Alla inlägg den 12 april 2011

Av beatrice - 12 april 2011 22:31


det är vår på bit :)

Av beatrice - 12 april 2011 22:09

Jag köpte gymkort igår.

Förmodligen det bästa jag gjort på längre, aspepppp ju!

Ärligt igår. Jag slutatde 16, huuuuuuur fint väder som helst. Jag och Hanna skulle inte träna förrän efter 18, så jag tog med mig min bok och satte mig i slottsparken, läste och njöt av att våren vad här. Så. Skönt. :)

Jag tränade idag med efter jobbet. Känner mig asbra, har börjat mitt nya liv nu ju! No more browniekant, no more gulerotkaka/kräm, OK? Jag och Hanni har paktat att den som bryter det ska äta fyra sjokoladebollar, at once! Fatta att en jävla(förbannat god) bolle innehåller 700 kalorier, hahaha! Två sånna till lunch så mådde man väl bra :)

Dagens sensation!!! Jag fattar det inte. Jag tycker det är kul(KUL!!) att springa på löpbandet! Whuuuuuuuut???!  Jag har inte.. Sprungit på två år eller nåt, that's good news :)


Har knåpat ihop mit CV och personliga brev nu. Ett steg närmare en sommar i Sverige, liker det :) Ochhhhhhhhhh. Spanienresa är på G! I år igen, samma place, ska bli så extremt sköntttttt! :):):):))) Dagarna går fort. Bra. Planet lyfter 20 juni om det går som det ska. Happy feeeeelings!


it's times like these

you learn to live again

/b

Ovido - Quiz & Flashcards