Direktlänk till inlägg 4 januari 2010

Nytt år

Av beatrice - 4 januari 2010 12:38

Nyårsafton var... Enligt mig, hur jävla bra som helst! :D Bra folk, stämning på topp, efterlängtat på något sätt.

Och det som man inte minns, det har väl antagligen aldrig hänt.

Heter det inte så? Jag tycker man borde anförtro sig åt det mer än vad man faktiskt gör.. Det skulle lösa många problem. Jeeeeeees......!



Förra året var njutningens år. Och ja, det märks väl. För i år ska det bli hälsans år. Bättre mat och mer fysisk aktivitet, mer avslappning, mer konst av något slag som får en att må bra. Det passar väl bra när det är studenten och bal längre fram i år.


Idag är en bra dag. Jag fick ett nytt sim-kort till mobilen! Jiiihhhoooo! Mitt gick av någon anledning sönder i onsdags, hmmm....? Så ska jag förhoppningsvis till gymmet(hälsans år, hälsans år....), in till stan på MQ-rean och fixa nytt recept till ppillrena.

Och sen. Ja, då ska jag hem och dega i soffan hela kvällen.. Jag antar att det behövs i och med att jag ska jobba åt pappa imorgon. Gytt då.


everythings comes to an end

/b

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ö

Av beatrice - 3 juli 2013 01:30

Kommer hem. Mulet, blåser redigt och 17gr. Skönt med sommar ändå?! Efter fyra veckor utan träning, och sen gå på bodypump + löpning kommer jag förmodligen ha problem med att gå imorgon.. Jippppppi ...

Hap

Av beatrice - 27 juni 2013 01:15


Ll

Av beatrice - 18 juni 2013 23:39


grappen med rakkapil, de e kul!

f

Av beatrice - 16 juni 2013 12:13

idag. idag får jag min efterlängtade mjukglass med strössel. skulle bare mangle. efter en månad. tjat. skön kväll igår. haha.... hahah...   tre jobbdagar kvar till ferie. mmm. spaaaaania väntar. ...

H

Av beatrice - 6 juni 2013 21:54

Magen skriker efter godis. Choklad. Mjukglass, med strössel. Skinny bitch. Start helg. ...

Ovido - Quiz & Flashcards