Alla inlägg den 16 september 2010

Mat

Av beatrice - 16 september 2010 16:41

Jag börjar bli sjukt trött på dethär.

Sover till fram på förmiddagarna. Trodde det skulle gå över efter två veckor eller nåt. Men ikke...... Hela dagen blir typ, förstörd. Störrrrrrrrrrrigt.


Jag (och Johan) var på arbetsförmedlingen idag.

Alltså.. HAHA!?

Även om det är något av det mest värdelösa jag någonsin hört talas om, så kanske man måste gå dit ändå tänkte jag. Liksom.. Bara för att.

Jag trodde faktiskt inte att jag skulle uppleva mina fördomar till den graden, som jag faktiskt gjorde! Helt sinnes.. Det är bara ett stort skämt, precis som jag föreställt mig. Pratar med en som man skulle vara rent av dum i huvudet. Hallå, jag är inte hjärndöd bara för jag (av någon oförklarlig anledning) fört mina steg till tredje våningen. Herre.. Jag lämnar det där, helt enkelt. :)


Åkte hem.. Stekte pyttipanna. Typ enda saken(efter pannkakor) man bara inte får steka i olja. Den saken är ju säker. Lite ketchup på det så var lunchen gjort, lagom till halv fem. Går det inte nån repris på top model vid den tiden?

Känns ganska bra också att käka lunch(?) vid fem och sen middag vid sju. Gillar mat... Jag ska förresten fixa mat idag. Jooooooooooordens godaste! :) Pasta(skruvar, fast mycket större) blandat med tomater blandat med fetaost(eller mozarella) blandat med basilika. Lite ojla, balsamvinäger..... Grillad kyckling, kryddad med svartpeppar och vitlök. Man baaaaaa GÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅTTTTTTT!!!!!! :) Frågan är ju om jag orkar grilla... NJA! Steker å sen i ugnen kanske. Jaja, men grejen var att det är sjukt gott iaf :)


Imorgon blir det lite golfspel. Johan får vara min keddy(hur stavas de egentligen?) så får jag träna lite på inspelen tills jag ska spela med Linnéa eller Benjy. KAN vara nödvndigt! :)


SÅ, stressigt schema nu.

*Åka till ica, handla typ mjölk och fil

*Borde verkligen damsuga huset(tar dock förbannat lång tid.. typ, en dryg timme!)

*LAGA MAT!!!!

*Dammtorka mitt rum.. Minns inte när jag gjorde det senast? +DET SYNS! -.-

..Detta innan Idol har börjat! Tre timmar.. Det är stressigt att inte ha nåt jobb... Åh, fan vad kasst :(


kiss

/b

Ovido - Quiz & Flashcards