Alla inlägg under februari 2009

Av beatrice - 7 februari 2009 17:04

Självfallet kommer en stor besvikelse när man sett fram mot någonting ett bra tag. Otroligt tråkigt, men jag antar att det bara är att acceptera. Det är  så här varje gång. Snarare, varje helg.


Jey. Igårkväll var alla hemma. Det kändes som förr. Det är skönt. Hela familjen. Puss. Mamma, pappa, Cathrine och Gustav skulle till Hovfjället och ville att jag och Johan skulle med. Gabriel skulle bli hemma, tvätta bilen tyckte han, heeeeh.. I vilket fall ville inte Johan med. Och då ville inte jag heller.. Eftersom han kom hit och det kändes så dumt att bara bestämma nåt annat helt plötsligt sådär. Samtidigt fick jag dåligt samvete för Cathrine somjag inte gjort nåt med på jättelänge och hon för en gångs skull är hemma.. Men, jag och Johan blev hemma i vilket fall.
Och jag hatar att det aldrig blir som det sägs. Som jag verkligen tror.. Två timmar hos farmor blir fyra-fem och hos Alex. Varför är allting mycket viktigare än mig? Varför offrar jag så jävla mycket och varför får jag aldrig någonsin något tillbaka? (Ja, det är jag som har den där glorian på huvudet och alltid gör allting rätt jämt. Precis, det är jag............ (y) ) Men jag blir så jävla besviken på det så det finns inte ord. Jag fattar verkligen inte varför jag inte följde med och åkte skidor idag. Vad har jag gjort annars idag? Sovit bort en fin morgon, sett på dålig TV, gått en stressad promenad, väntatväntatväntat på Johan och blivit alltmer besviken. Jag kunde ha umgåts med mapa, syster och Gustav istället.. Som jag nästan aldrig gör längre. Det känns så jävla ovärt så jag kan seriöst spy på det. Och hur pepp är man på fest då? Även fast Amanda fyller 18 så pallar jag verkligen inte. Tårarna bränner som vanligt under ögonlocken.
Nu är jag säkert jätteorättvis. 
Jag ska sätta mig i duschen. Ja, sätta mig. Med bännande vatten. Skönt.

Jagärtypsupermegatoppengladjustnuochotroligtpositi
vklagainte.


if you see this boy,

can you tell him were I am?

/b

Av beatrice - 6 februari 2009 11:20

Jovisst, det har snöat mer. Konstigt..

Jag, Malle och Carro sitter i biblioteket(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) och slöar. Vi har scenska fram till 12.20 och ska bara läsa bok. Men eftersom vi har 6 veckor på oss till den muntliga redovisningen och jag har en långnovell på 89sidor känns det som det kvittar idag. Jag kommer ändå inte komma ihåg något av handlingen om 6 veckor, om jag läser den nu :s Dessutom är den så jävla konstig så jag fattar typ inget. Mja, kanske en anledning till att läsa nu och läsa om den flera gånger.. Men ändå. Fettpärlan vettu, uj uj uj, det är grejer det.


Idag blir en bra dag :)

Efter skolan ska jag till Duvan och se om dom där där i hörnet kan klacka om mina stölvar.. Börjar slita in på riktiga klacken nu, blä på det. Sen ska jag möta Johan så åker vi hem. Mamma, Nin, Gustav och Gabriel är hemma. Mysipysi.


Oj. Nu är det serious talk. Cancer hit och död dit och.. Usch, det är lite jobbigt. Nej. Jag får engagera mig lite tror jag besämt.


I haven't felt this way

/b

Av beatrice - 5 februari 2009 09:59

Det blev som Johans farmor sa; det blev snöoväder! Mja, nästan iaf.. Det ligger 1dm snö på backen och jag är lite ledsen för det faktiskt.. Det vart ju så att jag längtar mer och mer efter sommaren såhär i februaritider... BJE! 


Sitter i B17 nu och har textkommunikation utan lärare.. Det kan man väl säga att det resulterar i ganska dåligt engagemang, men ändå. Jag ska skriva lite frågor till min intervju till mitt reportage. Jag tror det går bra. Lite serious talk har hunnits med med Malle också. Fan. Nu har jag dåligt samvete.. Borde jag ha det? Jag kanske är väl dum ibland... Sur och grinig och dum och.. Nej, fan. Nu mår jag inte bra alls i magen :( Varför pratade vi inte igår? Aningen obalanserad, skoja inte nu.


Nu blev jag på dåligt humör. Röv.


KMTI blir iaf med Malle, kanske Linnéa,  efter skolan. Det blir nog skönt. Träningsverken är nästan borta från i måndags, höhöh.. Vältränad iaf (y) Great! Förresten kommer Cathrine och Gustav hem i helgen :) Myyyyysipys! Har inte sett Cathrine sen i julas och Gustav sen.. Oktober! Opa. Gabriel kommer hem idag från Norge också. Grisen! Så, hela familjen är hemma i helgen, om Johan också kommer :) Jag hoppas det. Jag kommer älska helgen. Dessutom har Amanda lite 18årspartaj, så får vi se om vi går dit :) Puss :*


Johan, jag älskar dig.

/b 

Av beatrice - 4 februari 2009 15:27

Lite kämpigt att ta mig upp imorse måste jag erkänna.. Första gången pålänge kändes det som. Fast, i måndags gick jag väl också upp vid 7 visserligen, men... Deeeeet var ju frivillgt! Duktig BEa åkte till gymmet innan skolan. Det var jag lite nöjd med ;) Såpass så jag fortfarande har sånt träningsverk i magen så det känns som blåmärken.. Ajsing bajsing. Kanske ett tecken på att jag är lite väl klen, bjeeeee. Och igår var ju en så jävla ovärd dag! Nej.. Eller, både och! Mediekommunikationen gick jag ju int epå efersom vi var klara typ och hade ledigt. Men det hade jag och Carro glömt säga till Jossan, så hon ringde och väckte mig vid 9 och undade vart jag var... EEH, stackars henne, stackars mig! Lyckligtvis somnade jag om och skulle upp vid 11.30 eftersom engelskan började 13.00 Lite skynda in till stan och kommer på att engelskan visst började 12.30 Bje, sen! Men jag tänkte att jag åker dit ändå. Men, jag och min käre pojkvän som var med mig, mötte Lollo inne i stan som säger att engelskan är inställd. Synd. Dryyyygt att ha gått upp då :s Men, jag följde med Johan till hans farmor. Go tant, haha:D Var där några timmar,åt, kollade gamla foton, handlade lite mat och sånt. Baaah, sen åkte vi hem och duschade och såntdär duvet, mysipysi :) ...Se på våra akvariefiskar? Typ. Nej. Nu vet du inte längre vad jag menar.. Kanske inte jag heller, med det var pys :)


Idag började iaf textkommunikationen igen. JOLIGT:D Slutade vid 14 och man fick ju skjuts hem av Linnnnnnnnnnéa som fixade körkort igår:D Fan vad nice, det gillar vi tjejen! Sååå, det blir ju Branäs eller något under sportlovet, hell yeah (H) That's great main!


Snart bär det av till stallet också. Ska fortsätta med öppna från förra veckan. Gick ju SÅDÄR om man säger så... EEH. Blääää. Men idag, aaaahru idag! Ska det gå lite bättre, taggad ju vettu ;o Lite  stressad också, ska väl egentligen åka 34bussen.. Men tar nog 44 ist, så kanske jag tajmar mammi perfekt då? Eller nåt, jag vet inte. Tömma blåsan kanske vore någonting bra också.Och mitt internet krånglar som ett as, så vi får väl se hur det går med detta, röööyyv. Köss också!


I loved you first.

/b

Ovido - Quiz & Flashcards