Direktlänk till inlägg 8 januari 2010

Thank God

Av beatrice - 8 januari 2010 17:55

Go vecka.


Idag är en såndär dag man egentligen hade velat ligga nerkrupen i sängen hela dagen, med tre täcken över sig. Men ickkkkkke, jag och Carro vart visst väldigt duktiga och kämpade på i skolans härliga värld..! Klart!

Efter skolan träffade jag Oscarpånk och vandrade på stan en sväng. Trevligt att träffa lille gossebarnet, längesedan nu.. :/ ..Även om jag inte hittade något att köpa. As always ifs, men ändå.

Väl hemma blev de en kopp te framför brasan. Det finns inget bättre....!


Ikväll träffas vi lite tjejor och dricker öl(som riktiga karlar!!). Fast inte jag, men jag får vara med ändå. Det är rätt så ganska så snellt... Orkar inte med alkohol, så jag kör bil ist, inte så tokigt det heller. Mysigt att bara ses och ta det lugnt.


Blir skönt med helg nu. Haha.. Skolmotiverad!


give me something

/b


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ö

Av beatrice - 3 juli 2013 01:30

Kommer hem. Mulet, blåser redigt och 17gr. Skönt med sommar ändå?! Efter fyra veckor utan träning, och sen gå på bodypump + löpning kommer jag förmodligen ha problem med att gå imorgon.. Jippppppi ...

Hap

Av beatrice - 27 juni 2013 01:15


Ll

Av beatrice - 18 juni 2013 23:39


grappen med rakkapil, de e kul!

f

Av beatrice - 16 juni 2013 12:13

idag. idag får jag min efterlängtade mjukglass med strössel. skulle bare mangle. efter en månad. tjat. skön kväll igår. haha.... hahah...   tre jobbdagar kvar till ferie. mmm. spaaaaania väntar. ...

H

Av beatrice - 6 juni 2013 21:54

Magen skriker efter godis. Choklad. Mjukglass, med strössel. Skinny bitch. Start helg. ...

Ovido - Quiz & Flashcards