Alla inlägg den 10 mars 2010

:)

Av beatrice - 10 mars 2010 17:40

Andra dagens träningsverk är aldrig roligt.

Det känns seriöst som blåmärken på högst upp magen. Kan inte röra min normalt. Gött.... Jag är en sån atlet! :DDD

Och förresten så är vänsterlåret helt cp sen idrotten igår. Krampar så fort jag lägger tyngd på det, skitkul också :)))))


Projektdag förresten. Jag och flickorna satt 10-15, det tycker jag är ambitiöst om något, när alla andra bara var hemma(typ)! Sedan gick jag från skolan till stan bara för det var så fint väder. Härligt! :)


Imorgon efter skolan och fotningen ska jag åka till Sunne coh förhoppningsvis slinga om håret. Eller ja, inte hela, utan försöka ta bort det där... Som inte blev bra. Det är inte så himla kul at se gråhårig ut kan jag säga.. Konstigt egentligen, för de mörkare slingorna gör sig riktigt bra på hjässan.. Men i själva hårfallet blir det typ grått när det blandas med det blonda. Kul :( Men ja, dt kommer nog fixas imorn när jag går tillbaka.


Och nu har ja hur tråkigt som helst. Tänkte egentligen sätta mig och plugga, göra den där uppgiften till idrotten som ska vara klar på tisdag. Men jag kommer inte åt materialet här hemifrån så det gick inte.. Får typ.... Sätta mig frmför brasan och se på tv eller något istället. Eller träna lite på bollen :P Om det nu går med min blåmärkesmage.. Höhöh..:)


there's an ordinary world

/b

Ovido - Quiz & Flashcards