Alla inlägg den 6 januari 2010

Av beatrice - 6 januari 2010 19:25

Lovet har gått för fort. As always.

Vad har jag hunnit med? Två vändor på stan, ett besök på gymmet, några jobbdagar... Och ett antal dagar liggandes i soffan, massa mat och slapppppp... Gött. Hmm. Faktiskt.

 

Det är sista terminen på gymnasiet. Sista terminen på.. Den "riktiga" skoltiden. Det känns konstigt. Och jag her inte riktigt bestämt om det kännd bra eller dåligt. Tja, egentligen är det väl både och. I och med att jag inte visat intresse för försvaret så kommer jag inte rycka in i lumpen. Och börja läsa på universitetet finns inte en chans i världen. Det kommer bli jobb. Antagligen. Men vart, när, hur.. Inte vet jag. Skolans värld är på något sätt trygg, man har ett ställe att gå till, fem dagar i veckan utan att bekymra sig om det. Om ett halvår kommer det inte vara så. Hmm.. Förmodligen kommer det lösa sig även då, och jag antar att man kommer ta det som det kommer. Men nu kommer det allt fler funderingar om.. Faktiskt framtiden. Men ja, det kommer nog att bli bra. Riktigt bra!

 

 

Idag blev det stormiddag med kalkon och hela köret. Tradition för mellandagarna. Den här årliga middagen och sommarens första grillning är det godaste man äter på hela året. Så är det bara! :)

I feel a weakness coming on

/b

Ovido - Quiz & Flashcards