Alla inlägg den 3 maj 2010

Av beatrice - 3 maj 2010 22:33

Alltså, helgen var bara så otroligt bra, så det inte är sant!

I fredags åkte jag med mamma upp till Gårdsjö, och till Johan. Hos Johan var Daniel, Johannes, Daniel och Patrick. Grillen gick igång och massa fler pojkar kom. Sedan bara försvann kvällen - in i dimman, men på en lagom nivå. Sandra kom, så det var vi å grapparna. Men så jäävla roligt så det finns inte :D Johan köper inte vin till mig längre, så jag fick dricka typ cube, smirnoff ice och xcider, haha! Kändes vekrligen typiskt mig........ Kanske inte! Men det funkade rätt bra, blev inte så sliskigt som jag trodde.  Gytt dahhh! De blev en sväng in till Alex under kvällen, tjeevligggttt! :) Kvällen/natten när vi kom hem igen blev dock helt cp. Men. Det hör inte hit. Jag ville bara säga att det var en riktigt bra valborg! :)


Dagen efter tillbringade jag mestadels hos Johan. Åkte till honom i princip så fort jag vaknade eftersom jag åkte hem under natten. Allt blev bra igen och vi grillade i solen, mysigt :) På eftermiddagen var jag riktigt duktig och hjälpte mamma och pappa att aarrrbeiiita i skogen, haha! Bära trädkubbar och dra ris och elda och sånt där nyttigt, kände mig duktig väl, skulle kunna jobba som sån! :) På kvällen kom Johan bort och vi och m&p åt världens godaste middag, såååå... Man rullade fram, rätt gytt det också!? <3


Igår åkte jag och älskling till Josefa och testade min balklänning för första gången. Eller ja, det var väl jag som testade den, inte Johan också. MEN! Det bara kändes sådär.... ÅÅhhhh...! Vad bra! Den var inte alls som jag hade tänkt från första början, men det blev ändå.. Hur bra som helst! Den blir riktigt djup i ryggen för att vara en axellös, och snyggt söt vid bysten med lite rynkigt sådär... Kommer få låna en underkjol så det blir lite liv i själva kjolen, släp bak och såpass högt att man ser skorna fram. Rosen sitter i vänster sida av midjan med tyll under, vilket kommer bli.. Fint! Jag är hur nöjd som helst, och ändå provade jag bara en provisorisk klänning. Det känns verkligen jättebra och hon har liksom förstått hur jag vill ha min klänning. Den kommer vara jag. Stilren och klassisk. Älskar färgen också, den kommer nog göra sig bra när jag fått lite färg på kroppen... :) BIA GLAD!


Okej förresten. Nu skriver jag det här för att jag ska hålla det.

Imorgon SKA jag skriva klart mitt minne och mitt ansökningsbrev till textkommunikationen.. Annars... Kommer jag lägga efter och det kommer vara jobbigt. SÅ, det är lika bra att göra det. Bara så du vet, och bara så jag vet.

Ja, nu ska jag se klart det  inspelade Hollywoodfruar för förut, för andra gången, haha. Maria Montazami är min gud! :D


Johan <3

/b

Ovido - Quiz & Flashcards