Alla inlägg under oktober 2010

Av beatrice - 15 oktober 2010 18:23

Sjuk dag på jobbet. Hade öppning med Mat(h)ildorna och min 9timmarsdag har gått.. Fort? Hur mycket som helst att göra, inte en lugn stund. Gillade speciellt när jag skulle göra iordning i lobbyn och soptunnan var ööööööverfull.. För att sedan inse att det inte heller finns någon soppåse i.. MMMMMH :) Typ gräva ur hela soptunnan men massa äckel.. Namnnamn för det(?)!

Har haft en brrrrrrradag ändåråå :)


Alltså. Jag kommer aldrig, aldrig någonsin, låta dig trycka ner mig. Jag har det bra här jag är nu, oavsett vad du tycker eller inte tycker. Jag kan inte minnas senast du var glad för min skull. Men det kanske är strunt samma? Jag är glad för min skull och det är nog det som är huvudsaken nu. 


Ska skypa med mamma bara för det.


-

/b

:D

Av beatrice - 13 oktober 2010 23:22

Jag har det bara så jävla brrrrrrrrrrrrrrra!

Av beatrice - 12 oktober 2010 22:34

Personalmötet var bra.

Om man säger......

Säljer vi för 220 000 under en vecka, en månad framåt bjudet BIT oss på en dag i London med julshopppppping! Alltså.. KÖR HÅRT???!!!!!!! :D:D Det skaaaaa fixas! Den som har full pott på Mr X får en spabehandling på Oslos finaste spa. Typ.. Ta alla kunder så man servar honom!! Sweeeeeet..... :) Stog och pratade en stund med Mathilda efteråt, vilken breeud alltså(ALLTSÅ), gillar stenhårt! :) :)


Kände mig glad när jag kom hem, pratade med Johan på skype och allting sånt. Ringer upp pappa efter en stund.. Han kommer med.. Inte roliga nyheter. Kändes jättejobbigt.. Förvirrande.. Vad ska jag göra? :o Alltså... Jag kan inte hitta ord just nu. Förvisso hade väl allt gått bra och så, trots allt, men.. Jag vet inte.. Nej :(


Kvällsmaten fick bli lite nudlar, ketchup och feta. Lät gott? Helt ärligt så var det inte så överdrivet tokigt.....! :) Blev dock inte särskilt mätt.. Får försöka trycka i mig nåt annat också. Får se vad kylskåpet kan bjuda på.. Kanske en morot? 


<3

/b

Av beatrice - 12 oktober 2010 18:22

ALLTSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!

Blir jämt en aning irritert!


Det vart ju inget jobb på schemat idag dååååå..... Hade tänkt mig en lååångpromenix, lite shopping, ha det rätt sweet i det uuuunderbara höstvädret! Typ. Började bra. Drog ner på stan å grejade. Seeeeeeeen åkte en viss pajas hem med min nyckel!! Alltså.. Röv. Fick helt enkelt ta t-banan ut till Lambertseter och hämta den andra nyckeln. Förvisso, trevligt att åka dit på the final opening-dagen, men alltså.. Inte riktigt vad jag planerat..... Äntligen hemma nu iaf. Tog inte så lång tid trots allt. Är tre par örhängen rikare(aah, just det, + en nyckel också!), inte så tokigt heller. Trycker lite riskakor som mamma skickade med, typ grymt brrrrrrrrrra! :)) Känns rätt gott också att personalmötet börjar om 36(exakt) min och jag är 5min därifrån. Fint!


MMMMMMH, sån ar det... Jag undrar vad jag ska hitta på för mat ikväll.......? Inge roligt att göra fiskpinnar till sig själv liksom när min kära sambo slutar 22 ikväll. Det spörs, riskakepaketet tog slut nu :(


life's good

/b

Av beatrice - 10 oktober 2010 15:22

MMMMMMMMMMMHHH, men jag åkte ju till Oslo.

Har väl inte riktigt haft tid eller ork för att kludda ner några rader.. Men det är rätt bra att jobba på Oslo City och vara sambo med Jossan :) Men sjuuuuuuuuuuk hemlängtan. Åkte hem i torsdagskväll, tillbaka fredagnatt. Åkte hem även imorse och åker tillbaka imornbitti. Haha.. Måste det. Det bara är så. Konstigt att inte vara hemma huset. Jättekonstigt.. :o Det varrt lite Oktoberfeeeestival igårkväll, hahah, skönt ändå! :D


Gillar vädret också rätt hårt.

Ska nog ta och göra iordning lite våfflor. Gååååååååååttt :) Får lite riktig mat nu när man är hemma, ikväll blir nog nån reeeeektig beffff! Annars blir det mycket.. Pasta, nudlar, havrgrynsgröt..... Men jag och Jossiiii ska äta fiskpinnar(med pasta??) på tisdag har vi bestämt, haha! Det är riktig mat det! Alltid fisk på tisdagar. Är ledig på tisdag också, då ska jag försöka utforska staden lite mer än bara Karl Johan som jag går varje dag fram och tillbaka till jobbet. Wish me goood luck....... :)


let me

/b

Av beatrice - 1 oktober 2010 18:43

Det är som dom säger; Det går fort!

De ringde från BIT i Oslo i tisdags, jag skulle på arbetsinterjuv på torsdagen. Så det var bara att sätta sig på bussen mot grannlandet på onsdageftermiddg. Kunde ju vara rätt fint med at hälsa på Jossan liksommmm. Så det gjorde jag, lagade lite mat, kvällspromenix, idol så nannade vi rätt gott. Eller förresten, det gjorde jag inte alls. Sov kanske.. Två timmar. Sjukt varmt. JEJEJEJE..

Arbetsinterjuven tog typ 40min, sen gick jag till centralstationen och njöt av solen tills tåget hem gick. Carro hämtade mig på stationen, gååååååttttttt! :) Åkte hem, tog en macka, telefon ringer. JAG FICK JUST ETT JOBB. ..Och börjar på lördag! Vaaaaaaaaad.......? OKEJ DÅ! Rätt bra faktiskt.

Jag och Carrro åkte in till stan på kvällen, tog en fika och tjötade massa. Hur bra som helst :))


Och vad jag gör i natt? Jo, men jag tar visst bussen till Oslo och inväntar arbetsdagen på 10 timmar, härligt med en mjukstart, haha! Sedan får vi väl se vart det bär. Hoppas verkligen Johan följer med..........

MMMH. Nu ska jag försöka tänka lite. Kanske packa? :oooo Väntar på att pappi ska komma hem med mârtengodis till mig, wweeeheheee gååått (y). Det kliar överallt.. Benen, fötterna, armarna, HUVUDET! Jävla mygg.. Ofta ni finns kvar i oktober :s


please be there

/b

Ovido - Quiz & Flashcards