Alla inlägg under maj 2010

Av beatrice - 13 maj 2010 22:08

Så, äntligen kom vi iväg.

Efter sista naturkunskapsprovet, NÅGONSIN, packade vi bilarna och åkte ut till Sållaren, åkte båt över till ön och.. Hade en förjävla bra eftermiddag/kväll/natt! Alltså.. Jag vet inte vad man kan skriv mer, men fy fan vilken bra kväll :D Tror jag har sovit tre timmar eller något i natt, åt ingenting under dagen(förutom lite ölkorv och linneas kyyytttttt), så ärligt.. Jag är helt körd i kroppen. Och imorgn blir det jobb. Jag känner mig grymt taggad! Fattar det inte.. Folk började vakna vid 7, så jävla stört.......! Haha.. Men. Ja. Top class, och det lär göras om något liknande inom kort, helt klart! :D


Idag dagen var bra. Riktigt bra. Bakfyllan smög sig fram när jag kom hem på eftermiddagen. Men det var rätt gytt med lite förmiddagskaffe, förmodligen det som räddade mig och så jag klarade av förmiddagen. Mucho gut!


Jag tror bestämt.... Att det blir sängen nu.

Hatar att sova själv. Inte roligt alls.....


johan <3

/b

Av beatrice - 11 maj 2010 22:58

Helgen vad riktigt bra, trots att Johan jobbade kväll.

I fredags underhöll jag mig genom att jaga Siggis.. Han kände väl inte att varken hundhagen(eller vad heter det egentligen???) eller en stillsam promenad var något för honom, så han stack till skogs....... Han kom dock tillbaka. Men ändå. Jag gick en svängmed Hoss och Bobban istället :) I lördags jobbade jag, åt lunch ute med farmor och farfar, fikade hemma hos dem, tog med min Annika ut till Gårdsjö för att gå ut med Johans vovvar och följde med henne hem tills jag skulle häma Johan. Hur mysig kväll som heslt :) Längesedan jag var hos Annika sådär länge och bara.. Var. Var där ofta på sommarloven när jag var liten, när Ludde och Beyaz fanns :) Och när Zeb var liten galen valp, haha :) Men mycket uppskattat!

I söndags var vi hos josefa och testade klänningen igen. Fick ta min den lite grand och blomman var inte alls br. Det blir lite justeringar till nästa helg, när vi åker dit igen. Himla mycket fläng till dem varje helg! Men hoppas att det blir bra till nästa gång vi kommer :) Ska bli spännande......!


Men nu kan jag bara säga. Jag är så jävla duktig!

Helt plötslig bara bestämde jag mig att plugga naturkunskap så jag kna göra det där jävla provet imorgon och slippa det nästa vecka när vi har sista provet i historia också! Det känns riktigt bra och när jag skulle berätta allt jag kunde för pappa så var det typ.. Allt jag tror att jag borde behöva kunna. Haha, blev förvånad själv, men det är ju alltid trevligt med överraskningar! Och imorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrn gäller det! Klassen(typ hela iaf:) ) åker till Sållaren och öser järnet väl! :D Kommer bli awesome :D

på återseende. Jag bara.. Kände för att skriva att jag var så duktig för jag la ner mig i MITT SISTA PLUGGANDE I NATURKUNSKAP! :D Jiiihhhhoo!


Johan, jag gillar väl dig ganska så mycket då!

/b


Av beatrice - 7 maj 2010 21:25

Äntligen fredag.

Skolveckorna är sega, men korta. Eller tvärt om. Jag vet inte riktigt.. Men, man ska ju inte klaga. Inte långt kvar i skolan nu, och jag antar att det är bäst att passa på att... Njuta? Ja, faktiskt!

Idag var vi på studiebesök på Ica med textgruppen. Det var faktiskt riktigt intressant! Pratade om rekryteringsprocessen osv, hur bra som helst!


Efter skolan tog jag och Lollo bilen upp till Sunne. Mârtin it is, hell to the yeah! Självfallet införskaffades en halvkilo mârtengodis som jag ätit en hel jävla massa av. Mår kanske lite illa.......? Jag åkte och hälsade på Johan på jobbet innan jag åkte hem till honom. Ööööööööööööhhhhhh, kockkläder är grymt snygga! Väl hemma hos honom hittade jag inga mjukisbyxor och blev lite ledsen i ögat faktiskt :( Ja. Men. Jag skulle ta ut hundarna på en promenix. OCh jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jag vet, Siggis smiter JÄMT ur hundgården....... Bobbo och Hoss är alltid hur snälla som helst, så jag tänkte..... Jag öppnar en liten liten liten liten bit av dörren och haffar tag i hans halsband på en gång så kan han inte rymma. Hmmm.. Vad hände då? HAn trycker hur halva sig i världens fart, jag tar tag i honom med benet, i knävecket, innan han gör en ryck och springer till skogs. Idiothund, jag hatar honom. Johan brukar alltid gå och hämta honom, men nu var ju inte Johan här och... Hunden var borta. Vilken tur för mig :s Dock kom han tillbaka efter 20min, huuuuuuuuuur trött som helst. Han hade väl skrämt livet ur fåren i hagen bredvid... Kalasbra... Efter det fick han inte följa med på promenad till sjön.... Så det så.


Nu ska jag typ.. Se på TV... Nej det skulle jag inte allt för det var ingen signal. VARFÖR GÅR ALLT IMOT MIG???????????????????????????????????! Typ förut när jag skulle doscha. Eller, när jag hade duschat och skulle torka mig. Aahhh.. Då hade jag tagit en handduk som de haft att torka hundarna med, så allt hår från dem hade inte gått bort i tvätten.. Och jag fick det över hela mig, och fick duscha igen. Rövhôl.... Nej men, jag ska faktiskt försöka fixa den här tvn nu... Vad trycker man på? Avknappen? Annars får jag väl sätta mig i tvrummet.. Även om det är kallt... So long.


you asked for it

/b

Av beatrice - 5 maj 2010 14:53

Kroppen gör inget skönt. Inte huvudet heller för den delen.

Men jag har varit duktig och pluggat. Det är fint.

Tråkigt att jag inte kan ringa Johan...... Jag saknar väl honom litegranna sådär.

Och nu finns det inget att göra. Typ, läsa i naturkunskapsboken. Men hur lockande känns det?


rumpa

/b

Av beatrice - 4 maj 2010 20:42

Men det är ju bara så jävvvvvvla bra!

MIN STUDENTMÖSSA KOM IDAG! :D

Haha, känns grrrrrrymt. Tredje gången gillt liksom, men det är väl inte dåligt att ha tre mössor.... Om nån försvinner? Typ. Eller nåt. Men ändå. Den riktiga är hemma och jag är glad!

Johan börjar jobba imorn, hur bra som helst. Klänningen är förmodligen klart under helgen, grymt! FEM(!!!!!!!!!!!!!!!!!!) veckor kvar i skolan, overkligt! JAG har hittat assnygga brallor till Johan, duktig! :D Det går helt enkelt bra för mig just nu, jiho. Dock........ Inget plugg har blivit av än. Kanske, kaaaanskeeeee att det kommer lite senare. Vem vet. Ingen vet. Nu ska jag duscha, grisa framför TVn och somna tidigt. Öh, har lite ont i huvudet och känner mig lite halvkass i kroppen. Men det är ju så. Men annars så. Allt är så fint :) Nu kan det bara bli sommar och stanna där.


FÖRRESTEN. Har inte skrivit.

I lördags ringde Cathrine och sa att hon och Gustav förlovade sig på valborg! GALET! Nu känner jag mig verkligen asgammal, haha :oo Men så jooollliiigggttt för dem :D


Ja. Nu. Dusch. Hejdah dah.

j v b

/b

Av beatrice - 3 maj 2010 22:33

Alltså, helgen var bara så otroligt bra, så det inte är sant!

I fredags åkte jag med mamma upp till Gårdsjö, och till Johan. Hos Johan var Daniel, Johannes, Daniel och Patrick. Grillen gick igång och massa fler pojkar kom. Sedan bara försvann kvällen - in i dimman, men på en lagom nivå. Sandra kom, så det var vi å grapparna. Men så jäävla roligt så det finns inte :D Johan köper inte vin till mig längre, så jag fick dricka typ cube, smirnoff ice och xcider, haha! Kändes vekrligen typiskt mig........ Kanske inte! Men det funkade rätt bra, blev inte så sliskigt som jag trodde.  Gytt dahhh! De blev en sväng in till Alex under kvällen, tjeevligggttt! :) Kvällen/natten när vi kom hem igen blev dock helt cp. Men. Det hör inte hit. Jag ville bara säga att det var en riktigt bra valborg! :)


Dagen efter tillbringade jag mestadels hos Johan. Åkte till honom i princip så fort jag vaknade eftersom jag åkte hem under natten. Allt blev bra igen och vi grillade i solen, mysigt :) På eftermiddagen var jag riktigt duktig och hjälpte mamma och pappa att aarrrbeiiita i skogen, haha! Bära trädkubbar och dra ris och elda och sånt där nyttigt, kände mig duktig väl, skulle kunna jobba som sån! :) På kvällen kom Johan bort och vi och m&p åt världens godaste middag, såååå... Man rullade fram, rätt gytt det också!? <3


Igår åkte jag och älskling till Josefa och testade min balklänning för första gången. Eller ja, det var väl jag som testade den, inte Johan också. MEN! Det bara kändes sådär.... ÅÅhhhh...! Vad bra! Den var inte alls som jag hade tänkt från första början, men det blev ändå.. Hur bra som helst! Den blir riktigt djup i ryggen för att vara en axellös, och snyggt söt vid bysten med lite rynkigt sådär... Kommer få låna en underkjol så det blir lite liv i själva kjolen, släp bak och såpass högt att man ser skorna fram. Rosen sitter i vänster sida av midjan med tyll under, vilket kommer bli.. Fint! Jag är hur nöjd som helst, och ändå provade jag bara en provisorisk klänning. Det känns verkligen jättebra och hon har liksom förstått hur jag vill ha min klänning. Den kommer vara jag. Stilren och klassisk. Älskar färgen också, den kommer nog göra sig bra när jag fått lite färg på kroppen... :) BIA GLAD!


Okej förresten. Nu skriver jag det här för att jag ska hålla det.

Imorgon SKA jag skriva klart mitt minne och mitt ansökningsbrev till textkommunikationen.. Annars... Kommer jag lägga efter och det kommer vara jobbigt. SÅ, det är lika bra att göra det. Bara så du vet, och bara så jag vet.

Ja, nu ska jag se klart det  inspelade Hollywoodfruar för förut, för andra gången, haha. Maria Montazami är min gud! :D


Johan <3

/b

Ovido - Quiz & Flashcards