Alla inlägg den 30 april 2011

Av beatrice - 30 april 2011 23:15

Det var visst valborg.

Meningen var att följkka med på valborgsmingel(heaheahe) på Svenska, men.. Efter veckas en dåligt sömn, dåligt med mat så slocknade jag visst i väntan på. Mjukisen var rätt skön på kan jag säga, så jag fortsatte där jag vaknade. Skönt ändå. Jag ör en trött korre. Imorgon blir det parkhäng med fina jobbarkååmpisar. Evve skulle fixa bål, jag tycker det lät spännande.... :) heeeeeh!


Idag var det nån såndär bollabolla med ett stort jävla spektakel på huvudet som förstörde halva min dag(okej, en stund iaf). Vad är det för fel egentligen?


Ok. Nästa vecka är det no mercy. Gym varje dag. Det bara är så. Sen må jeg fixa så jag kan gå till toni&guy. OCH till afrotanten. Vore pent dahhh, med lite långt hår sådär lagom till sommaren och Platja d'Aro, mmmmmmmmmmmmmhhhh :)


/b

Av beatrice - 30 april 2011 00:45

Fint väder. Fint jobb. Fint allt. Shysst dag.

Efter jobbet drog jag och Evve till gymmet. Gyyyytt. Tog en liten uppvärmningsjoggis till och från jobbet. Obra att ha skiftistelefonen kvar i bukserna.... Men bra pass, hann förmodligen med att testa alla maskiner, samt se på bröllopet i England vid crosstrainern. DET är bra grejer det :)

Kvällen har tillbringats på Lektar'n på Akers med lite öl. med Evve, Heidi och Anna.  MMMH, I like my bike! :):)


9timmars jobb imorn, sen lite ledigt. Lite kasst att vara ledig på måndag faktiskt. Håååper jeg kan jobbe likvel da! hejjj


/b

Ovido - Quiz & Flashcards