Alla inlägg den 7 januari 2011

Av beatrice - 7 januari 2011 21:47

Alltså, det känns faktiskt inge bra alls, Mathildisen. Varför var du tvungen att flytta hem för?????????  Typ... BUUUHUHUHUUUU STACKARS GUBBEN HAR SMULOR PÅ BORDET!!! Du är en underbar människa och en fantastisk vän, jag är så otroligt glad att jag träffade dig. Vi snakkkkkkkkes snart gumsilumsi <3 AAAAH, förresten så var den sovande kinesen förbi även idag. Sjuk gubbe ändå, att han STÅR vid rull(e)trappan och sover... Hur gör han??!! Haaaahhah..!

För övrigt gjorde min chef en deal med mig idag; om jag sålde för 8000:- under dagen skulle jag få en champagneflaska. Wooooooopwop, ändå rätt sweet när jag stannade på typ 9500:- :):)):))))))))) Gillat..!  Jo, men sen när jag gick av trikken när jag kom hem, blev jag haffad av jehovas vittne. ALLTSÅ, vad är det med dom och mig egentligen?? Jag blir alltid deras offer..............


Hade glömt bort att det var fredag idag. Jag tänker aldrig på vad det är för veckordagar längre.. Imorrrn stänger jag med HannizzzZzz, det kommer bli så niceee :):) Nu ska jag och Jovisen kvällsfika och se på Polisskolan, rätt sammanhängade. Alltihopppppp. Johan ska diska sen, det gillar jag :):):))):)):) Hejdå.


you're amazing

/b

Ovido - Quiz & Flashcards