Alla inlägg under mars 2010

Av beatrice - 20 mars 2010 19:22

Vet inte när jag skre senast, vet inte va jag skrev om, vet inte varför jag inte orkat skriva de senaste dagarna/veckan. Men så kom en katt vid namn Pessi och kicka igång. Jag kan inte göra annat och lyda honom, I guess.


Det taggades och taggades för den där sudentfesten på Tempel, som aldrig för. Kankse att det var aningen övertaggad, hmmmmm... Då kan det gå som det går också! Det blev förfest med breudarna i Linnéas gamla lägenhet. Huuur sweet som helst! Allt fler sekvenser dyker upp i hjärnan, så jävla stört, hahahahhaha...! Herre mig gud, vad händer med oss... Så jävla cirkus på slutet och så blev det svart(för att citera Susanne Reuter).... För att utesluta ett par detaljer, kan jag säga att det var en minst sagt händelserik kväll, hahah.. He he..! Fattar inte riktigt, men.. Det är väl så det är. Det är ju bra att man har studentfester som lär upp en inför själva studentdagen så det inte händer sånna knasiga grejer då iaf (y) Min och Johans andra hemliga hemlighet, hahahahah...!


Igår fixade jag med studentmössan och grejer, den jag fick i måndags var GUL! Hur fan kan det bli gul? Ja.. Typ nån ekologisk skit som gjorde den gul och ingen sa att den var elokogisk och gul. Tror dom mn vill h en sån eller? :s Jaja, det ordnade sig väldigt bra ändå ifs, för jag får en VIT, snygg, och alla extradetaljer helt gratis, haha :) GYTT! Så kommer dom skicka med ett nytt glas också för det stod "hörde jag en skal?" på min ist för "hörde jag en skål?". Gött också, för annars måste man maila in felet och massa skit. Såååå, jag är hur nöjd som helst, trots allt.. :) 

Var hos Ida igårkäll och hängde också. Tog med mig en studentklänning hem :D Awwweesssommmmeeeee! Får låna hennes klänning, den var hur fin som helst! Spelade även nåt tv-spel så jag blev heelt yr efteråt, haha!


Idag blev den en aaaasskön promenix i vårsolen med mammi :) Det blir förmodligen en tripp till Barcelona i sommar, GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT!

En sväng på Bergvik hanns även med. Införskaffade dock bara en mascara. Men det är inte lite det.. Slog till med att byta märke. Lancôme kommer aldrig få tillbaka en så bra mascara som fatale. Så jag köpte nån från Clinique, hoppas det blir bra.. :)


Ikväll.....

SLAPPPPPPPPA I SOFFAN OCH INTE KÖRA ETT SKIT MER ÄN ÄTA OCH SE PÅ TV! Hahaha, kommer bli så jävla gött :P


and I want you

/b (-doug)

å

Av beatrice - 12 mars 2010 19:52

Fina personer och god mat.

Det är bra :)



Hahahaha och på tal om...

Jag ska lägga ut världens roligaste filmer på Siggis och Bobbo på ansiktsboken inom kort. De är ju som de är iaf, hahahah! :)


mmmmmmmmmmmmmmm

/b

Av beatrice - 12 mars 2010 17:18

Sista fredagen jag är ledig idag..

Lite sorgligt på något sätt att inte ha de där långhelgerna längre.

Skönt iaf att få vakna upp bredvid min älskade imorse, strålande sol ute och.. Bara ha det bra. Farfar kom och hämtade oss för jag skulle till frisören, hade ingen bil här så vi kunde inte ta oss ins jälva.. Men ja, Ferran(höhö, gillar hans smeknamn!) slingade om mitt hår idag, tog bort de mörka slingorna som hade blivit dassiga och typ gråa, så det blev blonda istället. Det ser betydligt fräshare ut nu än vad det gjorde innan. Skönt! Blev riktigt nöjd nu! Han är att rekomendera iaf, hur duktig som helst! De gånger som Johans mamma inte klipper/slingar mig, kommer jag lätt gå dit igen, även om det är lite svårt att förstå vad han säger ibland haha.


Efter långbesök hos farmor&farfar( =massa mat) tog vi bilen ut till Johan igen. Hundarna var hur galna som helst, haha... Hämtar lite grejer och så. Johan duschar och är asseg... Sen ska vi in till Sunne, hämta pappa och så åkte vi hem till Karlstad. Det här är första fredagen på.. Ja, jag vet inte hur länge som jag inte har någonting på gång. Förvisso var jag hemma förra fredagen, men innan dess.. Ja, jag minns inte när jag var hemma en fredagkväll innan dess. Men ja, idag ska vi vara hemma och mysa iaf :) Ska för en gångs skull se Solsidan, haha! Verkar ju aaasbra, men har egentligen aldrig sett så mycket mer än påhandsvisningarna :P

Men nu är han verkligen.. Jättejättejättttttteseeeeeeg.. Jag vill åka nowwwww.. :) Haha.. Och nu sk ajag packa massa.. Sånnadär proteintillskott och allt vad det heter till honom.. Fattar inte vad man ska ha sånt till. Jaja, det är nog bra, vi är på gång! Pyss!


freeze

/b

Av beatrice - 11 mars 2010 15:46

Nu nu nu nu borde Johan ha kört klart sin lektion. Jag tycker han är lite duktig som har kommit igång:) ..Efter tre års uppehåll ifs :s

Var hos Ferrrrrrrran förut och han ska göra om mitt hår imorgon vid 12, det ska blir gyyyyyyyyyyyyyyyyttttt! :)

Gym och fotbollsträningstittande ikväll förmodligen, det blir skitkul att sitta i en kall hall och kolla, haha..! :o hejdå.


hold on

/b

:)

Av beatrice - 10 mars 2010 17:40

Andra dagens träningsverk är aldrig roligt.

Det känns seriöst som blåmärken på högst upp magen. Kan inte röra min normalt. Gött.... Jag är en sån atlet! :DDD

Och förresten så är vänsterlåret helt cp sen idrotten igår. Krampar så fort jag lägger tyngd på det, skitkul också :)))))


Projektdag förresten. Jag och flickorna satt 10-15, det tycker jag är ambitiöst om något, när alla andra bara var hemma(typ)! Sedan gick jag från skolan till stan bara för det var så fint väder. Härligt! :)


Imorgon efter skolan och fotningen ska jag åka till Sunne coh förhoppningsvis slinga om håret. Eller ja, inte hela, utan försöka ta bort det där... Som inte blev bra. Det är inte så himla kul at se gråhårig ut kan jag säga.. Konstigt egentligen, för de mörkare slingorna gör sig riktigt bra på hjässan.. Men i själva hårfallet blir det typ grått när det blandas med det blonda. Kul :( Men ja, dt kommer nog fixas imorn när jag går tillbaka.


Och nu har ja hur tråkigt som helst. Tänkte egentligen sätta mig och plugga, göra den där uppgiften till idrotten som ska vara klar på tisdag. Men jag kommer inte åt materialet här hemifrån så det gick inte.. Får typ.... Sätta mig frmför brasan och se på tv eller något istället. Eller träna lite på bollen :P Om det nu går med min blåmärkesmage.. Höhöh..:)


there's an ordinary world

/b

Av beatrice - 9 mars 2010 18:19

Första dagen efter lovet.

Ärligt talat.

Fy fan vilken bra dag!

Det bara var bra. Gåååått att träffa alla flickebarn igen, godingar :) <3

Matilda påminde mig om att brakstudentfesten kommer ligga dagen före wettergrensdagen. HMMMMM.... Not so väry good planering om man säger så. Kommer fan behöva vara på universitetet vid 7.00 ungefär för att bygga upp montern och skit.. Kommer förmodligen stå hela dagen, bakfulla och törstiga. Det verkar visst som det kommer bli en asbra dag! Haaaha....... Well, good luck to us.. :)

Och en annan grej som är jobbigt är projektarbetet. Vi är långt ifrån halvklara och det ska vara klart, med rapport och allt, om en månad och en vacka. HOW DOES THAT SOUND!!?!?? Inte bra.. :( Kommer få ligga i som in i helvete nu och under APUn. Haha slött förresten... Vi går två veckor i skolan nu(knappt, eftersom vi typ aldrig är i skolan :s) och sen lov igen. Hahah.. Jag baaaa ääääälskar att gå i 3an! :D


Ja. Och jag har världens träningverk. I magen. I armarna. Ja, dr ser man hur bra tränad jag är. Jag och Johan var på Pulsen igår och sen tränade jag lite när jag kom hem. Ajjjjjjsing.. Men det är bra! Måste tänka på studenten... I sommar... Kanske lumpen också, who knows? Så det är nog bra! Ska luska upp Ida också, vill testa hennes studentklänning!! :D Damn. Jag och Linnéa satt och kollade på det där med allt till studenten idag. Det är mycket som behövs inköpas och fixas med. OCH NÄSTA MÅNDAG SKA VI HÄMTA VÅRA STUDENTMÖSSOR!!!!!!! :D:D Awwwwwwwwesome :D Det är fan nära nu.. Imorgon är det tre ynka månader. TRE! Det är ingenting.. Heelt galet. Sinnessjukt... :))))


MMHHH... Nu ska jag göra ågot vettigare.. Typ, äta riskakor :) Ätit jättelite idag

:( Hinner aldrig på tisdagar.. Och jag orkar inte göra iordning något själv nu, så jag får vänta till mamma och pappa kommer hem tills jag får lite mat i magggen. MHM! Tänkte bara, om ni ville veta, höhö. Hejdah


wonderful

/b

Ja

Av beatrice - 7 mars 2010 16:28

Helgen har varit fin :)

I fredagskväll kom Ida till mig och myste lite, såg film och tjôtade. Mycket uppskattat :) Johanälskling blev avvisad till andra delen av huset, haha. Cathrine och Gusten var hemma och hälsade på en sväng denna helgen också, roligt!

Och igår kom Johannes, Alex, Lollo, Amanda och Jossan till mig och Johisen. Slappt, gott, skönt, bra, trevligt, allt..! Borde ha fler film-/tjôtkvällar :)) Gott att bara kunna vara, behöver inte vara något speciellt. Utan bara... Vara. Gillas mycket. Amanda påminde mig om att vi hade studiedag imorn också, gööööööött! Haha, rätt bra att hon sa det också, annars skulle jag nog ha suttit utanför G110 imorgon och väntat vid 8.30, utan att något hände.... Haha, vore inge vidare..

Men så, jag åkte upp till stugan idag på förmiddagen. Tog med mig Johan och Johannes också, men de är hemma hos sig nu.

Johanna var hemma hos oss förut också och vi pratade lite lumpen.. Jag tror det är rätt bra att höra mig för med henne.. Hon vet ju trots allt exakt hur det är att vara tjej i försvaret. Men vi skulle höras i veckan iaf och prata lite mer, så tror jag skulle få en mailadress till någon hon kände, som hade legat där jag isf komme rligga. Jaaaaa.... AAAahhhhhh.... Dethär är konstigt... Ibland vill jag rycka in. Jättegärna. Ibland inte. Ibland verkligen inte.. Det är olika från dag till dag. Statusen för tillfället..; Det snurrar i min skalle!


Nu kom mammiopappa hem, kind of mat väntar. GYTTTTT :) Kanske följer med Johan på träningen sen.. Så att du vet. Hejdaghh :))


I'm gonna find a way to make it

/b

Av beatrice - 2 mars 2010 23:37

...Kommer solsken.

Ja, Roland no 3 är ju en riktig stjärna. Han säger så mycket kloka saker.


Ja. Idag.

Mamma gick tidigare från jobbet och jag mötte upp henne i stan. Efter lite fika gick vi och strosade på stan, mesta dels på CGC. Jag hittade drömkappan från Betty Barclay. Dock inte den jag första spanat in. Jag slopade helt enkelt med där stora, bulliga luvan på den första, ljungfärgade, och slog istället till på en blå, nästan mörkturkos, aningen kortare, med beydligt finare rygg och lite.. "Ungdomligare" stuk på. Eller vad skriver jag. Jag? Det var faktiskt mamma som köpte den åt mig.. Dels för jag hjälper till så mycket hemma. Och dels(tror jag själv iaf) att jag varit så depp och arg på någon.

Nu har jag gått och lett hela kvällen. Jag är bara... Hur nöjd som helst. Det kändes bra. Inte bara för kappas skull. Utan att det var så skönt att gå på stan med mamma. Umgås. Det finns väl knappast någon bättre att strosa omkring med, än mamma. Hade det så himla  bra bara. Uppskattas till tusen! :) Puss <3


Imorgon ska jag till Josefa och lämna tyget till henne så hon kan börja med balklänningen till mig. Ska bli så roligt! :)

Ska även försöka få tag i någon salong som har tid att slinga mitt hår. Behöver få bort utväxten med lite mörka slingor, men även göra lite ljusa.  Finns säkert ingen som har tid nu... Men jag antar att det är värt ett försök! 

Ska hälsa på farmor och farfar också. Det uppskattas nog.. :)


Ja. Det kommer nog bli ett bra lov ändå. Det är lätt att se lite positiva saker när man är på ningen bättre humör. På torsdag ska jag iaf träffa Linda(och förhoppningsvis Ronja). Hur längesedans om helst vi gjorde något tillsammans, så det kommer bli roligt :)

På fredag har jag och Ida bokat in varandra. Gyyyyyyyyyttttttt... Min kära, kära hästvän. Haha, blir fint att ses! OCKSÅ längesedan.. :/ Kanske ett besök i stallet? Det skulle förvisso ge mig än mer abstinensbesvär än vad jag redan har. Men ändå. Vill dit... Se vad som händer när elitstyrkan, ons 17.00, inte längre är kvar.. :)


Nu blir det lite Alicia Keys som godnattmusik.

Det här har varit den bästa dagen på länge. Bara fullständigt.. Bäst. Jag vet inte vad jag ska säga mer. Skriva mer.

Men min mammi och pappi är faktiskt de bästa som finns. Jag älskar er!


forever

/b

Ovido - Quiz & Flashcards