Alla inlägg den 6 september 2010

Av beatrice - 6 september 2010 16:16

Jo, visst, lite bättre mår jag väl än igår. Tror febern har börjat försvinna nu. Gott. Men det är ett jääääävla nysande..!? Vad är grejen??


Fråga mig inte vad jag har gjort idag, jag får ångest. Totalt verkligen. MEN. jag har ringt och pratat med Cathrine, hon fyller år idag och var på väg mot Köpenhamn. Hon åker till Costa Rica imorgon i typ.. Tre månader och jobbar. Eller, jag tror hon ska jobba? Nåt sånt iaf, prata espaņol och sånt!

Linnéa ringde också och vi tjötade en bra stund om i lördags, haahaha :) Blir bara glad, så sjukt kul :) ..Jaaa, och annat och sånt. Får försöka ta tag idet där med att spela lite golf tillsammans också. Förresten, på ta om det borde jag följa med upp till Sunne imorn och försöka fixa så jag kan ta det där grna kortet. Konsitgt ändå.. Spelat golf hela mitt liv utan att tagit grönt kort..? ;o

Ja. Efter jag och Linnéa la på fickjag ta tag i mig osjälv och göra de där negerbollarna jag snackade om igår. Jag kom aldrig riktigt igång om man säger så.. De är halvklara för tillfället. Har gjort smeten, som inte smakade så gott som jag trodde att den skulle, så jag har inte orkar rulla dom och haft på pärlsocker än. Man kan ju inte kräva för mycket, helt enkelt!


Nej, jag cill inte vara inne mer.. Bara för man är genomförkyld och grejer kan man väl inte tvinga sig själv att.. Ja, bara sitta. Får ta på mig nåt varmt och ta en promenix i saaaaaaaaakta mak och hoppas att ingen ser mig. Får helt enkelt gå en sväng i skogen.


get here

/b

Ovido - Quiz & Flashcards