Alla inlägg den 20 juli 2009

Av beatrice - 20 juli 2009 22:01

Ännu en jobbdag avklarad. Nu är det bara imorgon och i övermorgon kvar, sedan blir det ledighet i en vecka innan de tre sista dagarna ska göras. Fryksdalsdansen är på gång, massa partaj är på gång, massa vänner är på gång, 18årsdag är på gång, det känns rääääääääätt så bra måste jag erkänna! ..Dock utlovar vädergubbarna en del regn.. Det gillas inte! Det ska ju vara fint den här veckan.. Det har det ju alltid varit. Jooo men satttte, det blir nog bra ändå. Dumma Ronja säger jag som kommer sent. Vad är detta?? Svikare, weeeeeehh..! Får klara mig ändå. Imorgon flyttar älskling hem. Känns braaaaaa! Då får vi vara lediga tillsammans länge, länge. Skönt :))


Men ååååååjjjåjåjåjåjåjåjåj! Klockan blir mycket, 22.05, aaah maj gadd Inte undra på om jag är trörr då? Efter Hultsfred är jag helt cp, sover asmycket och är trött prcis hela tiden. Sover 13 timmar per dygn ibland, inte riktigt likt mig? Jees.. Det ger sig. Behöver vara utvilad nu när dansen drar igång, hehehe.. Kanske blir dygning med Yrrol även i år? Klockrent! DOCK med Ronja som kanske kan vara vaken den här gången? Höhöh..


Nja, jag ska dejta kudden nu. Eller snart.. Fan det klipper i ögonlocken nu. Och förresten, framförallt till Matilda; JAG HAR KONTAKT! Haaaahhhah, att det kan vara så roligt med ett ben :D


theese words are my own

/b

Ovido - Quiz & Flashcards