä går bra nurrå...! Jag måste tydligen ha MVG på nationella för att få det i slutbetyg. Så ja, det måste gå bra. Bäst. AAARRHHHGGGGG!!!!!


Tror inte att det kan bli så mycket bättre nu.

Ja Matti; Löve life! <3


freeze, or make it forever

/b

Av beatrice - 16 november 2009 20:31

Sovmorgonen imorse blev ingen sovmorgon. Eller.. Jo förresten, litegrand, men inte så länge som jag ville. Jag gick upp strax innan 9 och städade iordning lite. Mamam och pappa kommer hem imorgon. Ska bli mysigt :)) Känns som de varit borta länge.. Men ändå inte. Jaja. Det blir fint när de komemr hem igen. De sitter på flyget nu ifrån Orlando till Stockholm.

Johan ville hem, jag följde med. Gick till farmor först och fick lite mat, hehe. Kan vara välbehövligt. Annika kom dit och lämnade nyckeln till bilen som hon hade lånat. Fick sålt lite riskkappitalsedlar också, det är ju underbart!


Nu sitter jag i Johannes källare och äter muffins. Gött dahhh.. Jag och Johannes kollade på bonde-Fredrik, och seriöst dog, förut, hahahahahahhahahhhaa! Men så jäävla störd så det inte är sant :D Skönaste killen på länge! Jag antar att jag blir fast här hela långa natten.Och är jag inte en snäll flicka kanske jag tillochmed får sova i samma säng som honom. Bäst att hålla sig i skinnet nu, eeeeeeeehhhhhh........!


Tåget går 8.04 imorgon, jiho!

Nu blir det film. För jag orkar inte lana(lanar ashårt you know) mer med dom rowliga grapparna i rakkarpilen.  Feeeeeeeeeeeett.


tell me evertyhing

/b

Av beatrice - 15 november 2009 18:00

En god morgon. Johan kom upp med frukost på sängen till mig vid 11:30snåret. Sedan gick vi inte därifrån förrän två timmar senare. Det var mysigt.. Älskling :)

Vi gick en sväng ute i skogen. Tjötade. Det var mökt. Mysigt :)


Nu sitter vi framför tvn. Njuter av att vi är ensamma, njuter av varandra. Amazing race går på tvn, hmmm... Väry good, väl! OCH! Tro det elle ej, men jag, Breatrice Fernlöf, dricker cappuccino! Vad är nu detta??? Och Johan tvingade mig faktiskt inte! Det går ju framåt alltså. Jag känner mig nästan lite vuxen. Visserligen är det väl kaffe som ger riktigt vuxenpoäng, men jag antar att cappuccino är en bra bit på vägen.


Nu somnar vi snart..

/b

Ja

Av beatrice - 14 november 2009 15:19

Jag orkar inte ha tråkigt mer. Vädret gör ju att man går ner sig i depression på tre sekunder, blankt. Har damsugit huset, damtorkat, diskat, strukit.. Ja, väldigt roligt. Det blev fint, men ändå. Hur kul har man? Hemmafru, nästa.

Och min arm gör jätteont fortfarande. Den där svinsprutan gjorde väl inge gott heller..


Kanske att man skulle ta sig en sväng ut trots allt? Lockande att komma in efter nån timmes promenix i kasst väder och bara mysa i soffan framför tvn med en tänd brasa. Inte så kinkit skulle jag väl säga. Visserligen ryktas det om att det går en buss till Sunne vid 18-snåret och man kanske ska med den. Lockande. Kanske inte särskillt.


det händer inget längre

/b

Av beatrice - 14 november 2009 00:43

Johan ligger och sover. Jag vill också. Har bara inte gått ner i varv och orkat. Jag borde.

Min gos :)


Jag orkade inte gå till skolan imorse. Mådde lite olustigt och armen verkte efter vaccinationen från gårdagen. Fram mot eftermiddagen blev det bättre och vi var på stan en sväng. Skönt. Johan klippte sig. Jag gjorde några fynt på smycken, ah men det är ju inte illa alltså. Han fick med sig ett par shepheardtofflor hem också. Mysiga.


Jag körde körlektion imorse förresten. Med Stefan. Hahah, fy fan vad skönt person! Satt och sjöng på reklamen "nu e de fredagsmyyyys", ja du vet, och tyckte att det skulle bli en whisky fram mot kvällningen, haha. Men iaf, jag lärde mig huur mycket grejer som helst av honom. Fattar inte varför jag inte har kört med honom tidigare. Och så tyckte han att det var konstigt att Henrik, han jag kört med innan, inte hade bokat halkbanan på mig, trots att jag frågat efter den. Hmmm.. Men iaf, jag ska göra den där halkbanan nästa onsdag och efter det trodde han inte att jag behövde mer än en lektion för parkering+vändning och en sista lektion för att göra allt liskom, för att "knyta ihop säcken", för att citera honom. Sååååååå.. Jag kan lova att det känns bra. Och teorin känns som den sitter. Jag är på G! Jiiho!


Men nu tror jag iaf att jag ska borsta tänderna och krypa ner brevid det där söta gossebarnet som ligger i min säng. Har hört att det blir bravader imorgonkväll, så jag antar att det är bäst att vara utvilad. So long, John.


you're everything and more

/b

Av beatrice - 11 november 2009 18:10

Ledig idag.

Vaknade av att Johannes smög in till mig och Johan, haha.. Fint!

Har tillbringar några  timmar på trafikskolan, klarade alla test jag gjorde. Även om jag klarat alla förra veckan kan det väl vara bra att plugga lite ändå.. Känns som körkortet närmar sig, jiha! :D


Har varit hemma några timmar nu. Spelar bloons med pojkarna, haha, assvårt!

Nu ska jag och Johannes gå ner till ica och köpa(!!!!??!?) pepparkaksdeg. Blä.. Det ska vara hemmagjort ju..... Men. Då måste vi vänta tills imorgon, och det kändes inte som vi hade tålamod till det. Så ja. Ikväll ska vi baka pepparkakor och lyssna på jullåtar, det låter helt okej! Kansk ite tidigt ute, men vad.. Gör man inte?


Gillar er grappar, ihelgen blir det K-rave har jag hört rycktas om?  AAAHHHMMMEEENN det är ju underbart!

Johan är den bästa jag har <3


hold me now

I'm six feet from the edge

/b

Av beatrice - 10 november 2009 21:24

Andra Avenyn på tv.

Hahah....

Det är ganska dåligt måste jag erkänna.


Jag väntar på att min älskling och Johannes ska komma hem tillbaka.

Vi ska göra iordning nån god mat och se på en fin film. Ptja.. När dom är med blir det väl kanske inte en fin film, men en film iaf. Trevligt med lite påhälsning hos mig och mannen (y)


Imorgon väntar trafikskolan. Jag har inte varit där sedan förra veckan när jag klarade teorin. Ja, altså ine teoriprovet, men sluttestet på trafiskskolans datorer.. Sweeeejjjjjttt.....


Men jaha. Nu kom dom hem och det nalkas mat. GÖTT.


love me forever

/b

Av beatrice - 9 november 2009 18:06

Underbar morgon. Denna gången på riktigt!

Jag gick upp strax efter halv tio, duschade..  När jag kom ut ur duschen hade älsklingen dukat fram frukost, tänt ljus och satt på en bra film. Godingen då.. Minns inte vad filmen hette.. Nånting med 88minutes, skulle jag väl tro. Grrreat iaf! Åkte till skolan vid 12 ungefär. Skön dag. Svenska en timme, sedan UF med Loui och Soffy, gååååååååått! Det känns som det går frammåt faktiskt, om vi nu skulle kunna göra en beställing inom kååååårt. Det grejas nog. Fint!


Kom hem, min hemma-man hade gjort iordning mat och myst till det. Han är så söt.. Kunde bo här hela tiden tycker jag :) Men.. Fick reda på att hans lillebror Lucas har fått svininfluensan.. :/ Inte bra. Stackars liten. Bjeee.

Haha, men Johan hade skvaller att förtälja om allt möjligt, så detta har varit lite roligt. Och Marcus har hoppat upp ett eller två hack på listan och jag känner att den där Hassan.. Kan fan inte sluta tänka på den sjuka människan, hahahahahah! Sååååå... Störd(y)


Det känns som om jag borde plugga. Ska ha gjort en uppstats till svenskan, inför det nationella provet i svenska B som är näst torsdag. Jag har inte börjat och den ska vara inne imorgon, det är såååååå bra! Jag älskar att skriva på beställning, finns inget bättre, älska älska älska! Hmm.. Mobilen plingar, tvättmaskinen tjuter. Det är ju skönt att Johanfisen är här hos mig mig mig mig :)


love

/b

Ovido - Quiz & Flashcards